Burtici cu delfinasi de iulie-august 2010 (97)
Raspunsuri - Pagina 19
Mycya spune:
vaai Carmen ma rog cu lacrimi in ochinu imi vine sa cred,si totusi se poate intampla.sa dea bunul Dumnezeu sa le protejeze si sa trimita toti ingerii din cer sa le vegheze si sa le faca bine
Bianca 27+
Doamne ajuta-ne sa fim sanatoase si sa stea bebelina la caldurica pana la termen
rodyka spune:
buna dimineata, delfinariu... sau noapte buna, cum o fi...
m-a luat setea de m-a trezit din somn si in drum spre cutia de suc de mango mi-a zambit sticla de Pepsi, asa ca bebelusica danseaza acuma de numa'... ce sa mai dormim... dupa juma de ora de bune intentii, am renuntat, mai ales ca sotiorul s-a pus iar pe concert...
ma invart prin casa de nebuna ca doar n-am nimik de facut la ora asta si nici chef de tv, iar de la monitor parca ma dor ochii... poate adorm aici in salon, macar e liniste si mai racoare, ca in dormitor -intre sotiorul care nu ma slabeste de tinut in brate si ditamai perna pe care-o tin eu in brate- e deja prea cald...
ei bine, vise placute, delfinariu...
30+ AMR 9-
Hannah Isabela & printesa Anca-Maria (26.06.2001) pozele noastre
rodyka spune:
buna dimineata...
acum m-a luat somnul, tocmai cand se trezeste sotiorul sa mearga la munca... ma duc in patic pana nu-mi trece iar...
30+ AMR 9-
Hannah Isabela & printesa Anca-Maria (26.06.2001) pozele noastre
eladea2005 spune:
Citat: | ||||
citat din mesajul lui enik83
am dat si eu cu parerea...nu dati cu parul.. 25+ cu o minune de poze |
doamne fereste, enik..cine da cu parul... eu am vorbit doar din experienta mea cu hainutele lui Eric...
Andreea, Eric (9.12.2007) si 32+ cu Filip
ERIC, POZE RECENTE
ERIC IN 2009
ERIC , PRIMUL ANISOR
Eu sunt barbatelu' lu' mama!!! Uite ce mare am crescut !!!
Pui mic, mic...
BLOG DE PICI...
Esti mereu cu mine, in suflet, in gand...oriunde ai fi...pentru totdeauna...
racusor2010 spune:
neata fetele
noi am aut o seara foarte agitata aseara de la gynipral a crescut pulsul, mama a tot stat in camera cu mine si nu a inteles cu frumosul ca trebuie sa ma lase si singura, sa stau relaxata...si uite asa contractie dupa contractie
nu stiu de ce am starile astea, inainte nu aveam asa ceva, eram calma si linistita....acum cand ma apuca crizele astea, cu fiecare contractie devin mai agitatata
saracul sot era speriat, eu nu mai zic....a stat langa mine , m-a facut sa rad numa sa treaca...dar pana la 1 cand a venit ora sa iau urmatorul gynipral nici nu am putut dormi ...abia apoi m-am linistit
azi am program de citit mai mult, sa stau cat mai relaxata, sa nu mai patim asa ceva...nu am sunat doctorita, pentru ca au trecut...
dar daca rezistam pana luni cand mergem la control la dr meu, sa vedem daca au avut efecte asupra colului aceste doua reprize de contractii
s-a lasat numa cu durere de burtica, nu de spate...dar burtica se intarea intr-una intr-una..nu m-am ridicat din pat, dar cine stie
poate mai bine sa imi dea si diazepam ca in spital, dar oare nu face rau la bebe?
ca azi noapte a fost si bebe agitat, nu s-a culcat pana noaptea tarziu...
offf....azi cu ajutorul lui Dumnezeu terminam saptamana 32!
va