Aspirante si Gravi Nou-Venite(94)
Raspunsuri - Pagina 7
Lia73 spune:
neata feteleeeeeeeeee
cafeluta si papica
Am avut un paunel frumusel si dragalas
Dumnezeu mi l-a luat sa ii fie ingeras!! pozulici
Tu Maica si Fecioara primeste-ma la Tine,
Ca Tu esti Preacinstita, ma aperi si pe mine
Ajuta-ma sa sufar ajuta-ma sa lupt
Si sa ma rog la Tine cu glas neintrerupt.
Puternica Stapana, doar Tu poti sa ma ajuti
Cu ruga Ta fierbinte spre Fiul cel de Sus.
AMR 13 zile
ASPIRANTA PANA-N MADUVA OASELOR
Lia73 spune:
Boc propune ca semn de recunostinta sa se tipareasca un timbru cu Basescu. Se duce Basescu, deghizat, la un oficiu postal, sa vada cum se vinde timbrul. - Nu se vinde, spune functionarul. - De ce? - Nu se lipeste. Cere Basescu un timbru, scuipa pe lipici, il pune pe un plic si-i arata functionarului: - De ce spui ca nu se lipeste? Uite, se lipeste! - Da, spune functionarul, dar toti scuipa pe partea ailalta.
Am avut un paunel frumusel si dragalas
Dumnezeu mi l-a luat sa ii fie ingeras!! pozulici
Tu Maica si Fecioara primeste-ma la Tine,
Ca Tu esti Preacinstita, ma aperi si pe mine
Ajuta-ma sa sufar ajuta-ma sa lupt
Si sa ma rog la Tine cu glas neintrerupt.
Puternica Stapana, doar Tu poti sa ma ajuti
Cu ruga Ta fierbinte spre Fiul cel de Sus.
AMR 13 zile
ASPIRANTA PANA-N MADUVA OASELOR
lorin7774 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Lia73 Boc propune ca semn de recunostinta sa se tipareasca un timbru cu Basescu. Se duce Basescu, deghizat, la un oficiu postal, sa vada cum se vinde timbrul. - Nu se vinde, spune functionarul. - De ce? - Nu se lipeste. Cere Basescu un timbru, scuipa pe lipici, il pune pe un plic si-i arata functionarului: - De ce spui ca nu se lipeste? Uite, se lipeste! - Da, spune functionarul, dar toti scuipa pe partea ailalta. Am avut un paunel frumusel si dragalas Dumnezeu mi l-a luat sa ii fie ingeras!! pozulici Tu Maica si Fecioara primeste-ma la Tine, Ca Tu esti Preacinstita, ma aperi si pe mine Ajuta-ma sa sufar ajuta-ma sa lupt Si sa ma rog la Tine cu glas neintrerupt. Puternica Stapana, doar Tu poti sa ma ajuti Cu ruga Ta fierbinte spre Fiul cel de Sus. AMR 13 zile ASPIRANTA PANA-N MADUVA OASELOR |
buna dimineata !
LOREDANA, mamica de MIRUNA CAPSUNA
cu ajutorul lui Dumnezeu
10+
cos_minutza spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Lia73 Boc propune ca semn de recunostinta sa se tipareasca un timbru cu Basescu. Se duce Basescu, deghizat, la un oficiu postal, sa vada cum se vinde timbrul. - Nu se vinde, spune functionarul. - De ce? - Nu se lipeste. Cere Basescu un timbru, scuipa pe lipici, il pune pe un plic si-i arata functionarului: - De ce spui ca nu se lipeste? Uite, se lipeste! - Da, spune functionarul, dar toti scuipa pe partea ailalta. |
Neatza dragutzelor!!!
Super Lia Multumim de cafelutza!
Piana
Lorin
la toata lumea!!!
Cosmi,aspiranta optimista viitoare
Doamne,pustii sunt casele fara copii si triste sunt inimile sotilor care n-au urmasi. Chiar daca nu avem credinta dreptilor care pentru rugaciunile lor s-au invrednicit sa aiba copii, pentru mila Ta nemasurata, nu ne lasa, Atotputernice Doamne, ci vezi suspinul inimii noastre. Umple-ne casa de bucuria pe care o aduc copiii, iar pe noi ne intareste ca sa-I crestem cu dragoste si intelepciune, spre slava numelui tau.Amin
pianna spune:
Fetelor, poate ati vazut deja pe site, daca ma repet imi cer scuze anticipat. Mie, mi se rupe sufletul!!!
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=152119&whichpage=1
O vorba buna si o rugaciune ajuta pe toata lumea!!
16+
cos_minutza spune:
Piana am citit si eu topicul,e groaznicMai ales ca a fost o sarcina greu obtinuta.Sa le dea Dumnezeu sanatate si putere sa lupteDoamne ajuta!!!
Cosmi,aspiranta optimista viitoare
Doamne,pustii sunt casele fara copii si triste sunt inimile sotilor care n-au urmasi. Chiar daca nu avem credinta dreptilor care pentru rugaciunile lor s-au invrednicit sa aiba copii, pentru mila Ta nemasurata, nu ne lasa, Atotputernice Doamne, ci vezi suspinul inimii noastre. Umple-ne casa de bucuria pe care o aduc copiii, iar pe noi ne intareste ca sa-I crestem cu dragoste si intelepciune, spre slava numelui tau.Amin
babiela spune:
neata fetele mele si un manunchi de pupici
ieri am fost la sapa toata ziua, azi sunt libera, deseara ma duc la nenea dr.
lia super tare bancul
apropo de vsh, e crescut in sarcina nici macar nu se recomanda sa se faca, lorrin tu de ce l-ai facut, ti-a zis medicul sau asa ai vrut tu?
va pupacesc ma duc sa pap
--------------------------------------------------------
mamica de ingeras Cristina-Maria (4-12.02.08) si te rog Doamne si de un aici pe pamant
----------------------------------------------------------
NU CONDUCE MASINA MAI REPEDE DECAT POATE ZBURA INGERUL TAU PAZITOR
----------------------------------------------
Ai grija cand sari in sus de bucurie, sa nu-ti ia cineva pamantul de sub picioare
------------------------------------------------
Doamne ajuta-ne sa avem un sanatos si la termen
---------------------
II BEBE
lorin7774 spune:
mi l-a trecut suplimentar o tanti dr. de la medicina muncii...nu ma intreba cum am ajuns acolo, ca-i complicata treaba
tu cum te simti ? e mare burtica ?
LOREDANA, mamica de MIRUNA CAPSUNA
cu ajutorul lui Dumnezeu
10+
trutzi spune:
Neata! toate fetele
lia Multumesc pentru cafea, e tare buna
Cu ajutorul lui Dumnezeu anul acesta