Burtici cu ursuleti nov - dec 2010 (33)
Raspunsuri - Pagina 5
allexxia_m spune:
Eu nu inteleg de ce o mama ar trebuie sa se gandeasca ca daca ar avea personal grija de copilul ei 2 ani, ii va afecta cariera?
O mama ar trebui sa se gandeasca doar la copilul ei.
Cariera o poti reface si dupa acei 2 ani asa cum ai si construit-o.
Dar sigur nu cariera e cea care face o mama sa se intoarca la servici si lipsa banilor, asa ca problema asta cu cariera chiar nu-si are rostul dupa parerea mea ....
14+
alinushca spune:
Daca are cineva user si pe Miresici... poate le spuneti ca intra tot felul de persoane care nu se pricep pe spreadsheet si sterg aiurea... eu m-am inscris de 2 ori si dupa juma' de ora nu mai sunt in lista...
si se vede live efectiv cum fac modificari aiurea...
Mami de (28.10.2008) si bb2 13+
alinushca spune:
http://www.telegraph.co.uk/finance/comment/ambroseevans_pritchard/6804156/Greece-defies-Europe-as-EMU-crisis-turns-deadly-serious.html in ce fel ti se pare ineptie afirmatia respectiva si pe ce te bazezi, m-ai facut curioasa.
Mami de (28.10.2008) si bb2 13+
sugubina spune:
Vai toata ziua am stat ca in priza cu stirile astea.. Din ce se auzea ca vor reduce procentul, acum se aude ca fac suma fixa. Nu mai am nici o speranta clar.
Cum putem creste un copil si sa mai si traiesti din 600 lei indemnizatie + 200 alocatie? Cand un pachet de pampers este 40-50 lei? cand o cutie de lapte praf e tot atat? Si mama din ce traieste? Si rata la casa, intretinerea (care creste si ea, da?)?
Astia iau de la cei mai amarati de la batrani, bolnavi, bugetarii ca profesori si medici..si culmea DE LA GURA COPIILOR abia nascuti! Eu sunt coninsa ca exista solutii..nu sa iei de la cei mai amarati.
Fetele eu m-am inscris si la petitie, si la miting. Si vine si sotul. Chiar am sa merg sa stiti. Sunt constienta ca nu se va schimba nimica..Dar de ce sa nu incerc?!
Mai ramane sa schimbe si legea cu gemeni/tripleti. Ca doar e criza. Sa cresc 2 copii cu 600 lei. Eu asa as propune. Ca doar mamele de gemeni e clar ca au bani, sunt pline daca isi permit sa faca doi de-odata. Doar si-au facut deja calculul la pampersi si stiu cat costa, vorba minunatului nostru presedinte!
sugubina +10
sashenka_h spune:
fetelor ce povestiti voi aici este horror, parca nu au minte prea marii nostrii.
ce sa facem noi cu banii astia??? ce ma fac eu cu 3 copii cu 800 ron??? unde ajungem doamne??
Mami Andreea 11sapt+, Iustin Nicolae (03.04.2006) + Sasha Andrei (30.12.2008)
lalala13 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui alinushca Daca are cineva user si pe Miresici... poate le spuneti ca intra tot felul de persoane care nu se pricep pe spreadsheet si sterg aiurea... eu m-am inscris de 2 ori si dupa juma' de ora nu mai sunt in lista... si se vede live efectiv cum fac modificari aiurea... Mami de (28.10.2008) si bb2 13+ |
se aranjeaza in ordine alfabetica...cred mai verifica si daca nu esti sa imi spui. le-am informat oricum eu pe fete
----------------------------------------------
my somebody....
30+ cu
Doamne Ajuta sa fim bine pana la capat!
Veniti la protest, sa mentinem indemnizatia! Inscriere ferma de participare in lista:
https://spreadsheets.google.com/ccc?key=0AreSvjbNas88dFprOWZVazVxM25mX2ZQQm1tUXBKa2c&hl=en
andreeacc spune:
Citat: |
citat din mesajul lui mirunam Nu am rezistat si am intrat iar pe topicul respectiv si ghicit ce afirmatie geniala am gasit... " Femeile cu adevarat educate nu stau acasa 2 ani indiferent de cat le da statul, ca isi afecteaza cariera rau de tot. Tot cele mai needucate stau 2 ani acasa. Asa ca cc "calitatea copiilor" va fi fix aceeasi." MIRUNA cu Alexandru si Aricelul 13+ |
oare o fi gandit ce spune?
Andreea, mami de baiat si 14+ cu
asa creste bebelusa
www.perfectnanny.ro/" target="_blank"> ... we care
sashenka_h spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui andreeacc
oare o fi gandit ce spune? Andreea, mami de baiat si 14+ cu asa creste bebelusa www.perfectnanny.ro/" target="_blank"> ... we care |
sigur...numai ca prioritatea ei este carierasi sa faca bani, nu copilul....crede ca daca ii da bani si bone alese si-a facut datoria fata de el de ce le da dumnezeu copii la astea???
Mami Andreea 11sapt+, Iustin Nicolae (03.04.2006) + Sasha Andrei (30.12.2008)
sashenka_h spune:
am schimbat si noi semnatura si cat mai am pana ma duc la ecoooo
Mami Andreea 12sapt+, Iustin Nicolae (03.04.2006) + Sasha Andrei (30.12.2008)
mirunam spune:
Am ajuns in sfarsit acasa si pot urmari si eu live maretele stiri. La 19 Base da mari declaratii...
Acum doua zile, tot intr-o declaratie de presa, sustinea sa stam linistiti ca nu se va atinge de alocatii si de indemnizatiile pentru copii si pentru persoane cu handicap.
Cat despre afirmatiile colegei de forum, no comment. Daca asa se masoara inteligenta unei femei, sa ma ajute Dumnezeu sa raman proasta.
MIRUNA cu Alexandru si Aricelul 13+