Copilasi din 2002 *77* Acum scolari !!!
Raspunsuri - Pagina 13
Nicoleta spune:
Cristina, ieri am facut mancarica de fasole verde, au mancat amandoi. Astazi vor avea salata cu ton, rosii, ceapa, castraveti, ulei de masline si zeama de lamaie, poate si patrunjel. Lui Stefan ii place, Matei va manca mai putin ca are herpangina asta... Am luat azi capsuni, zmeura, cirese, afine si nuci (maruntite), migdale (si doar decojite, si maruntite). Si lapte batut :), ca este mai putin gras. Si fac si niste fasole batuta (pe care stiu ca o voi manca numai eu, dar macar incerc...).
----------------------------------------------------
Ai reusit? Continua! N-ai reusit? Continua!
andy.p spune:
Multumesc fetelor de sustinere si ma bucur ca va ganditi la noi.
Ieri i-am dat doar mancare de regim,n-a mai vomitat,dar am stat tot cu ochii pe ea.Mi-a fost frica asta noapte ca i-am dat seara lapte ca altfel nu se culc,da a fost k.Azi nu stiu daca sa-i mai dau mancarica de regim sau nu,e vesela,scaun moale nu a avut,inca e constipata .
Nico imi pare rau ca au iesit asa analizele,dar uite ca va fi totul bine.
Cris cum a fost in trafic?Ca eu am crezut ca de la atata stat in coloane.Felicitari lui Andrei
Katty felicitari ,dar era de asteptat.Despre hainutze,am reusit si eu sa adun,tre sa ma intalnesc cu Daria sa i le dau.
CristinaC sper ca te-ai mai linistit legat de analize
Lucia ma duc sa pun in aplicare metoda ta de scos voma.
Sanzi
Azi am fost si am platit excursia 50ron,ptr 1 zi la Cluj,Ciucea..acestia cuprind transport si intrari.Vor pleca in 4 iunie.
Stiti cumva ca nu se face scoala luni!???????
Am vb cu inv si nu stie daca va mai face serbarea de sf de an...daca e greva
Laura , Alexia (14.09.2008)
Andrei(07.04.2002)
"Oamenii mari nu pricep niciodata nimic si este obositor pentru copii sa le dea intruna explicatii"
(Micul Print)
katty spune:
Laura, noi avem serbare de sfarsit de an...Serbarea Abecedarului! Si banchet la insula Copiilor in Herastrau! Zici ca absolvim liceul cel putin! Am dat acordul invatatoarei si pentru manualele clasei a II-a, schimba editura si comanda unele noi!
Luni sigur nu se face scoala! Sunt Rusaliile, noi (bugetari, adica) suntem liberi, cu siguranta si scolile! Ma bucur ca e Alexia mai bine! Si ce frumos ca pleaca Andy in excursie,c cred ca abia asteapta!!!
light spune:
Katty, ne-ai omorat cu pozele alea, mai ales alea cu micii pusi unul peste altul... Padurea ca padurea, da noi nu mai vedem decat mici in fatza ochilor.Hai sa ma laud si eu, a ajuns, cica, Liviu azi la spelling la 300 de cuvinte, adica a facut primul test de o suta la care a gresit doua, apoi al doilea test de inca o suta la care a gresit 7 si acum al treilea test de inca o suta si inca nu stim rezultatul. El zice ca doar el si inca un coleg au ajuns la nivelul acesta.Aoleu Laura, ati patit-o si voi cu voma pe covor? Hai ca o sa iasa, eventual repeti metoda.
my deviantArt Gallery
Gabi_K spune:
Katty felicitari lui Andrei!
Sanatate bolnaviorilor!
Si a mea a varsat azi dar cred ca e ceva virus, deja dimineata n-a vrut cereale, asta-i deja semn de boala la ea. A mancat doar corn la scoala si ceai la pranz. Acum se simte bine, e ok, a papat vreo 2-3-4-5 biscuiti
Azi au invatat despre kile si cantar. Invatatoarea le-a pus pe toti sa se cantareasca si a mea a fost cea mai usoara din clasa fiind pe ultimul loc cu 22 kg. Penultimul e un baietel de 24 kg, iar primul copil are 47 kg, deci mai mult decat ultimii doi
Gabi+Robert(20.05.1997)+Lili(17.05.2002)
www.dropshots.com/kincses3#" target="_blank">poze noi www.dropshots.com/kincses4#" target="_blank">poze si mai noi
www.dropshots.com/kincses5#" target="_blank">poze cele mai noi
Povestea nasterii: Lili si Robert
katty spune:
Azi Andrei a terminat manualul de matematica si la romana au facut literele W, Y si Q...e cu un picior in clasa a II-a, nu?
