Burtici cu ursuleti nov - dec 2010 (33)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns douradoudou spune:

fetelor eu mananc croissants si beau un cafeu cu vanilie..vrea cineva?

Alexa, mami de Maryam buburuza, ingeras in ceruri
si 13+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancadragoman spune:

Citat:
citat din mesajul lui andreeacc

Citat:
citat din mesajul lui douradoudou

am vazut la stiri ca unii din qatar au cumparat harrods..nu mai e al egipteanului..anyway chiar nu se gasesc cirese deloccccccc in rom??macar venite din turcia...nu vreau sa-ti fac si mai mare pofta dar la noi deja au aparut..cred ca au din alea din turcia pe la voi

si 13+

sunt cirese si la noi, am vazut eu ieri in piata 70 ron/kg.

Andreea, mami de baiat si 14+ cu
asa creste bebelusa
www.perfectnanny.ro/" target="_blank"> ... we care

60 la Big in piata

anca de Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)
poze si filmulete
povestea nasterii
www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria
www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca

BAZAR UNIC!!!

Mergi la inceput

va rog sa-mi spuna si mie cineva ce e :"big"???e un magazin?o zona?...mcateodata auzeam de big dar nu stiam ce e si nu am intrebat pt ca aveam impresia ca toata lumea stia si ca rad de mine...

si 13+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mirunam spune:

Citat:
citat din mesajul lui douradoudou

va rog sa-mi spuna si mie cineva ce e :"big"???e un magazin?o zona?...mcateodata auzeam de big dar nu stiam ce e si nu am intrebat pt ca aveam impresia ca toata lumea stia si ca rad de mine...

si 13+

Este piata din Berceni. Si eu am crezut mult timp ca e un centru comercial ceva

Pana la urma s-a hotarat daca mergem la Guvern? Eu Pampersii i-as arunca la ei in curte si gata. In semn de respect... dar la cum o duc astia le vor purta noroc.

MIRUNA cu Alexandru si Aricelul 13+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns allexxia_m spune:

douradoudou imi pare rau, eu nu sunt din bucuresti dar la noi Big este un magazin, acum nu stiu daca in bucuresti ar putea fi si o zona dar tind sa cred ca este vorba tot de magazin.
Si eu sunt la masa, salata de rosii cu branza
fac pofta cuiva?

15+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ral_eli spune:

doura azi sunt 28 de grade in buc ! si suntem abia in mai :( , in iulie o sa fie groaznic de cald, nici nu vreau sa ma gandesc... de acasa pana ajung la servici sunt cu camasa uda pe mine (anul trecut aveam un tricou in geanta sa ma schimb )
si eu sufar rau din cauza caldurii

11+

Mergi la inceput

si fetelor care suferiti de caldura, cel mai rau este ca oricum in sarcina avem temperatura corpului marita si transpiram mai usor, va dati seama cum vom fi la vara?

15+

Mergi la inceput

eu am vrut sa nu o sperii pe douradoudou, dar oricum au anuntat canicula anul acesta

15+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mirunam spune:

Citat:
citat din mesajul lui allexxia_m

si fetelor care suferiti de caldura, cel mai rau este ca oricum in sarcina avem temperatura corpului marita si transpiram mai usor, va dati seama cum vom fi la vara?

15+

Eu la vara ignor orice tinuta office, oricum de mult m-am dezis de acest stil, si trec la eternele rochii pana in pamant, cat mai subtiri, cu bretele si gata...decat sa mi se faca rau.

Am si o scuza

A aparut un porumbel alb pe balcon si nu se clinteste de 10 min...o fi semn bun. I-as da papa dar va fugi daca ma vede prea aproape...

MIRUNA cu Alexandru si Aricelul 13+

Mergi la inceput

eci fetelor:clarrrrrrrr ne inalnim inauntru undeva no way pe afara atunci cand vin...in sfarsit stiu si eu ce e big..fetelor eu trebuie sa iau in fiec zi pastle pt aciditate pt ca altfel tusec ingrozitor atunci cand stau intinsa..offf..m-am saturat de pastile...

si 13+

Mergi la inceput