Burtici cu ursuleti nov - dec 2010 (33)
Raspunsuri - Pagina 6
beatrice75 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui ratusca83 fetelor ce mai mancati?? eu m-am bagat la un castronel de grij cu lapte si am pus deasupra niste dulceata de visine.. va invit si pe voi... Legat de sitauatia din tara..e tare nasol..de multe ori ne-am gandit sa plecam atat eu cat si sotul meu..Sora mea este de 8 ani in Australia si va pot spune ca este minunat..Foarte greu ajungi acolo, dar daca ajungi e super bine...Am fost si noi acum 2 ani cu greu am obtinut viza si sora si cumnatul meu au "girat" cu o suma imensa ca ne vom intoarce inapoi in tara. daca am reusi sa plecam si noi..dar e un vis greu de realizat...pe noi ne tin parintii .pt ca suntem atasati tare de ei...dar la situatia care este acum nu stiu ce vom face avem noroc ca noi avem si o firma, care pana acum merge..dar nu se stie pe viitor..ma tot gandesc la mamicile care isi cresc copilasii cu cei 600 de lei..offf..crunt ce se intampla Apropo..tre sa schim semnatura ca am deja 12 sapt..uit mereu......Voi aveti burtica?? la mine se vede deja.... 10+ si ingeras in ceruri |
Eu nu am avut grija zilei de maine, dar pt prima data mi-e cumplit de frica de ceea ce se intampla in tzara asta!Si cand ma gandesc la bani din concediu de maternitate!Ar fi tot 800RON(600 reprezinta CM si 200 alocatia copilului)
13+
Mami de baiat
beatrice75 spune:
citat din mesajul lui anya2010 Eu am noroc ca e firma mica si patronul intelegator. Nu zic ca as muri de foame daca nu mi-ar da 85% dar sunt revoltata si mi-e ciuda ca, cotizez si eu si sotul cu o groaza de bani, si de la stat nu am primit o pastila compensata macar. De ce as fi cinstita sa platesc atatea taxe, cand evaziunea se practica la nivel inalt. Sincer "mi-au dat lacrimile" cand l-am auzit pe Baselu ca isi va dona salariul intr-un fond de solidaritate, ma gandesc zi si noapte din ce o sa traiasca saracul de el. Probabil o sa-l sustina fratiorul lui care a delapidat statul ani la rand. Ana 14+ Minunate sunt lucrurile tale Doamne! Minunea mea |
Asa cum spuneam, sunt extrem de dezamagita de tot ceea ce se intampla!Cica Baselu ar fi zi ca trebuie redusa indemnizatia mamelor ca se consuma prea multi bani in Romania pe pampers.
13+
Mami de baiat
beatrice75 spune:
citat din mesajul lui mirunam Nu am rezistat si am intrat iar pe topicul respectiv si ghicit ce afirmatie geniala am gasit... " Femeile cu adevarat educate nu stau acasa 2 ani indiferent de cat le da statul, ca isi afecteaza cariera rau de tot. Tot cele mai needucate stau 2 ani acasa. Asa ca cc "calitatea copiilor" va fi fix aceeasi." MIRUNA cu Alexandru si Aricelul 13+ |
Da, trist, foarte trist. Familia, celula societatii. Da, se vrea a se uita ca suntem MAME. Sa-mi smulg pruncul de la san pt a-l da pe mana unor straini.
13+
Mami de baiat
ratusca83 spune:
..offf crunta este viata asta..eu am cont pe kidz..nu am mai intrat de mult..de fapt de cand am pierdut sarcina anul trecut..azi am primit unn mesaj era de la o noua membra care pierduse a doua sarcina la 18 saptamani.....m-am intristata atat de tare incat am inceput sa plang
10+ si ingeras in ceruri
alinushca spune:
lalala am observat ca s-au pus in prdine alfabetica. o sa mai verific si daca nu ma mai trec o ultima data. merci.
Mami de (28.10.2008) si bb2 13+
andreeacc spune:
am semnat si eu; cred ca ar fi mai bine sa aibe loc in fata Guvernului.
acum am dat drumul la tv, a zis base ceva de ceea ce ne doare, pana acum?
Andreea, mami de baiat si 14+ cu
asa creste bebelusa
www.perfectnanny.ro/" target="_blank"> ... we care
bebelu86 spune:
nu a zis nimci Andreea
asteptam
http://davf.daisypath.com/WBynp2.png
Albumele noastre
In momentele fericite iubeste-l pe Dumnezeu!
In momentele dificile cauta-l pe Dumnezeu!
In momentele de liniste adora-l pe Dumnezeu!
In momentele dureroase ai incredere in Dumnezeu!
In toate momentele multumeste-I lui Dumnezeu!
Cand Iisus a murit pe cruce, El se gandea si la tine!
Eu-zice Domnul, te voi invata,si-ti voi arata calea pe care trebuie s-o urmezi ,te voi sfatui si voi avea privirea indreptata asupra ta
Cu ajutorul Bunului Dumnezeu, Fecioarei Maria si Sf. Nectarie sunt 6+
andreeacc spune:
citat din mesajul lui bebelu86 nu a zis nimci Andreea asteptam http://davf.daisypath.com/WBynp2.png Albumele noastre In momentele fericite iubeste-l pe Dumnezeu! In momentele dificile cauta-l pe Dumnezeu! In momentele de liniste adora-l pe Dumnezeu! In momentele dureroase ai incredere in Dumnezeu! In toate momentele multumeste-I lui Dumnezeu! Cand Iisus a murit pe cruce, El se gandea si la tine! Eu-zice Domnul, te voi invata,si-ti voi arata calea pe care trebuie s-o urmezi ,te voi sfatui si voi avea privirea indreptata asupra ta Cu ajutorul Bunului Dumnezeu, Fecioarei Maria si Sf. Nectarie sunt 6+ |
multumesc
Andreea, mami de baiat si 14+ cu
asa creste bebelusa
www.perfectnanny.ro/" target="_blank"> ... we care
letzy81 spune:
citat din mesajul lui ratusca83 ..offf crunta este viata asta..eu am cont pe kidz..nu am mai intrat de mult..de fapt de cand am pierdut sarcina anul trecut..azi am primit unn mesaj era de la o noua membra care pierduse a doua sarcina la 18 saptamani.....m-am intristata atat de tare incat am inceput sa plang 10+ si ingeras in ceruri |
Spune-i te rog sa-si faca analizele pt trombofilie.S-ar putea sa fie surprinsa ce descopera.Mama mea a facut 8 copii sanatosi,ambii parinti sunt sanatosi tun si totusi.....ce semnatura am
FVL heterozigot+MTHFR C677T heterozigot+ MTHFR A1298C heterozigot; 2 sarcini oprite din ev la 8/9 sap
14+