Gabi, , si sanatate multa lui Lili!
andy.p spune:
Katty cam asa am facut noi anul trecut adio gradinita,nush daca va mai amintiti:diploma,tablou,chef...da va veti distra,ramaneti cu o amintire super
Andy azi mi-a comunicat:lasam acasa Abecedar-ul,Matematica,caietul special de mate...in schimb au de dus culegerea de mate de cls aIIa si abecedarul vacantei.Dap s-a cam terminat clsI
Gabi sanatate si voua...off dupa ce ca e vremea asta de kko,si m-am tot tinut de ei sa nu se imbolnaveasca toata iarna,ne innecam ca si catelul la mal
Andrei(07.04.2002)
"Oamenii mari nu pricep niciodata nimic si este obositor pentru copii sa le dea intruna explicatii"
(Micul Print)
cristina22 spune:
mai, da' cum nu am vazut eu pozele Catalinei??!Am avut ieri o zi cu alergaturi, reveniri la birou si cred ca am citit pe diagonala.
Oricum le-am savurat acum!!
Primul comentariu, Andrei e foarte-foarte frumos!! Zic ca a luat de la amandoi parintii ce au avut ei mai frumos!
Doi:pe mine nu m-ai fentat, eu zic ca sora ta are 24.In nici un caz 42.Sa-ti traiasca!
Nico-ce bine suna salata de ton si ce bine ca mananca Stefan.
Andrei are azi spanac cu oua de prepelita.
Gabi-nu si voi!!Sanatate lui Lili si sa nu fie nimic!
Laura-ce bine ca e ok Alexia!!
Andrei a terminat caietul special de romana si abecedarul.La mate sunt la ceas.
Off, si da, e cam gata cl I....
Lucia-felicitari lui Liviu!!
Cum e Victor?Mai trebuie sa folositi gelul acela?
O zi faina!
Am editat, ca dau semne de analfabetism
C+C=Andrei
Cel mai greu lucru de pastrat e echilibrul.
(Jean Grenier)
katty spune:
Neata!
Cristina22, merci de aprecieri, o sa-i scriu si Lilianei sa-i zic ce frumos ai zis de ea! Bineinteles, ca si pentru cele adresate lui Andrei, normal ca-mi creste pipota!
Maine avem Cangurasul romanesc, alt Canguras, azi nu au semiinternat, trebuie sa-l luam la 12, la 10 mai au un fel de actiune!
Laura, si noi am facut Serbarea de Adio gradinitaanul trecut, tot cu tablou, bla, bla, bla, eu ziceam ca mi se pare cam aiurea sa faca banchet acum la sfarsitul clasei I. Asta in afara de serbarea Abecedarului, care mie mi se parea suficienta. La voi cum e ? Aveti si serbare si banchet? Sau inca nu stiti?
Si eu azi gatesc si sunt in pom ca n-am nicio idee...am scos niste piept de pui sa fac ceva, dar tot nu stiu inca ce. Ma duc pe un site de bucatareli sa caut idei.
Pupici si o zi buna!
andy.p spune:
Buna dimineata.
Am vazut si eu aseara poze de Katty,da' m-a lovit somnul..fff frumoase.Andrei e un frumoooos.
Tinem pumnii ptr canguras...sunt convinsa ca va lua acelasi calificativ
Katty am vorbit ieri cu invatatoarea,initial asa a fost vorba ca face serbare si apoi iesim cu copii undeva la o inghetata,suc ,prajitura ..fiecare ce vrea.Ieri nu mai era asa sigura ca face serbare,din cauza de greva...mi-e tare ciuda,anul acesta n-am vazut nicio serbare...si cand ma gandesc ca la gradi faceau asa frumoase serbari,ma apuca nostalgia.Si daca nu fac acum in clasaI ,apoi parca dupa aceea nu le mai place nici lor ca sunt mari.
Cris nu ne mai lasa vremea asta..mi-e dor de o intalneala
Eu as manca niste fasole scazuta,ca tot a zis Nico de ea
Andrei(07.04.2002)
(Micul Print)