Burtici cu ursuleti nov - dec 2010 (33)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cata2309 spune:

Am semnat si eu petitia.Sper sa ajute la ceva.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mirunam spune:

Nu am rezistat si am intrat iar pe topicul respectiv si ghicit ce afirmatie geniala am gasit...

" Femeile cu adevarat educate nu stau acasa 2 ani indiferent de cat le da statul, ca isi afecteaza cariera rau de tot. Tot cele mai needucate stau 2 ani acasa. Asa ca cc "calitatea copiilor" va fi fix aceeasi."

MIRUNA cu Alexandru si Aricelul 13+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sunset_zuzi spune:

Citat:
citat din mesajul lui mirunam

Nu am rezistat si am intrat iar pe topicul respectiv si ghicit ce afirmatie geniala am gasit...

" Femeile cu adevarat educate nu stau acasa 2 ani indiferent de cat le da statul, ca isi afecteaza cariera rau de tot. Tot cele mai needucate stau 2 ani acasa. Asa ca cc "calitatea copiilor" va fi fix aceeasi."

Doamne iarta-ma ...incredibil...deci daca vrei sa ai grija de copilul tau sa te ocupi de educatia lui, sa fii langa el in primii ani din viata ca de aia te numesti "MAMA" este o mitocanie, ignoranta...si ar trebui sa ma ocup de cariera, sa stau multeee ore peste program si sa le fac mare sefilor in ce lume traim

Doamne ai grija si de noi 12+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns allexxia_m spune:

Doamne te minunezi de cat de rai pot fi unii ...
si mai sunt si mame cica ....
RUSINE!!!!
sa nu uitam totusi ca legea care permitea luarea a 85% din salariu a fost adoptata in ian 2009
adica in 2008 se dedeau decat 600 ron pentru cresterea copilului cand rata nasterilor era de doar 10%
cum credeti ca va fi de acum incolo cand oricum acei 600 ron nu mai au aceeasi valoare ca in 2008 ?

14+

Mergi la inceput

Da Sunset, noi cautam solidaritate si suntem facute proaste pentru ca vrem sa facem ceea ce ar trebui sa faca orice femeie.

Azi am avut o zi horror...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sunset_zuzi spune:

Citat:

Da Sunset, noi cautam solidaritate si suntem facute proaste pentru ca vrem sa facem ceea ce ar trebui sa faca orice femeie.

Azi am avut o zi horror...

daaaaaaaaaa si eu la fel o zi tare proasta...stai sa vezi cum o sa fie maine cand se anunta oficial

Doamne ai grija si de noi 12+

Mergi la inceput

M-a apucat depresia... cu Alex eram la facultate si mergeam pe sarite la cursuri motiv pentru care oricum am fost obligata la bona de la 1 luna 1/2 ca sa pot sa merg la examene.

Acum speram sa am si eu concediu ca toate mamele, sa stau in parc, sa fac supici... cand colo o sa stau la birou si o sa ma rog la Dumnezeu sa gasesc o bona la fel de buna pentru ca eu la cresa nu imi dau copilul. Chit ca i-l duc lui Base la Cotroceni sa aiba grija de el.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns celesta spune:

Alinushca, ai un link cu ziarul din care ai citit despre banii care-i scot nemtii de pe urma crizei din RO? Nu de alta, dar sunt si eu curioasa cine a scris asa ineptie si din unghiul cui de vedere...

Ral_eli, la faza cu "cei din afara au uiatat probabil cum se traieste in Rom , nu e vorba ca ne pun biruri mari si taxe , dar de ACELE TAXE NU BENEFICIEM DELOC, in germania nu cred ca te duci cu hartia igienica la spital sau dc ai o problema cu justitia sau politia ti se cere spaga." ma simt direct vizata pt ca sunt singura de pe topicul asta din Germania... Din ce postare a mea rezulta ca am uitat cum e in RO?
Nu fac comparatii intre sistemele medicale romanesc si german pt ca nu are sens si mai exista apoi riscul sa fiu inteleasa gresit in context. Dar daca vrei, iti povestesc cati bani platesti aici lunar ca sa nu duci hartie igienica de acasa, nu ca doamne fereste spun prin asta ca se justifica faptul ca in RO duci... no way... sunt un caz care acum 5 ani, traind in RO si platind la acea vreme taxele si impozitele aferente, am platit in spital cand am fost operata o mica avere pt a fi tratata omeneste, si cu toate astea tot mi-au gresit operatia...

14+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Joy21 spune:

Citat:

Fetelor, oricine isi poate da cu parearea pretinzand ca e "mama" sau ca macar stie despre ce vb.

Daca as avea puterea le-as baga mintile-n cap guvernantilor nostri insa tot ce pot sa fac e sa va ofer multe :
Nu va mai enervati ca tot copilasii nostri au de suferit. Lor li se transmit involuntar toate starile noastre.

Victoria, mami de Anna Sofia, 12+ cu inimioara

Sofia, 1 an si 8 luni

"Nu-ti fie frica sa faci un pas mare. Nu poti trece o prapastie din doua sarituri mici."
David Lloyd George

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns celesta spune:

Citat:

Miruna, nu mai intra pe topicul ala sa-ti faci nervi pt ca asemenea ineptii posteaza numai o frustrata care din cine stie ce motiv nu a stat acasa cu copilul si acum ar vrea pt asta sa i se faca o statuie de mama eroina...
Educatia nu are nimic de-a face cu statul acasa... Exista in Germania femei cu studii superioare, cu hobbyuri inteligente, care aleg sa stea acasa sa creasca copiii daca sotul castiga suficient pt toti 3, 4 sau cati is... si da, vrand nevrand ti se afecteaza cariera, dar oricum ai alege nu le poti avea pe toate... se afecteaza ceva in detrimentul altcuiva

14+

Mergi la inceput