Burtici cu ursuleti nov - dec 2010 (33)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Vasari spune:

Buna !
Miruna, eu am o pasiune pt inghetata. :)
Asta e preferata mea, e o reteta de inghetata fara oua, cu zahar brun, capsuni si smantana facuta in casa, ca pt copil mic: http://invatsagatesc.blogspot.com/2009/04/caminul.html

Eu iau 2 cutii mici de smantana cu peste 30% (sunt de 200gr), o lamaie, 1 kg de capsuni si zahar brun pun dupa gust. Smantana asta neaparat tb tinuta la frigider o zi. Eu am mereu in frigider de rezerva. Dupa ce se congeleaza partial, mai bagati odata blenderul in ea sa nu se simta acele de gheata, dar si asa e delicioasa. Iese o cantitate mare si se poate pastra cateva luni (cine poate...). Mai iese buna cu piersici sau caise. Bananele oricat de repede le pui la congelat tot se innegresc si oricum nu iese grozava. Kiwi care e apropiat la gust cu capsuna are multe seminte si e neplacut.
De cand am descoperit inghetata asta nu ma mai tenteaza nici Nirvana.
Si mai am din aceeasi categorie o reteta de prajitura rece care nu necesita cuptor. Delicioasa si ea, pentru cine vrea. :)
Dar uite ca am si gasit-o: http://gospodini.blogspot.com/2009/05/tarta-cu-branza-si-capsuni-video.html
Asta chiar merge cu orice fel de fructe si pt siguranta puteti pune mai mult unt in blat.

Ana, si eu cred ca atunci cand suntem gravi totul e delicios, si nu ma refer numai la mancare. Ma gandeam odata ca probabil asa bine simt bucatarii gustul tot timpul. :)

Joy

Alina si Maria - 3 nov 2007
Primul orice

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mirunam spune:

Vasari multumesc! O fac sigur, pare atat de usoara . Azi ma aprovizionez cu smantana si maine pun in practica

MIRUNA cu Alexandru si Aricelul 14 +

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ral_eli spune:

vasari esti buna de cinste ! sunt super bune retetele si par ussor de facut chiar si pt o neavizata ca mine
multumim pt pont

11+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sugubina spune:

vasari am cititi reteta.Mi=a intrat rau de tot idea in cap si trebuie sa o prepar!!!! sunt un mare fan al capsunilor.Muaaam si cu frisca va dati seama ce nebunie iese? Te cred ca e mai buna ca Nirvaanaaaa!

sugubina +10

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Joy21 spune:

Vasari, delicioase retetele! doar le-am citit si Tb sa ma aprovizionez si ma apuc de gatit

Victoria, mami de Anna Sofia, 13+ cu inimioara

Sofia, 1 an si 8 luni

"Nu-ti fie frica sa faci un pas mare. Nu poti trece o prapastie din doua sarituri mici."
David Lloyd George

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simona-maris spune:

Niste intrebari pertinente si haioase despre genocidul copiilor care ni se pregateste de catre "alesii poporului"
Niste intrebari in chineza….

Prin urmare, la întreb#259;ri de genul:
- da’ cam care sunt obiectivele demografice ale programului dvs #351;i cum se reflect#259; ele în practic#259;? cu fapte, bre. las#259;-m#259; cu gargara.
- da’ ce efecte zice#355;i c-o s#259; aib#259; m#259;sura asta (X) pe termen lung?
- da’ ce alte g#259;uri în buget mai ave#355;i? #351;i cum se compar#259; ele cu asta?
- da’ cam în ce zice#355;i c-ar avea sens s#259; investeasc#259; guvernul din care, cu onor, face#355;i parte?
- da’ cam cât se va pl#259;ti de la bugetul de s#259;n#259;tate peste 5-10-20 ani pentru compensatele bebelu#351;ilor de azi, care, de-ar fi fost (s#259; zicem!) al#259;pta#355;i pân’la 6 luni de m#259;micile din dotare, nu mai tocau ulterior bani pe anti-alergice?

…se vor isca oarece priviri lungi. Relativ bovine.
Da’ interzice#355;i, bre, f#259;cutul de copii, (s#259; se lase cu amend#259;, ca-n China), #351;i v#259; lua#355;i de-o grij#259;

Mergi la inceput

Offfffff..iar au iesit cu 259 in loc de literele cu diacritice..Hai sa va trimit linkul...e mortal
http://voxpublica.realitatea.net/politica-societate/indemnizatia-pentru-mame-vs-indemnizatia-pentru-ginere-42068.html
Daca o merge si asta...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Vasari spune:

Ma bucur ca v-au placut retetele. Mai ales ca trebuie sa apara in curand si capsunile de la tarani (astea de acum au o gramada de pesticide in ele, dar buuune pana atunci :)) ). Reteta de prajitura e f usoara, desi poate parea complicata. E si un clip video acolo ca demo.
Asa arata la mine una cu piersici. Facuta de multe ori toata vara.

Alina si Maria - 3 nov 2007
Primul orice

Mergi la inceput

Haideti,fetelor,ca eu sunt fixata pe nesimtirea incredibila a celor de sus.Imi cer iertare de la mamicile care pot fi detasate si optimiste.Eu am un gust amar amar...Nu imi este de niste bani,pana la urma,ci de felul cum suntem tratati,de tinerii care au murit la revolutie,pt ca unii ca ei sa fie ironici cu tot poporul.
Ma gandesc la un medic rezident ,dupa 6 ani de scoala...750 de lei Peste cativa ani nu vor mai fi medici in romanica.
Apoi,daca acum suntem 4 mil de contribuabili si 6 de pensionari,daca nu mai facem copii,peste 20 de ani,cand noi o sa fim pensionari,vor fi 2 mil de contribuabili....No comment
Un catecel dragut pe care il dedic "celui mai iubit fiu al poporului"
Tare..."dear mr president...are u a lonely guy?"
http://www.youtube.com/watch?v=TFBn101RoF0

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mirunam spune:

Citat:
citat din mesajul lui simona-maris

Haideti,fetelor,ca eu sunt fixata pe nesimtirea incredibila a celor de sus.Imi cer iertare de la mamicile care pot fi detasate si optimiste.Eu am un gust amar amar...Nu imi este de niste bani,pana la urma,ci de felul cum suntem tratati,de tinerii care au murit la revolutie,pt ca unii ca ei sa fie ironici cu tot poporul.
Ma gandesc la un medic rezident ,dupa 6 ani de scoala...750 de lei Peste cativa ani nu vor mai fi medici in romanica.
Apoi,daca acum suntem 4 mil de contribuabili si 6 de pensionari,daca nu mai facem copii,peste 20 de ani,cand noi o sa fim pensionari,vor fi 2 mil de contribuabili....No comment
Un catecel dragut pe care il dedic "celui mai iubit fiu al poporului"
Tare..."dear mr president...are u a lonely guy?"
http://www.youtube.com/watch?v=TFBn101RoF0

Simona nu esti singura. Nici nu ma pot gandi la altceva, am ajuns obsedata de subiect. Ai dreptate ca nu vor avea nici ei de unde sa mai fure, dar inventeaza ceva si tot reusesc.

Eu le dedic cu drag F**k you Romania de la Parazitii...aparut intr-o campanie dar mereu valabil.

MIRUNA cu Alexandru si Aricelul 14 +

Mergi la inceput