Copilasi din 2002 *77* Acum scolari !!!

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cristina22 spune:

Laura-las'ca vine ea, vremea buna !!

Katty-nu am stiut de cangurasu' la romana.Andrei il asteapta, dar vad ca nu a cerut d-na banii de taxa.Sau oi fi platit cand a fost la mate...?Hmmm....

Andrei face serbare, iar dupa, fac chef.S-au strans bani pt premii, pizza, suc etc

C+C=Andrei

Cel mai greu lucru de pastrat e echilibrul.
(Jean Grenier)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns katty spune:

Cristina22, si noi am platit ambii Cangurasi odata. 2x14 lei.
Mi se parea si mie mai normal asa, cum e la voi, cu un banchet cu pizza si sucuri dupa serbare, decat banchet separat la Insula copiilor! O sa propun si la noi sa se faca asa!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cristina_C spune:

Neata!

Ce frumoase sunt pozele de la padure, Katty! Toti impreuna la aer curat si mici si Andrei care ti-a cules atatea flori!

Am rezolvat ieri si cu pasaportul lui Robert si iar ne-a prins
noaptea pe la consulat, dar ce mai conteaza?

Eu de serbare n-am auzit inca nimic, dar mai este timp.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nicoleta spune:

Salut.

Spanac, zici, Cristina? Copiii mei, sa nu.l vada! Nici nu prea am facut... ieri nu am reusit sa fac ce-mi propusesem... Fasolea am mancat-o eu pe seara fiarta cu putina sare si otet de mere... ciudatenie de-a mea... Copiii au mancat fructe, muuulte, eu am mancat ciresele. Matei afine si struguri, Stefan capsuni, zmeura, afine. Si pe seara Matei abia s-a atins de cerealele cu lapte (pusesem in ele nuci si migdale pisate), Stefan a vrut si el si a lins efectiv castronul! Azi fac o supa si poate reusesc sa fac totusi minunata salata.

Nici noi nu stim nimic de serbare.

De luni tot conduc, tot fac manevre, parcarile in locuri stramte nu-mi ies... Nu mai am trac la volan, doar sa nu trebuiasca sa ma grabesc mult sau sa parchez complicat...

Va doresc o zi buna!

----------------------------------------------------
Ai reusit? Continua! N-ai reusit? Continua!

Mergi la inceput

Cristina, ca tot ai adus vorba de spanac, tu cum il pregatesti? Ai mei cred ca nu vor fiindca este atat de... verde!

Mergi la inceput

al meu iese mai putin verde.Eu il gatesc ca in Ardeal.Cu usturoi, lapte/smantana + un pic de faina.Iese foarte gustos.Andrei il mananca pt ca este fan usturoi.
In perioada cand nu-l manca pt ca "e verdeee", am incercat clatite sau sa-l pun pe pizza, dar nu a avut mare succes.Cel mai bine il mananca asa, adica cu usturoi si lapte.

Am baut cafeaua nr. 2, desi stiu ca nu-mi cade bine si acum parca-s in priza

C+C=Andrei

(Jean Grenier)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gabi_K spune:

Ioi fata asta m-a dat gata ieri.
Dupa ce a varsat de vreo 4 ori la pranz, asa spre dupa masa a inceput sa caute prin camara. A mancat biscuiti, si pe la 6-7 a mancat un bol mare de cereale cu lapte. Chiar ziceam la mama, ca uite asta mica acum si-a luat micul dejun, parca o vad imediat cerand pranzul Nu trec nici 10 minute, iese fata in bucatarie si imi cere sa-i fierb niste crenvusti am repezit-o urgent, pana nu i se face rau din nou. Dar la lapticul de seara tot n-a vrut sa renunte

Gabi+Robert(20.05.1997)+Lili(17.05.2002)
www.dropshots.com/kincses3#" target="_blank">poze noi www.dropshots.com/kincses4#" target="_blank">poze si mai noi
www.dropshots.com/kincses5#" target="_blank">poze cele mai noi
Povestea nasterii: Lili si Robert

Mergi la inceput

mai, mai, e lumea in w-e deja???
Mai sa nu va gasesc...

CONSTANTINI SI ELENE

Gabi-cum e Lili azi?

Katty-succes lui Andrei!
Se pare ca la noi nu s-a organizat...

Ce faceti in miniconcediul de Rusalii? Vreo iesire ceva?

C+C=Andrei

(Jean Grenier)

Mergi la inceput

Saluti.

Stefan s-a trezit cu febra mare. Azi sta acasa. Sper sa ma sune de la cabinet si sa reusim sa mergem azi. Il durea in gat cand inghitea. Dupa Nurofen nu-l mai doare. I-a scazut si febra rapid... i-am dat si doza de antib de dimineata, dar daca are herpangina nu am facut bine... Uf!

In week.end, acasa, sau poate pe-afara. Nimic mai... departe, cu copiii bolnaviori... Voi?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cristina_C spune:

Neata

Nicoleta, multa sanatate baietilor!

Gabi, bine ca Lili are pofta de mancare, e adevarat, e greu sa renunte la laptic...

Azi ajung prietenii din Ro, 2 adulti si 2 copii, o sa fie casa plina, dar o sa fie distractiv.
O sa ne plimbam mult, daca lipsesc sa stiti unde sunt, dar o sa incerc sa mai intru serile.

Tot azi, sper ca inainte sa vina ei, trebuie sa trec si pe la doctor sa vad ce-mi spune despre TSH ul meu mare, cred ca-mi mai face niste analize sau ma trimite direct la endocrinolog. Cu Robert nu cred ca sunt probleme, sa vad totusi ce-mi mai spune.

La scoala Robert invata azi despre melc si a trebuit sa duca un melc, dar a luat unul ou, nu unul din cei 6 ai lui, ca sa nu se amestece cu ai colegilor.

La multi ani Constantinilor si Elenelor daca avem!

Mergi la inceput