Burtici cu ursuleti nov - dec 2010 (33)
Raspunsuri - Pagina 20
![](images/user_woman.png)
ral_eli spune:
simona gustul amar il aveam cu toatele, si nu ca suntem detasate dar incercam pe cat posibil sa ne impunem o stare de spirit optimista. eu merg cu tine la demonstratii, cocktail molotov cu pampersi , am scris pe toate forumurile, stiri etc dar incerc sa-mi pastrez calmul ca nu -mi fac decat mie sange rau si la bebelina, pe ei nu-i intereseaza de starea mea, dc intru in depresie sau am problmee din cauza tensiunii, nu-mi platesc ei medicamentatia
realitaea este ca ii doare in f..d de noi toti (bugetari pensionari,mamici, angajati la privat etc).
am vazut cu ochii mei la tv cum a zis marinerul "dc fac copiii inseamna ca au bani de pampersi"! atata nesimtire nici nu -ti vine sa crezi ca exista. de unde sa am eu bani ? dc nu din salariu? ca eu nu am vandut flota ca sa dorm pe munti de bani
nici nu mai sunt cuvinte, s-a zis cam tot ce era de zis
acum trebuie sa protestam cum putem dar o sa ne-o puna in brate si va trebui sa strangem din dinti ca decizia tot lor le apartine
hai, simo! incercam sa fim , macar in aparenta, calme vorbim ce bebe din burtica sa nu-i transmitem nervii nostrii si mergem la demonstratii
11+
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
mirunam spune:
Eu sunt si ma gandesc la papa acum ... as papa o pizza, paste sau gnocchi
.
Vad ca toate sunteti la capitolul cireselor dar personal imi este groaza de viermi motiv pentru care sunt constransa sa ma abtin
MIRUNA cu Alexandru si Aricelul
14 +
simona-maris spune:
Raluca,nu sunt nervoasa,dupa cum se vede am dedicat presedintelui un cantec dragut.Cred ca dezamagita e cuvantul potrivit.
Stiu ca Dumnezeu va avea grija de noi,si asta ma face linistita!
mirunam spune:
Citat: |
citat din mesajul lui ana_o Maine e Inaltarea. V-ati cumparat vopsea de oua? Ciocnesc cu soacra, maine... ![]() Ana ![]() |
Nici nu stiam ca se vopsesc oua... eu sunt paralela. Oricum nu o sa vopsesc, ultima experienta mi-a marcat bucataria
![](icon_smile_big.gif)
MIRUNA cu Alexandru
![](auto.gif)
![](gravida.gif)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/ancadragoman/ancadragoman.jpg)
ancadragoman spune:
cine poate azi la ora 15.30 in fata Primariei din Grozavesti sa vina sa semneze pentru mitingul de marti ,avem nevoie de 50 de samnaturi !!!
anca de
Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)
poze si filmulete
povestea nasterii
www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria
www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca
BAZAR UNIC!!!
ral_eli spune:
oua fierte, bleah . nu le suport nici mirosul , nici macar cand nu eram insarcinata . dar un cozonac fierbinte aburind ar merge 11+
allexxia_m spune:
Inteleg dezamagirea tuturor mamicilor, nici eu nu am o parere mai buna doar ca vreau sa nu afectez BB cu nimic ca atunci va fi si mai rau ...
Ana_o am si uitat de Inaltare, la mine soacra mea sigur va rosii oua. 15+