INSEMINARE 66

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns anna_ivan spune:

Citat:
citat din mesajul lui edennoa

havin, nu-ti pierde optimismul; o sa fie bine pina la urma, ia-o cu calm si liniste si o sa vezi ca o sa fie bine

si eu am facut azi dimineata hcg ca speram ceva ceva, dar a iesit <0.1, e nasoala senzatia dar asta e; fiecare final e un nou inceput

eu nu pot sa fac stimulare inca pt ca am un chist remanent de la un ciclu anovulator de acum 2 luni, cred ca o sa incerc o inseminare pe ciclu natural, pina se absoarbe chistul si pe urma mai vedem

vream sa va intreb cine a folosit pt sustinere utrogestan intravaginal? cite ci cum? eu tot duphaston luam, dar dupa 6 luni as face o pauza si ma gindeam sa folosesc utrogestan local mai ales ca stiu ca multi recomanda local celui oral pt ca acolo e nevoie de progesteron

eu am folosit utrogestan. 1 la 8 ore intravaginal. dar sa il intrebi pe medic.

18+ cu bebe mic
http://blog.photostories.ro/
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dankutza spune:

Citat:
citat din mesajul lui edennoa

vream sa va intreb cine a folosit pt sustinere utrogestan intravaginal? cite ci cum? eu tot duphaston luam, dar dupa 6 luni as face o pauza si ma gindeam sa folosesc utrogestan local mai ales ca stiu ca multi recomanda local celui oral pt ca acolo e nevoie de progesteron

Mie mi-a dat de la 6 saptamani jumate pana la sfarsitul trimestrului I, Arefam (un fel de progesteron). Mi-a dat doza mica, mai mult "de pamplezir" cum s-a exprimat doctora, pt ca nu a scapat de mine. Puneam in fiecare seara cate o pastila de 200mg. Se recomanda sa-l pui vaginal pt a proteja ficatul. El se absoarbe foarte bine si daca il iei pe gura. Dar ficatul? E un medicament foarte puternic.
Cu Duphaston imi venea ciclul. De altfel trebuie sa-l reiau, ca nu mai vreau sa iau anti. Progesteronul mi se pare mai putin nociv decat anti.

Poze noi cu Pinky de la 5 luni (nascuta in 09.12.09)

Botezul Cezarei - poze

www.youtube.com/watch?v=QuT8Cn9C5jg " target="_blank">Botezul Cezarei - filmulet

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sensibila spune:

Pentru cele care vroiau sa vada :

Poze botez Gia Darria http://picasaweb.google.com/106204994437240103980/BotezGiaDarria?authkey=Gv1sRgCOb8xPi6z7zOBw#

Mami de Steluta Norocoasa Gia Darria nascuta pe 10.03.2010
IAD nr 3 reusita 16.06.2009 cu Dr Anca Moisa (prima IAD nereusita, a 2-a IAD avort menstrual)
Atat sunt de mare !
Poze Gia Darria
Poze ecografie Bebelina
Lucrusoare Bebelina
www.petitieonline.ro/petitie-p42643046.html " target="_blank">Spuneti NU abuzului sexual fata de minori!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns edennoa spune:

multumesc mult pt raspunsuri

fetele care ati luat duphaston si utrogestan, se ia 10 zile dupa ovulatie / IUI pt a ajuta fixarea unei eventuale sarcini, nu? eu tot asa am luat si am o dilema, poate ma poate ajuta cineva...

intreruperea lui dupa 10 zile aduce dupa sine menstruatia intr-o zi doua, dar daca este sarcina ce se intimpla? face rau intreruperea respectiva? cum ati procedat, faceti un test de urina/sange inainte de a intrerupe, sau intrerupeti duphastonul / utrogestanul si dupa testul pozitiv reluati?

cred ca la intrebarea mea stiu doar fetele care au luat cu folos aceste medicamente (duphaston sau utrogestan) ; cum a fost in luna cind s-a fixat sarcina?

multumesc anticipat

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristina3343 spune:

Edennoa,faci un test in ziua 16 de la iui si daca e sarcina ,nu intrerupi,iei in continuare.
Daca a iesit testul negativ intrerupi si in a 3-a zi vine ciclul.

Mergi la inceput

Iei mai mult de 10 zile,pana se vede ce iese la test;

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns edennoa spune:

multumesc cristina

eu ar trebui sa iau atunci 14 zile ca ovulatia e cam in z 12 - interesant, nu am mai luat asa mult

ma gindesc sa facem IUI luna asta, dar nu stiu cum ne incadram ca mergem si in vacanta

Mergi la inceput

Succes daca faci edennoa ,poate reusiti sa mergeti si in vacanta,poate cu bebe cu tot deja

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anna_ivan spune:

edenona nu intrerupi decat daca e testul negativ.
sensibila superb botez.

18+ cu bebe mic
http://blog.photostories.ro/
poze

Mergi la inceput

Piolica iubita,ce faci,ce vesti buneeee?

la toate si weekend placut

Mergi la inceput