Aspirante si Gravi Nou-Venite(94)
Raspunsuri - Pagina 6
cos_minutza spune:
Trutzi sunt z12,sper si eu sa mai creasca
Cosmi,aspiranta optimista viitoare
Doamne,pustii sunt casele fara copii si triste sunt inimile sotilor care n-au urmasi. Chiar daca nu avem credinta dreptilor care pentru rugaciunile lor s-au invrednicit sa aiba copii, pentru mila Ta nemasurata, nu ne lasa, Atotputernice Doamne, ci vezi suspinul inimii noastre. Umple-ne casa de bucuria pe care o aduc copiii, iar pe noi ne intareste ca sa-I crestem cu dragoste si intelepciune, spre slava numelui tau.Amin
trutzi spune:
Ooooo, nu te speria o sa mai creasca sigur, nu iti face probleme
Citat: |
citat din mesajul lui cos_minutza Trutzi sunt z12,sper si eu sa mai creasca Cosmi,aspiranta optimista viitoare Doamne,pustii sunt casele fara copii si triste sunt inimile sotilor care n-au urmasi. Chiar daca nu avem credinta dreptilor care pentru rugaciunile lor s-au invrednicit sa aiba copii, pentru mila Ta nemasurata, nu ne lasa, Atotputernice Doamne, ci vezi suspinul inimii noastre. Umple-ne casa de bucuria pe care o aduc copiii, iar pe noi ne intareste ca sa-I crestem cu dragoste si intelepciune, spre slava numelui tau.Amin |
Cu ajutorul lui Dumnezeu anul acesta
trutzi spune:
Fetelor m-am uitat la odisee si am vazut ca azi e programata la cezariana remy_mv
Ce repede a trecut timpul
O sa fac o noua listuta
cos_minutza spune:
Trutzi banuiesc ca o sa mai creasca ca ultimul ciclu l-am avut de 40 zile.Sa dea DD sa fie bine si sa nu trebuiasca sa recurg la laparo
Doamne,pustii sunt casele fara copii si triste sunt inimile sotilor care n-au urmasi. Chiar daca nu avem credinta dreptilor care pentru rugaciunile lor s-au invrednicit sa aiba copii, pentru mila Ta nemasurata, nu ne lasa, Atotputernice Doamne, ci vezi suspinul inimii noastre. Umple-ne casa de bucuria pe care o aduc copiii, iar pe noi ne intareste ca sa-I crestem cu dragoste si intelepciune, spre slava numelui tau.Amin
trutzi spune:
Cand faceam eu monitorizari in z14 nu se vedea nimic. Sigur o sa ai macar un folicul baban Eu zic ca e super bine 10 mm in conditiile in care si tu ovulezi in z 20-23. Iti dai seama ca va mai aparea unul
La ce doctor te duci?
Citat: |
citat din mesajul lui cos_minutza Trutzi banuiesc ca o sa mai creasca ca ultimul ciclu l-am avut de 40 zile.Sa dea DD sa fie bine si sa nu trebuiasca sa recurg la laparo Cosmi,aspiranta optimista viitoare Doamne,pustii sunt casele fara copii si triste sunt inimile sotilor care n-au urmasi. Chiar daca nu avem credinta dreptilor care pentru rugaciunile lor s-au invrednicit sa aiba copii, pentru mila Ta nemasurata, nu ne lasa, Atotputernice Doamne, ci vezi suspinul inimii noastre. Umple-ne casa de bucuria pe care o aduc copiii, iar pe noi ne intareste ca sa-I crestem cu dragoste si intelepciune, spre slava numelui tau.Amin |
cos_minutza spune:
Eu merg la un medic care vine din Ungaria.Sper sa mai creasca,oricum speranta moare ultima,daca va trebui sa facem si laparo facem si aia pt bebe mic orice
polo spune:
Fetelor, buna seara.
In primul rand vreau sa dau un vot de blam guvernantilor cu tot cu ideea lor de a micsora indemnizatia de crestere a copilului si apoi celor care gestioneaza acest forum.
Exact ca si Cora, nu inteleg ce au altii si noi nu. Dar cine suntem noi sa le constestam deciziile? Fara de-alde noi acest forum nu ar exista si cred ca se urmareste inchiderea acestui subiect incetul cu incetul. De cand ne-au mutat aici nu a mai intrat nimeni nou nimeni nu mai poate invata ceva din experintele pe care noi le traim, ca doar ce aspiranta ar intra la prieteni sa citeasca despre ovulatie, teste sitot asa....
"Bravo lor"
http://community.webshots.com/user/diove
ASPIRANTA
polo spune:
In alta ordine de idei, luna asta chiar am ovulat. Incepusem sa imi fac griji ca au iesit trei teste de ovu pozitive ( in zile consecutive) si ma gandeam ca sunt proaste si iarasi ma lovesc de rezultate false, dar nu ... azi am mai facut unul si era negativ. Deci gata imi ramane doar sa astept, iar asteptarea ma ucide.
Aseara mi-a fost rau de am zis ca mor, dimineata sotul a plecat cand eu inca dormeam si pe la 7:30 ma suna, ma intreaba daca m-am trezit bine si apoi daca nu cumva pot fi semne de bb. Din pacate e prea devreme sa apara semnele, dar noi le asteptam.
ASPIRANTA
polo spune:
Ah, Truzi mi-a sosit Iofolicul. Maine se duce sotul sa il ridice de la curier. La tine a ajuns?
ASPIRANTA
cos_minutza spune:
Polo sa dea DD sa fie cu ochisori luna asta