Burtici cu ursuleti nov - dec 2010 (33)
Raspunsuri - Pagina 12
ancadragoman spune:
Eu vin si o iau si pe Maria cu mine
anca de Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)
poze si filmulete
povestea nasterii
www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria
www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca
BAZAR UNIC!!!
ukume24 spune:
Offf fetelor,
Parca am zis ca azi vreau vesti bune. Asa discutii frumoase aveam pe forum inainte de a incepe astia cu masurile lor tampite. Vreau sa revenim la discutii de mancare, caricioare,cercei,tabere.....
Noua nu ne trebuie stres si nervi.... nu fac bine la bebe. Haideti sa vedem ce se intampla intai pentruca se si speculeaza foarte mult si n-are rost sa ne suparam la fiecare stire datade nush cine. Sper sa nu va suparati pe mine si sa nu intelegeti ca nu ma intereseaza pentru ca ma afecteaza enrom de mult. Tocmai de aceea incerc sa nu ma gandesc in fiecare secunda la asta.
10+
S-a intamplat minunea mult asteptata!
BraveGirl spune:
Netza!
Am revenit si noi pe plaiuri mioritice! azi se duce husbandul sa ia rezultatul la DT.
==========
Corina
Mamica de Arianna Maria si 13+
POZE CU PRINTESA
BEBE2
mirunam spune:
Citat: |
citat din mesajul lui ALEXA1985 Si eu vin. Se iau si copii? 13+ |
Eu cred ca vin cu copilul si probabil va trebui sa imi iau si liber ca sa am onoarea de a participa.
Daca reusesc sa imi iau liber vin sigur... Pameprsi nu am ca am depasit stadiul
MIRUNA cu Alexandru si Aricelul 13+
douradoudou spune:
beatrice carceii apar atunci cand ai lipsa de magneziu..parca am mai spus o data...daca iti da doctorul ia supliment ..mie a zis ca-mni da dupa sapt 14 magneziu . si eu am circulatie periferica proasta dar nu asta e cauza..fetele anul trecut mi-au spus ca e ok si daca mananci mai multa miere: pe ele le-a ajutat..
Alexa, mami de Maryam buburuza, ingeras in ceruri
si 13+
geniusamb spune:
Neatza!!
Ce bine ar fi sa putem ignora ceea ce se intampla. Nu zic , ne vom descurca oricare ar fi situatia insa totul devine din ce in ce mai dificil de inghitit. Toate magariile de pe forumuri, masurile propuse pentru iesirea din situatia in care ne aflam samd, nu fac decat sa ma scarbeasca. Cand si unde s-a stabilit mitingul? As veni si eu.. Poate insemna ceva totusi.
In alta ordine de idei, azi as manca o supica de pui si mamaligutza cu branza . Cum nu ma pricep la gatit, o sa ma multumesc cu ciorbitza de perisoare de la mama
citat din mesajul lui ukume24 Offf fetelor, Parca am zis ca azi vreau vesti bune. Asa discutii frumoase aveam pe forum inainte de a incepe astia cu masurile lor tampite. Vreau sa revenim la discutii de mancare, caricioare,cercei,tabere..... Noua nu ne trebuie stres si nervi.... nu fac bine la bebe. Haideti sa vedem ce se intampla intai pentruca se si speculeaza foarte mult si n-are rost sa ne suparam la fiecare stire datade nush cine. Sper sa nu va suparati pe mine si sa nu intelegeti ca nu ma intereseaza pentru ca ma afecteaza enrom de mult. Tocmai de aceea incerc sa nu ma gandesc in fiecare secunda la asta. 10+ S-a intamplat minunea mult asteptata! |
14+
douradoudou spune:
welcome home corina...ti-ai recuperat copilul de la bunica?:)..cum a fost intalnirea?
Alexa, mami de Maryam buburuza, ingeras in ceruri
si 13+
mirunam spune:
LISTA PARTICIPARE MANIFESTATIE
Sunt foarte putine persoane inscrise... ma asteptam la mai mult
Acum imi explic de oamenii muncesc la negru, de ce toti fug de fisc... ei eu proasta am crezut ca schimb ceva daca nu dau spaga la Politist si platesc amenda, daca cotizez fiecare leu incasat etc.
Am ajuns departe, voi primi 600 Ron / luna de la stat si pretind ca pot trai din ei.
MIRUNA cu Alexandru si Aricelul 13+
BraveGirl spune:
citat din mesajul lui douradoudou welcome home corina...ti-ai recuperat copilul de la bunica?:)..cum a fost intalnirea? Alexa, mami de Maryam buburuza, ingeras in ceruri si 13+ |
de abia maine mergem la Constanta sa o luam. Nu mai am rabdare...
In alta ordine de idei, mie inca imi e f rau. L-am simtit pe bubu vinerea trecuta in avion. Deja ieri s-a simtit si cd puneam mana pe burtica aproape invizibila.
si mi-am facut pofta..stiti voi ce pofteam pe aici ...am fost la "muzeul" Harrods, unde am vazut cele mai mari cirese...si m-am aruncat sa cumpar, pana ochii mei au intalnit eticheta cu pretul. M-am oprit brusc, am numarat cifrele, imi dadea cu virgula: 110lire/kg ...am fugit mancand pamantul, dar mi-a ramas intiparita in minte imaginea lor ...
==========
Corina
Mamica de Arianna Maria si 14+
POZE CU PRINTESA
BEBE2