Dovlecei de septembrie-octombrie 2009 *144*
Raspunsuri - Pagina 11
cristina_ana spune:
A aparut stirea ca se diminueaza doar cu 15%. Sper sa fie adevarat
Cristina, mamica de Andrei Eric (26.07.2007) si Emma Ioana (05.09.2009) )
POZE
POZE NOI
cristina_ana spune:
De fapt e doar un proiect de lege
POZE
POZE NOI
Danuta1979 spune:
Se numeste manipulare. Se arunca pe stiri ceva mai rau ca pana la urma toata lumea sa accepte usurata o micsorare mai mica.
Sa nu uitam ca se reduce indemnizatia cu cateva milioane, chiar si cu acesti 15%. Nu ne face nimeni vreo favoare, din contra. In cazul meu mai ramane si sotul fara 25%, nu ca ar fi avut vreun salariu grozav....Of... Aaa...si alocatia copilului...mai iau si de acolo 30 lei. Rusine!!!
Sper ca protestul de pe 17 mai ora 11 sa ii intoarca.
Dana, mami iubitoare de Ioana Maria Alexandra (16.09.2009)
http://community.webshots.com/user/Danuta1979/albums/least-recent
cristina_ana spune:
Danuta, o fi manipulare, dar zau ca prefer asa decat prima varianta. Si sotului meu i se reduce salariul cu 25%. Eu plang de azi dimineata, nu reusesc deloc sa ma calmez. Si daca ma intorc la serviciu nu am cu cine lasa copiii, nu avem bunicii in Bucuresti.
POZE
POZE NOI
Lali_mete spune:
Doamne,nu ma pot opri din plans,am citit ce s-a intamplat cu mamica de la spirante,una dintre fetite s-a dus,mai este una,cea micuta,este vioaie.Pe cuvantul meu ca uneori imi vine sa-mi strig neputinta,tare sa ma auda Dumnezeu.De ce trebuie sa se chinuie omul atat d mult? Se spune ca nu iti da mai mult decat poti duce,sa nu se indoiasca nimeni de asta,dar cand vezi sufletul frant al unei mame cum poti sa nu te zdruncini? Si iar imi amintesc povestea Maiei,si iar imi vine sufletul putin la loc,pentru ca si tu Hepi,ai trecut prin deznadejde pentru ca apoi speranta sa vina din nou.
Lali,mami+ Paul-Iuliansi+ Vali,tatiin devenire = NOI,o familie care vrea sa fie fericita !!
Danuta1979 spune:
Nici noi nu avem. Eu deja am vb ieri cu sotul ca daca se intampla, facem rocada, adica el cu copiii si eu la munca (lucrez la privat si am salariul mare, dar e munca din aia cu multe ore suplimentare si delegatii). Altfel nu ne acoperim creditele ...Plus ca ar trebui sa ii tai alaptarea. Ma doare sufletul.
Dar realitatea e ca tot manipulare fac cu noi si tot nu sunt de acord cu scaderea indemnizatiei in nici o varianta!
Ioanna81 spune:
fetelor eu zic sa mergem si noi la mitingul organizat pe 17 mai la guvern. chiar si reducand 15% este mult si cam ilegal. nu se poate asa ceva.
Ioana mama lui Carol Ioan
Pataniile noastre
Danuta1979 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Ioanna81 fetelor eu zic sa mergem si noi la mitingul organizat pe 17 mai la guvern. chiar si reducand 15% este mult si cam ilegal. nu se poate asa ceva. Ioana mama lui Carol Ioan Pataniile noastre |
Exact asta zic si eu. Sa mergem! Sa nu uitam ca ce se arunca pe stiri sunt doar zvonuri si ca ne putem trezi pe 1 iunie cu ordonanta de urgenta surpriza...cu 600 lei sau naiba stie. Nu putem avea incredere in stiri neoficiale (eu una nici in cele oficiale nu mai am).
iulia0807 spune:
Buna fetelor! Daca aveti ceva noutati in legatura cu indemnizatia postati va rog! sunt una din mamicile afectate rau de aceasta masura.
Raducu si mamica lui Iulia-29.09.2009
Bebe voios de mami Iulia