Burtici cu delfinasi de iulie-august 2010 (97)
Raspunsuri - Pagina 18
maya71 spune:
Aaaaaa, am semnat si eu petitia iar la 'comentarii' am scris tot oful meu... ca suntem o tara cu conducatori de doi lei, ca mai bine emigram in Congo, de populatia minoritara care nu plateste taxe si impozite dar au aceleasi drepturi, de 'incurajarile' pe care statul roman ni le dau ptr cresterea natalitatii... ca mai bine facem o noua revolutie a parintilor, viitorilor parinti, parinti aspiranti si... nu in ultimul rand bunici care au un rol important in cresterea nepotilor deoarece in curand nu o sa ne mai permitem gradinite, camine, bone...
crispro spune:
MAYA, scumpa, multi . Parca ziceai ca in 12 -13 tre sa vina uratii, nu? Ne rugam sa nu vina!!!
Cristina 30+ cu
tina_80 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui CarmenAlbu Am schimbat semnatura cu cateva ore mai devreme Intram oficial in ultimul trimestru si sa ne Ajute DD sa ajungem bine la termen sau cat mai aproape ca sa se dezvolte pitica! Letizia Doamne Ajuta-ne!!! 28+ cu |
Sa va dea DD sanatate si sa ajungeti cu bine pana la 40 s
tina 29+ cu
tina_80 spune:
citat din mesajul lui grety_niku Maine avem intalnire cu strumful 25+ cu Eric Nicholas Pozici www.petitieonline.ro/petitie-p43516046.html" target="_blank">Petitie: "Indemnizatia pentru cresterea copilului sa ramana 85% din salariu" |
Multa bafta si sa veniti cu vesti bune!
tina 29+ cu
grety_niku spune:
tina_80, Mycya
Sunt sigura ca bebe e bine, si de-abia astept sa il vad
aelitaaaa maine dimi tre sa te duci la analize
Va pup iubitele sa aveti o noapte linistita!
25+ cu Eric Nicholas
Pozici
www.petitieonline.ro/petitie-p43516046.html" target="_blank">Petitie: "Indemnizatia pentru cresterea copilului sa ramana 85% din salariu"
maya71 spune:
citat din mesajul lui crispro MAYA, scumpa, multi . Parca ziceai ca in 12 -13 tre sa vina uratii, nu? Ne rugam sa nu vina!!! Cristina 30+ cu |
Cristinel, asa este dar incerc sa fiu relexata de data aceasta. Cum o vrea DD, stie El cand sunt pregatita cu/adevarat si cand este momentul.
Ieri stateam si ma gandeam la coincidente si povesti frumoase... atunci cand am ramas insarcinata trebuia sa/mi vina in data de 12 si... nu a venit...sper sa se repete minunea si sa reiau povestea de acolo de unde am lasat/o dar cu un final fericit si dus pana la capat
maya71 spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui maya71
Cristinel, asa este dar incerc sa fiu relexata de data aceasta. Cum o vrea DD, stie El cand sunt pregatita cu/adevarat si cand este momentul. Ieri stateam si ma gandeam la coincidente si povesti frumoase... atunci cand am ramas insarcinata trebuia sa/mi vina in data de 12 si... nu a venit...sper sa se repete minunea si sa reiau povestea de acolo de unde am lasat/o dar cu un final fericit si dus pana la capat |
Parca am simptome ca/mi vine totusi... cred ca si psihic sunt montata...
rodyka spune:
noapte buna, delfinariu!
noi mai avem de repetat un capitol la "Cunostinte despre natura", maine avem examen... si cam incurcam relieful...
aelita, sa vi cu vesti bune maine, si celelalte care mai aveti analize si eco la fel!!!
la aspirante ca ne sunt alaturi
30+ AMR 9-
Hannah Isabela & printesa Anca-Maria (26.06.2001) pozele noastre
CarmenAlbu spune:
Fetelor va rog spuneti o rugaciune AICI
pentru o mamica disperata colega de odisee cu noi ( doar citit), azi la 23 de saptamani a nascut 2 fetite care traiesc dar sansele sunt minime, sarcina este prin FIV obtinuta cu sacrificii uriase!!!
Letizia
Doamne Ajuta-ne!!!
28+ cu
lalala13 spune:
Carmen vad ca ai scris...fetelor daca puteti spune o rugaciune si sa va ganditi la ea si la cele 2 mici sufletele nu ezitati.
----------------------------------------------
my somebody....
30+ cu
Doamne Ajuta sa fim bine pana la capat!
Veniti la protest, sa mentinem indemnizatia! Inscriere ferma de participare in lista:
https://spreadsheets.google.com/ccc?key=0AreSvjbNas88dFprOWZVazVxM25mX2ZQQm1tUXBKa2c&hl=en