Burtici cu ursuleti nov - dec 2010 (33)
Raspunsuri - Pagina 16
Joy21 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui ana_o Miruna, trebuie sa-ti raspund urgent!!! Porumbel alb= FETITA!!!!! Ana 15 |
Chiar inainte sa aflu de sarcina am salvat un porumbel gri care intrase pe gaura de aerisire in bucatarie. E baiat?
Victoria, mami de Anna Sofia, 12+ cu inimioara
Sofia, 1 an si 8 luni
David Lloyd George
mirunam spune:
Citat: |
citat din mesajul lui ana_o Miruna, trebuie sa-ti raspund urgent!!! Porumbel alb= FETITA!!!!! Ana 15 |
imi iei orice speranta
MIRUNA cu Alexandru si Aricelul 14 +
Joy21 spune:
Astazi dau si eu de baut, ca am schimbat semnatura !
Maine, in sfarsit, dupa 1 luna de asteptare, avem intalnire cu bebe la eco
Victoria, mami de Anna Sofia, 13+ cu inimioara
Sofia, 1 an si 8 luni
David Lloyd George
mirunam spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui Joy21
Chiar inainte sa aflu de sarcina am salvat un porumbel gri care intrase pe gaura de aerisire in bucatarie. E baiat? Victoria, mami de Anna Sofia, 12+ cu inimioara Sofia, 1 an si 8 luni "Nu-ti fie frica sa faci un pas mare. Nu poti trece o prapastie din doua sarituri mici." David Lloyd George |
E incert Trebuie sa astepti un porumbel alb sau negru probabil
MIRUNA cu Alexandru si Aricelul 14 +
ana_o spune:
Asa... Buna dimineata!
Sa ma introduc in subiecte! Deci!
Ador caldura, la 50 de grade Celsius, in Las Vegas, eram singura aparitie calma si normala de pe strada, in rest toti cu palarii, asudati, cu apa si evantaie dupa, deci e clar ca pentru mine caldura este o reala placere si asa va fi mereu. Pentru piele, evit soarele intre 12-4 dupa amiaza, de cand ma stiu, Dar de caldura si soare... eu le iubesc, sunt sinonime cu mine!!
Legat de fructe, ieri bagat cirese, azi bagat lubenitza(pepene rosu), stomacul meu si papilele si nu in ultimul rand, bebe, sunt fericiti. Eu sunt in extaz culinar(o noua expresie de-a mea, de cand sunt gravi)!
In meniul de ieri, de la pranz, am servit ciorba de vacuta cu muuuulta smantana si felul 2, cartofi piure cu tocanita de vitel... un deliciu... am plecat de la restaurant ca un pepenel, aveam o burta de ma leganam, credeti-ma ca nu exagerez!!!!
Doura, cand sosesti tu, bagam parcuri si iesiri nocturne, cand e placut afara!
Miruna, draga mea.... crede-ma ca s-ar putea ca porumbelul ala alb nu face parte din vreo superstitie, prietenei mele i s-a intamplat la fel si ea astepta un baietel... Sotul ei i-a spus despre porumbelul alb si ce semnifica el. Acum, sa vedem!
Ana
15
ancadragoman spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui Joy21
Chiar inainte sa aflu de sarcina am salvat un porumbel gri care intrase pe gaura de aerisire in bucatarie. E baiat? Victoria, mami de Anna Sofia, 12+ cu inimioara Sofia, 1 an si 8 luni "Nu-ti fie frica sa faci un pas mare. Nu poti trece o prapastie din doua sarituri mici." David Lloyd George |
daca a intrat pe gaura eu zic ca da
anca de Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)
poze si filmulete
povestea nasterii
www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria
www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca
BAZAR UNIC!!!
douradoudou spune:
eu nu am facut inghe pana acum dar citise destule retete..stiu ca trebuie amestecata in congelator ca sa nu se formeze cristale de gheata..anyway mai studiez...wow miruna 10 oua mi se pare enorm. imi vine sa vomit cand ma gandesc pt ca imi dau seaama ca ar fi avut numai gust de oua...mi se pare super aiurea ..eu va maifac o sugestie: bucat de banana sau capsni le infigeti in scobitori..apoi la congelator..apoi topiti cioco(eu o prefer pe cea neagra) ..scateti frctele din congelator si le inmuiati in cioco..apoi daca vrei le dati prin alune de padure pisate sau migdale s le infifeti intr-o portocala sau ceva pana se usuca cioco..apoi le bagati la congelator din nou...e tot un fel de inghetata dar fara aditivi si alte "ganganii"
Alexa, mami de Maryam buburuza, ingeras in ceruri
si 13+
ana_o spune:
Cine-a zis ca vor fi 28 de grade in Buc? Sau ca deja sunt?! Acum 2 ore am fost in piata si in tricou mi-a fost racoare, adia un vanticel putin mai rece. Si va ploua cu siguranta. As fi vrut sa fie ca ieri, cald si bine. In trafic sunt ca nebuna, unde vad soare, deschid geamul, inchid ochii si pana se face verde la semafor, ma rumenesc! Doamne, ce senzatie minunata si cat optimism simt in suflet, in momentele alea..... Iar am iubire in suflet....
Ana
15