Burtici cu ursuleti nov - dec 2010 (33)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns sugubina spune:

Azi credeam ca mi-am mai potolit dracii, dar de dimineata am auzit ca M. Muncii foarte probabil va opta pentru reducerea indemnizatiei la o suma fixa intrucat, daca ar reduce procentul ar insemna sa recalculeze indemnizatiile

Miruna pai normal ca e mai usor sa taie de tot..Inseamna si calcule retroactive, e greu domne..Mai bine anulam legea aia cu 85%, revenim la cea veche.Nu?

Nu stiu cine zicea ieri ca spera/crede ca nu vor face asta pana la urma..Of naivitate. e clar ca vor scadea. Si va fi varianta cea mai trista pentru noi mamicile. Mi-ar place si mie sa fiu asa pozitiva. Dar gandurile negre ma inconjoara!

sugubina +10

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns douradoudou spune:

am vazut la stiri ca unii din qatar au cumparat harrods..nu mai e al egipteanului..anyway chiar nu se gasesc cirese deloccccccc in rom??macar venite din turcia...nu vreau sa-ti fac si mai mare pofta dar la noi deja au aparut..cred ca au din alea din turcia pe la voi

Alexa, mami de Maryam buburuza, ingeras in ceruri
si 13+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sugubina spune:

Draga BraveGirl iti tin pumnii sa ai rezultat buun! va fi bine!

sugubina +10

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns BraveGirl spune:

Mi-am facut pofta, ca am gasit in piete la ei. Dar nu pot sa uit cum aratau alea. Ma consolez cu ideea ca SIGUR nu aveau gust
am citit si eu ieri in ziar ca a vandut lantul si ca il vor extinde.

==========
Corina
Mamica de Arianna Maria si 14+

POZE CU PRINTESA
BEBE2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancadragoman spune:

Citat:
citat din mesajul lui mirunam

Citat:
citat din mesajul lui ALEXA1985

Si eu vin. Se iau si copii?

13+

Eu cred ca vin cu copilul si probabil va trebui sa imi iau si liber ca sa am onoarea de a participa.

Daca reusesc sa imi iau liber vin sigur... Pameprsi nu am ca am depasit stadiul

MIRUNA cu Alexandru si Aricelul 13+

si eu dar putem imprumuta deja folositi sa ii lasam ca amintire pe gard la Guvern

anca de Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)
poze si filmulete
povestea nasterii
www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria
www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca

BAZAR UNIC!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreeacc spune:

Citat:
citat din mesajul lui mirunam

LISTA PARTICIPARE MANIFESTATIE

Sunt foarte putine persoane inscrise... ma asteptam la mai mult

Acum imi explic de oamenii muncesc la negru, de ce toti fug de fisc... ei eu proasta am crezut ca schimb ceva daca nu dau spaga la Politist si platesc amenda, daca cotizez fiecare leu incasat etc.

Am ajuns departe, voi primi 600 Ron / luna de la stat si pretind ca pot trai din ei.

MIRUNA cu Alexandru si Aricelul 13+

Si eu vreau sa vin, insa nu ma voi trece pe lista; nu mi se pare ok sa fac publice adresa mea de mail si numele pe un site nesecurizat.

Referitor la venitul cu copiii, citisem parca pe miresici.ro o sugestie cum sa venim fara, pentru a nu fi distrase de la scopul principal.Acum, baietii nostri-s mari si n-ar fi o problema.

Andreea, mami de baiat si 14+ cu
asa creste bebelusa
www.perfectnanny.ro/" target="_blank"> ... we care

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ukume24 spune:

Bravegirl bine ai revenit. In rest cum a fost concediu? Calatoria cu avionul a fost ok? Si noi plecam in mallorca peste 3 saptamani si am putine emotii. dar sper sa fie bine pentruca planuim concediul asta de ceva timp

10+
S-a intamplat minunea mult asteptata!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreeacc spune:

Citat:
citat din mesajul lui douradoudou

am vazut la stiri ca unii din qatar au cumparat harrods..nu mai e al egipteanului..anyway chiar nu se gasesc cirese deloccccccc in rom??macar venite din turcia...nu vreau sa-ti fac si mai mare pofta dar la noi deja au aparut..cred ca au din alea din turcia pe la voi

si 13+

sunt cirese si la noi, am vazut eu ieri in piata 70 ron/kg.

Andreea, mami de baiat si 14+ cu
asa creste bebelusa
www.perfectnanny.ro/" target="_blank"> ... we care

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns allexxia_m spune:

'Neata burtici!
Din pacate nu este o dimineata prea buna ...
Astia sunt chiar culmea ....
Reduc indemnizatia la 600 ron, ce mai este acum 600 ron, masura asta a fost pana la final de 2008, alta valoare avea atunci 600.
Nici macar la asta nu se gandesc
Si in plus iau si de la mamicile care au deja, ce vina au ele ca au facut copilul cand stiau ca legea este alta, si noi tot asa...
Iti vine sa-i

15+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns douradoudou spune:

si eu vin in rom in iulie ..deci o sa fiu in luna 4 si a 5a pt ca stau vreo luna ..dar la mine zborul e f scurt nu o sa am probleme..doar mi-e frica ca o sa cam stau inchisa in casa din cauza caldurii..sper anul asta sa nu fie asa canicula la voi pt k eu cand sunt mooooooooooooooooooooooor de cald

si 13+

Mergi la inceput