Aspirante si Gravi Nou-Venite(94)
Raspunsuri - Pagina 5
lorin7774 spune:
iara suntem inapoi de unde am plecat !!!!!!!!!!
LOREDANA, mamica de MIRUNA CAPSUNA
cu ajutorul lui Dumnezeu
10+
sunset_zuzi spune:
Citat: |
citat din mesajul lui pianna Fetelor io in momentul de fata i-as trimite o barza cu tripleti lu' Basescu!! *********** 16+ |
ce tare ar fi
Doamne ai grija si de noi 12+
Lia73 spune:
mda
asha se pare
Am avut un paunel frumusel si dragalas
Dumnezeu mi l-a luat sa ii fie ingeras!! pozulici
Tu Maica si Fecioara primeste-ma la Tine,
Ca Tu esti Preacinstita, ma aperi si pe mine
Ajuta-ma sa sufar ajuta-ma sa lupt
Si sa ma rog la Tine cu glas neintrerupt.
Puternica Stapana, doar Tu poti sa ma ajuti
Cu ruga Ta fierbinte spre Fiul cel de Sus.
AMR 14 zile
ASPIRANTA PANA-N MADUVA OASELOR
trutzi spune:
Rog moderatorii sa ne lase cateva zile la aspirante, poate mai intra si la noi cateva aspirante.
De cand ne-au mutat nu a mai intrat nimeni
Cu ajutorul lui Dumnezeu anul acesta
cora79 spune:
Iarasi la prieteni
Asa ceva nu este corect
Este vorba despre orgolii,sau nu imi dau eu seama bine?
Sunt si alte subiecte care nu isi au locul la aspirante
"DOAMNE FA SI PENTRU NOI O MINUNE CU PAMPERS"
cora79 spune:
Nu inteleg nimic din aceasta decizie,poate sunt grea de cap
Ce discuta celelalte fete si nu discutam si noi,care este diferenta?
"DOAMNE FA SI PENTRU NOI O MINUNE CU PAMPERS"
pianna spune:
Poate ne lamureste vreun oficial DC ce a fost de fapt.
Pana atunci haideti sa nu cadem iar in butoi, ca suntem sau nu la aspirante, tre' sa fim vigilente si sa nu ratam picior de barza. Cine ii mairapid de mana si smotoceste barza, trebuie sa o paseze obligatoriu mai departe
16+
cos_minutza spune:
Cautam dupa voi ca disperataImi pare rau ca nu au lasat topicul la Asteptand o minune.
Eu nu am vesti stralucite de la medic,foliculi mei nu depasesc 10mm,mai incercam o luna stimularea si daca nu merge facem laparo insa mi-e tare groaza
Va pe toate!!!!
Cosmi,aspiranta optimista viitoare
Doamne,pustii sunt casele fara copii si triste sunt inimile sotilor care n-au urmasi. Chiar daca nu avem credinta dreptilor care pentru rugaciunile lor s-au invrednicit sa aiba copii, pentru mila Ta nemasurata, nu ne lasa, Atotputernice Doamne, ci vezi suspinul inimii noastre. Umple-ne casa de bucuria pe care o aduc copiii, iar pe noi ne intareste ca sa-I crestem cu dragoste si intelepciune, spre slava numelui tau.Amin
trutzi spune:
In ce zi esti?
Eu am avut un folicul de 24 mm in ziua 23 cand faceam stimulare.
Poate mai creste
Citat: |
citat din mesajul lui cos_minutza Cautam dupa voi ca disperataImi pare rau ca nu au lasat topicul la Asteptand o minune. Eu nu am vesti stralucite de la medic,foliculi mei nu depasesc 10mm,mai incercam o luna stimularea si daca nu merge facem laparo insa mi-e tare groaza Va pe toate!!!! Cosmi,aspiranta optimista viitoare Doamne,pustii sunt casele fara copii si triste sunt inimile sotilor care n-au urmasi. Chiar daca nu avem credinta dreptilor care pentru rugaciunile lor s-au invrednicit sa aiba copii, pentru mila Ta nemasurata, nu ne lasa, Atotputernice Doamne, ci vezi suspinul inimii noastre. Umple-ne casa de bucuria pe care o aduc copiii, iar pe noi ne intareste ca sa-I crestem cu dragoste si intelepciune, spre slava numelui tau.Amin |
Cu ajutorul lui Dumnezeu anul acesta