Burtici cu ursuleti nov - dec 2010 (33)

Raspunsuri - Pagina 21

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns misticgirl spune:

Citat:
sunt cirese si la noi, am vazut eu ieri in piata 70 ron/kg.

In fata la MEGA Image de la Baba Novac arata super ciresele si costa 50 RON kg .
Pupici.

Claudia 13+ si Nicholas (25.11.04)
http://community.webshots.com/user/misticgirl

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns misticgirl spune:

Citat:
citat din mesajul lui douradoudou

mai merge cineva la echo azi???..eu de abea pe 28 ma duc din nou..de abea asteptttttttttttttttttt

Eu merg astazi la echo. Am programare la POLISANO BANEASA la 16:30. La 15:30 plec de la serviciu, mai bine sa ajung mai devreme, pt ca nu stiu cum e traficul si cum e cu parcarea pe acolo. Tineti-mi pumnii, fetelor...am niste emotii, de parca ar fi prima echografie din viata mea .Va dau vestile diseara sau cel tarziu maine (daca ajung tarziu acasa, piticul ma va tine ffff ocupata).Sper sa aflu si sexul, dar cel mai important vreau sa stiu ca e bb bine, in grafic etc

Claudia 13+ si Nicholas (25.11.04)
http://community.webshots.com/user/misticgirl

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns beatrice75 spune:

Citat:

beatrice carceii apar atunci cand ai lipsa de magneziu..parca am mai spus o data...daca iti da doctorul ia supliment ..mie a zis ca-mni da dupa sapt 14 magneziu . si eu am circulatie periferica proasta dar nu asta e cauza..fetele anul trecut mi-au spus ca e ok si daca mananci mai multa miere: pe ele le-a ajutat..

Alexa, mami de Maryam buburuza, ingeras in ceruri
si 13+

Adevarul este ca simt nevoia sa mananc multa miere. Cand mi-am facut la inceputul sarcinii analizele pt Ca, Fe, Mg, erau in limite normale.

13+
Mami de baiat

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui BraveGirl

Citat:

welcome home corina...ti-ai recuperat copilul de la bunica?:)..cum a fost intalnirea?

Alexa, mami de Maryam buburuza, ingeras in ceruri
si 13+

de abia maine mergem la Constanta sa o luam. Nu mai am rabdare...
In alta ordine de idei, mie inca imi e f rau. L-am simtit pe bubu vinerea trecuta in avion. Deja ieri s-a simtit si cd puneam mana pe burtica aproape invizibila.
si mi-am facut pofta..stiti voi ce pofteam pe aici ...am fost la "muzeul" Harrods, unde am vazut cele mai mari cirese...si m-am aruncat sa cumpar, pana ochii mei au intalnit eticheta cu pretul. M-am oprit brusc, am numarat cifrele, imi dadea cu virgula: 110lire/kg ...am fugit mancand pamantul, dar mi-a ramas intiparita in minte imaginea lor ...

==========
Corina
Mamica de Arianna Maria si 14+

POZE CU PRINTESA
BEBE2

CireseeeeDe ce nu se gasesc la super/hipermarketuri?
In alta ordine de idei, la Harrods eu am fost extrem de dezamagita. Reclama si iar reclama, atat!

13+
Mami de baiat

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui mirunam

www.antena3.ro/stiri/romania/spitalul-universitar-in-faliment-pacientii-transferati-la-alte-unitati-medicale_98973.html" target="_blank"> SPITALUL UNIVERSITAR IN FALIMENT

Din ce in ce mai bine . Acum ma intreb din ce in ce mai serios de ce platesc la sanatate? Zicea Anya ca trebuie sa deratizam sala... stai sa mai avem sala de deratizat. Eu vin cu mopul, ata, acul, manusile si ce or mai avea nevoie de acasa...

MIRUNA cu Alexandru si Aricelul 14+

Miruna si noi, unde nastem?

13+
Mami de baiat

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui mirunam

Citat:
citat din mesajul lui Joy21

Citat:
citat din mesajul lui ana_o

Miruna, trebuie sa-ti raspund urgent!!! Porumbel alb= FETITA!!!!!

Ana
15

Chiar inainte sa aflu de sarcina am salvat un porumbel gri care intrase pe gaura de aerisire in bucatarie. E baiat?

Victoria, mami de Anna Sofia, 12+ cu inimioara

Sofia, 1 an si 8 luni

"Nu-ti fie frica sa faci un pas mare. Nu poti trece o prapastie din doua sarituri mici."
David Lloyd George

E incert Trebuie sa astepti un porumbel alb sau negru probabil

MIRUNA cu Alexandru si Aricelul 14 +

Sunteti asa figuri!

13+
Mami de baiat

Mergi la inceput