Burtici cu ursuleti nov - dec 2010 (33)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Joy21 spune:

Citat:
citat din mesajul lui sugubina

Fetele sa va dau o veste. Ieri mi-am vazut dunga de pe burta! Sunt asa happy ca am si eu linie dinaia! Si l-am intrebat si pe Pufi Pufescu daca e reala si a vazut-o si eeeell!

sugubina +10

Felicitari! Oricum, la tine cu gemenasi se va vedea burtica ff bine.

Victoria, mami de Anna Sofia, 13+ cu inimioara

Sofia, 1 an si 8 luni

"Nu-ti fie frica sa faci un pas mare. Nu poti trece o prapastie din doua sarituri mici."
David Lloyd George

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui allexxia_m

Joy21 felicitari pentru semnatura, sa o duci asa bine pana la 40
Sa vii cu vesti bune de la eco, multa bafta

15+

Multumesc

Corina,

Sofia, 1 an si 8 luni

"Nu-ti fie frica sa faci un pas mare. Nu poti trece o prapastie din doua sarituri mici."
David Lloyd George

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns allexxia_m spune:

Citat:
citat din mesajul lui nushulica

fetelor se pare ca nu va fi 6 mil uitati aici: http://economie.hotnews.ro/stiri-finante_banci-7263294-indemnizatia-pentru-cresterea-copilului-scade-15-proiect-ordonanta-urgenta.htm

de David si 19+

uite si apare o urma de speranta

15+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns allexxia_m spune:

sugubina felicitari
cred ca tu vei fi prima care se va bucura si de alte semne de la puiutii tai

15+

Mergi la inceput
Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui mirunam

E incert Trebuie sa astepti un porumbel alb sau negru probabil

MIRUNA cu Alexandru si Aricelul 14 +

Era gri f inchis, sau negru albastrui (ca la vopselele de par) Deci nu e chiar incert

Si in sarcina cu Sofia, in dimineata zilei mele de nastere, a intrat un porumbel in casa si m-a trezit din somn. A iesit singur inapoi pe ferestra, dupa ce a ocolit toata casa. M-am gandit sigur ca e un semn bun. Si acela era gri deschis, daca imi aduc bine aminte

Sofia, 1 an si 8 luni

David Lloyd George

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns douradoudou spune:

mai merge cineva la echo azi???..eu de abea pe 28 ma duc din nou..de abea asteptttttttttttttttttt

Alexa, mami de Maryam buburuza, ingeras in ceruri
si 13+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mirunam spune:

Citat:
citat din mesajul lui Joy21

Era gri f inchis, sau negru albastrui (ca la vopselele de par) Deci nu e chiar incert

Si in sarcina cu Sofia, in dimineata zilei mele de nastere, a intrat un porumbel in casa si m-a trezit din somn. A iesit singur inapoi pe ferestra, dupa ce a ocolit toata casa. M-am gandit sigur ca e un semn bun. Si acela era gri deschis, daca imi aduc bine aminte

Sofia, 1 an si 8 luni

David Lloyd George

Esti tare!!! La tine clar e un semn! Pai o sa deschid si eu larg geamurile, ma stii ca nu intra ceva. Din pacate in campul meu e plin de cotofene si nu stiu ce iese . Anul trecut a intrat o cioara... nici asa nu-i bine , noroc ca nu eram insarcinata.

Alexxia, sa speram ca se limiteaz ala 15%. Asa mi s-ar parea corect. Adica toti sufera cu 15% numai mamele sufera cu mult mai mult.

Ai avut dreptate si sper sa ai pana la sfarsit

MIRUNA cu Alexandru si Aricelul 14 +

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui ancadragoman

Citat:
citat din mesajul lui Joy21

Citat:
citat din mesajul lui ana_o

Miruna, trebuie sa-ti raspund urgent!!! Porumbel alb= FETITA!!!!!

Ana
15

Chiar inainte sa aflu de sarcina am salvat un porumbel gri care intrase pe gaura de aerisire in bucatarie. E baiat?

Victoria, mami de Anna Sofia, 12+ cu inimioara

Sofia, 1 an si 8 luni

David Lloyd George

daca a intrat pe gaura eu zic ca da

anca de Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)
poze si filmulete
povestea nasterii
www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria
www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca

BAZAR UNIC!!!

De intrat a intrat singur, de scos eu l-am scos. Mai trist e ca a tb sa astepte 3 zile pana ne-am dat seama ce face zgomot in perete Ma apucase frica, credeam ca e vreun soarece, sau mai rau, sobolan. Bine a supravietuit saracul dupa 3 zile de post negru si a reusit sa zboare cand l-am eliberat.

Sofia, 1 an si 8 luni

David Lloyd George

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sugubina spune:

oof allexxia_m !as vrea si eu sa pot fi asa pozitiva si optimista ca tine. Dar sa reduca procentul inseamna recalculari..care inseamna muunca, nu? atunci de ce nu ar alege varianta mai usoara?

Tare bine ar fi sa fie cum zici tu.

sugubina +10

Mergi la inceput