Burtici cu ursuleti nov - dec 2010 (33)
Raspunsuri - Pagina 15
BraveGirl spune:
Citat: |
citat din mesajul lui ukume24 Bravegirl bine ai revenit. In rest cum a fost concediu? Calatoria cu avionul a fost ok? Si noi plecam in mallorca peste 3 saptamani si am putine emotii. dar sper sa fie bine pentruca planuim concediul asta de ceva timp 10+ S-a intamplat minunea mult asteptata! |
La dus a fost ok. Mi-a fost doar putin rau. Si a fost super ca l-am simtit pe bubu. Dar la intors au fost turbulesnte si mi-a fost super rau. Eu inca sunt prietena la cataram cu buda ...dar in rest e ok. doar la aterizare se simte putin mai ciudat decat cd nu esti gravi. Daca ai trecut de perioada greturilor, nu e nici o problema cu zborul.
==========
Corina
Mamica de Arianna Maria si 14+
POZE CU PRINTESA
BEBE2
mirunam spune:
www.antena3.ro/stiri/romania/spitalul-universitar-in-faliment-pacientii-transferati-la-alte-unitati-medicale_98973.html" target="_blank"> SPITALUL UNIVERSITAR IN FALIMENT
Din ce in ce mai bine . Acum ma intreb din ce in ce mai serios de ce platesc la sanatate? Zicea Anya ca trebuie sa deratizam sala... stai sa mai avem sala de deratizat. Eu vin cu mopul, ata, acul, manusile si ce or mai avea nevoie de acasa...
MIRUNA cu Alexandru si Aricelul 14+
ukume24 spune:
Si eu vreau cirese. Abia astept sa aiba un pret cat de cat accesibil
10+
S-a intamplat minunea mult asteptata!
sugubina spune:
pana apar ciresile alea grasane si negre am facut o noua pasiune: pepenele galben. E atata de bun, are asa o arooma..
Cred ca caut in curand ceva o reteta de inghetata de pepene galben..
sugubina +10
douradoudou spune:
sugubina inghetata nu se face usor...nu te obosi...dar sa-ti spun ceva:sotul meu mi-a spus ca ei cand erau mici taiau pepene galben in felii si il bagau la congelator..o sa incerc si eu.sunt sigura ca e mai bun decat inghetata..incearca cu cateva felii
Alexa, mami de Maryam buburuza, ingeras in ceruri
si 13+
mirunam spune:
Da chiar, stie vreuna dintre voi sa faca inghetata? Cea din comert ma oripileaza, e plina de porcarii si nu ma refere la cea mai ieftina.
Acum doua - trei saptamani am incercat o reteta a lui Jamie Oliver si a fost un esesc. S-a branzit dupa ce am consumat 10 oua, de tara . Mai si alarmasem copilu ca face mama inghetata
MIRUNA cu Alexandru si Aricelul 14 +
ramonik1986 spune:
Buna mamici! Ieri am fost la doctor de mi-a citit doctorul rezultatele de la serologie si a zis ca este foarte bine cum au iesit, si am facut ecografia si dublul test. Din masuratorile facute la ecografie translucenta nucala este de 1,3 mm ceea ce e f bine pana acum. Sper sa fie bine si de acum incolo!
Multa sanatate mamicilor si bebeilor!
mamica de noiembrie
12+
Mami de baietel
ramonik1986 spune:
Si tot ieri s-a vazut sexul bebelului meu, ca numai cracanat statea, nu vroia deloc din profil ca sa-i masoare doctorul translucenta nucala
mamica de noiembrie
12+
Mami de baietel
allexxia_m spune:
ramonik1986 felicitari!
sa ai parte numai de vesti bune, sarcina usoara si la termen!
15+