Burtici cu ursuleti nov - dec 2010 (33)
Raspunsuri - Pagina 18
Joy21 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui sugubina Fetele sa va dau o veste. Ieri mi-am vazut dunga de pe burta! Sunt asa happy ca am si eu linie dinaia! Si l-am intrebat si pe Pufi Pufescu daca e reala si a vazut-o si eeeell! sugubina +10 |
Felicitari! Oricum, la tine cu gemenasi se va vedea burtica ff bine.
Victoria, mami de Anna Sofia, 13+ cu inimioara
Sofia, 1 an si 8 luni
David Lloyd George
Joy21 spune:
citat din mesajul lui allexxia_m Joy21 felicitari pentru semnatura, sa o duci asa bine pana la 40 Sa vii cu vesti bune de la eco, multa bafta 15+ |
Multumesc
Corina,
Sofia, 1 an si 8 luni
David Lloyd George
allexxia_m spune:
citat din mesajul lui nushulica fetelor se pare ca nu va fi 6 mil uitati aici: http://economie.hotnews.ro/stiri-finante_banci-7263294-indemnizatia-pentru-cresterea-copilului-scade-15-proiect-ordonanta-urgenta.htm de David si 19+ |
uite si apare o urma de speranta
15+
allexxia_m spune:
sugubina felicitari
cred ca tu vei fi prima care se va bucura si de alte semne de la puiutii tai
15+
allexxia_m spune:
www.realitatea.net/mamele-protesteaza-cu--pampersi-folositi-in-fata-ministerului-muncii_713291.html" target="_blank">http://www.realitatea.net/mamele-protesteaza-cu--pampersi-folositi-in-fata-ministerului-muncii_713291.html
15+
Joy21 spune:
citat din mesajul lui mirunam E incert Trebuie sa astepti un porumbel alb sau negru probabil MIRUNA cu Alexandru si Aricelul 14 + |
Era gri f inchis, sau negru albastrui (ca la vopselele de par) Deci nu e chiar incert
Si in sarcina cu Sofia, in dimineata zilei mele de nastere, a intrat un porumbel in casa si m-a trezit din somn. A iesit singur inapoi pe ferestra, dupa ce a ocolit toata casa. M-am gandit sigur ca e un semn bun. Si acela era gri deschis, daca imi aduc bine aminte
Sofia, 1 an si 8 luni
David Lloyd George
douradoudou spune:
mai merge cineva la echo azi???..eu de abea pe 28 ma duc din nou..de abea asteptttttttttttttttttt
Alexa, mami de Maryam buburuza, ingeras in ceruri
si 13+
mirunam spune:
citat din mesajul lui Joy21 Era gri f inchis, sau negru albastrui (ca la vopselele de par) Deci nu e chiar incert Si in sarcina cu Sofia, in dimineata zilei mele de nastere, a intrat un porumbel in casa si m-a trezit din somn. A iesit singur inapoi pe ferestra, dupa ce a ocolit toata casa. M-am gandit sigur ca e un semn bun. Si acela era gri deschis, daca imi aduc bine aminte Victoria, mami de Anna Sofia, 13+ cu inimioara Sofia, 1 an si 8 luni "Nu-ti fie frica sa faci un pas mare. Nu poti trece o prapastie din doua sarituri mici." David Lloyd George |
Esti tare!!! La tine clar e un semn! Pai o sa deschid si eu larg geamurile, ma stii ca nu intra ceva. Din pacate in campul meu e plin de cotofene si nu stiu ce iese . Anul trecut a intrat o cioara... nici asa nu-i bine , noroc ca nu eram insarcinata.
Alexxia, sa speram ca se limiteaz ala 15%. Asa mi s-ar parea corect. Adica toti sufera cu 15% numai mamele sufera cu mult mai mult.
Ai avut dreptate si sper sa ai pana la sfarsit
MIRUNA cu Alexandru si Aricelul 14 +
Joy21 spune:
Citat: | ||||
citat din mesajul lui ancadragoman
daca a intrat pe gaura eu zic ca da anca de Maria Alexandra (4 noiembrie 2007) poze si filmulete povestea nasterii www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca BAZAR UNIC!!! |
De intrat a intrat singur, de scos eu l-am scos. Mai trist e ca a tb sa astepte 3 zile pana ne-am dat seama ce face zgomot in perete Ma apucase frica, credeam ca e vreun soarece, sau mai rau, sobolan. Bine a supravietuit saracul dupa 3 zile de post negru si a reusit sa zboare cand l-am eliberat.
Sofia, 1 an si 8 luni
David Lloyd George
sugubina spune:
oof allexxia_m !as vrea si eu sa pot fi asa pozitiva si optimista ca tine. Dar sa reduca procentul inseamna recalculari..care inseamna muunca, nu? atunci de ce nu ar alege varianta mai usoara?
Tare bine ar fi sa fie cum zici tu.
sugubina +10