Burtici cu delfinasi de iulie-august 2010 (97)
Raspunsuri - Pagina 17
mirela2 spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui carla_2008
dar tu nu stai cumintica acasa macar pana la test????????conteaza enorm lipsa de efort!!!!!!!!!crede-ma stiu ce vorbesc! Denisa-fericita cu 2 minuni in burtica 27+ Carla Maria si Cristian Alexandru http://good-times.webshots.com/album/575890611lMnMMP |
deni, crezi ca nu stiu??
dar nu am ce face, de 8 luni stau fara job, am 2 rate cu care nush cu ce le voi plati, pana acum m am mai milogit de sot, dar sunt datoriile mele dintr o casatorie anterioara......
poate..daca DD m a ajutat sa mi gasesc job, poate ma ajuta sa am si un bebe
pupi
CarmenAlbu spune:
Am schimbat semnatura cu cateva ore mai devreme
Intram oficial in ultimul trimestru si sa ne Ajute DD sa ajungem bine la termen sau cat mai aproape ca sa se dezvolte pitica!
Letizia
Doamne Ajuta-ne!!!
28+ cu
rodyka spune:
Citat: |
citat din mesajul lui CarmenAlbu Am schimbat semnatura cu cateva ore mai devreme Intram oficial in ultimul trimestru si sa ne Ajute DD sa ajungem bine la termen sau cat mai aproape ca sa se dezvolte pitica! Letizia Doamne Ajuta-ne!!! 28+ cu |
bun venit in ultimul trimestru! parca e cel mai lung, desi de obicei e cel mai scurt...
mirela, las-o mai moale pana la test, macar... de ce sa-ti para rau apoi?!
30+ AMR 9-
Hannah Isabela & printesa Anca-Maria (26.06.2001) pozele noastre
mirela2 spune:
rody sunt calma, ma misc cat de incet pot, incerc sa ma concentrez pe ce lucrez si atat...
off
ochidut spune:
eu de pe site de la cmu nu inteleg nimic. puteti sa imi spuneti si mie cat e o nastere naturala si cat e una cu cezariana? fara celule stem sau alte pachete, pt ca noi deja am incheiat contract cu celule stem la CB
31+ cu
grety_niku spune:
Am mai intrat si eu un pic pe aici. Pupici burticute
maya si mirela.
Mycya, felicitari pt vestile bune de la eco
Mirela iubita incearca sa stai cat mai linistita. Stii ca ne rugam toate pentru tine, nu?
eu m-am mai calmat... fie ce-o fi, bebe sa fie sanatos si noi sa avem putere de munca... am vb si cu mama(noi stam impreuna) si e dispusa sa ne ajute doar ca sa pot sta eu cu puiutul acasa... al meu sot deja cauta solutii (el e bucatar, asa ca nu exclude plecari pe vas, ne doare sufletul dar asta este... oricum am zis ca nu il lasam sa plece-eu cu ai mei parinti-in primul an al lui bebe; ar pierde prea mult si n-as putea sa mi-o iert vreodata)
sa vedem intai ce hot idiotii astia... ne mai panicam si maine
cred ca bebe m-a simtit ca's suparata... ca a cam pedalat azi mi-e asa drag de el...
25+ cu Eric Nicholas
Pozici
www.petitieonline.ro/petitie-p43516046.html" target="_blank">Petitie: "Indemnizatia pentru cresterea copilului sa ramana 85% din salariu"
grety_niku spune:
Maine avem intalnire cu strumful
25+ cu Eric Nicholas
Pozici
www.petitieonline.ro/petitie-p43516046.html" target="_blank">Petitie: "Indemnizatia pentru cresterea copilului sa ramana 85% din salariu"
Mycya spune:
Citat: |
citat din mesajul lui CarmenAlbu Am schimbat semnatura cu cateva ore mai devreme Intram oficial in ultimul trimestru si sa ne Ajute DD sa ajungem bine la termen sau cat mai aproape ca sa se dezvolte pitica! Letizia Doamne Ajuta-ne!!! 28+ cu |
sa dea DD sa stea bebelusa cat mai mult si sa fiti sanatoase
Bianca 27+
Doamne ajuta-ne sa fim sanatoase si sa stea bebelina la caldurica pana la termen
Mycya spune:
gretysi bafta maine la eco
Bianca 27+
Doamne ajuta-ne sa fim sanatoase si sa stea bebelina la caldurica pana la termen
maya71 spune:
Noapte buna fetelor, ma bag la scutece.
si sa aveti o noapte linistita iar ziua de maine sa va aducazambetul pe buze!
CD.ule si sper ca esti bine. Ai nevoie de o mana de ajutor?
DRAGALAICOoooo????