Dovlecei de septembrie-octombrie 2009 *144*

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns crocodana spune:

, de Amilici Crocodilibici
Maestrii se dovedesc in lipsa mijloacelor!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns happy_uka spune:

Neata !!
Hepi, ce frumos povestesti tu...de ce nu-i faci poze Maiei (aaaa, mi-am amintit ca n-am vazut ultimele pozeee ) cand e asa porcusor din cap pana in picioare? Tare ar fi fain de vazut ..Eu recunosc ca aman momentul asta..Sunt egoista , stiu ..Dar m-ai convins , zici asa fain...

Ioana, sa stii ca si noi am zis ca dam statul in judecata...Am cotizat sute de milioane!! E dreptul meu,nu? Vor mai auzi de mine !!!!

Alex, sa stii ca de la dintisori nu avea pofta de mancare piticuta ..Chiar daca fara semne vizibile, dintii ii dadeau dureri, asa a fost si la Karinos...o sa vezi ca incepe sa pape mai bine dupa ce erup.. Va pup !

Uka, cea mai fericita mamosenie de C a r i n a - 14 septembrie 2009

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Danuta1979 spune:

Fetelor, lumea se aduna pt. iesit in strada cu carucioare si burtici. Sper sa mergem cat mai multe, macar cele din Bucuresti.
Vedeti ca se fac formalitatile.
Doamne ajuta!

Vedeti aici:
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=152058&whichpage=52

Dana, mami iubitoare de Ioana Maria Alexandra (16.09.2009)

http://community.webshots.com/user/Danuta1979/albums/least-recent

Mergi la inceput

neata fetele,

nu pot sa zic decat ca sper sa le dea Dzeu inspiratie guvernantilor azi....si ca simteam tare nevoia sa scriu cateva randuri...am pierdut multe capitole,le-am recuperat cum am putut.....am vazut aproape toate pozele si unde am reusit am lasat cu mare drag doua randuri.. sunt tare scumpi dovleceii nostri dragi...ma bucur ca luta e bine, ma rog pentru raisa....

ama nu busileaza, nu are dinti( Iulika ma gandeam ca iar concuram acum ca la nastere....care dovlecel este ultimul iepuras), papa cam 60 100 si tzitzi rulz in continuare....in rest e f activa, sta bine in picioruse daca o sustin (nu stiu cate de bine e , kineto zice ca nu) insa nu are intentia sa se ridice singura....face la olita pipi...nu la cerere evident...dar de fiecare data cand am pus-o a facut....

Ioanna un mare buchet de flori, m-a suprins si m-am simtit tare bine cand mi-am vazut numele scris...am vazut pozele de la "gratarul mare"....sunt superbi bebeii si tare tare fericiti parintii...Lali, am vazut povestea nasterii tale pe prima pagina, bravo!....

mai vroiam sa zic cate ceva dar revin...

tuturor mamicilor dragi o sa le insenineze cat de putin ziua!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns suede spune:

Selen multumim frumos!

Astazi implinim 7 lunite.

Asa ca desi e un moment cam nasol (eu inca sper ca nu-i adevarat cu guvernul),ma gandeam sa va indulcesc un pic:.

Pupam pe Ama,nora mea scumpa si pe mami!

Laura fericita de puiut scump norocos Mihnea Costin 12.10.2009
Poze noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns My_Lady0091 spune:

intrati aici http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=152145 si alaturati-va mamicilor care vor avea de suferit prin stabilirea indemnizatiei la 600 lei...

_
ALINAde Marie Rebecca Ayanna
Mariuca la tara
VIATA MEA PANA LA CAPAT...

" Sunt o pana de vultur pe coama unui leu/
O crusta de sare sub unghia unui zeu..."
Sum,esse,fui-by me

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioanna81 spune:

la multe lunita Mihnea! un baiat frumos!

Ioana mama lui Carol Ioan

Pataniile noastre

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns krissulin spune:

Fetelor haideti sa ne unim si sa mergem la miting.Nu se poate sa crestem un copil cu 600 lei pe luna.Precizez ca sunt mamica de Carina Maria nascuta pe 29.10 .2009.Am muncit ca un caine de la 19 ani pentru a ii oferi copilului meu un trai decent,mi-am platit darile la stat si in timpul sarcinii nici macar nu am avut toate anlizele gratuite si acum nici macar nu pot sa cresc copilul ?In cazul in care se aproba aceasta tragedie eu personal trebuie sa intarc copilul si sa intorc la serviciu privand-o pe fetita mea de laptele care ii va forma sistemul imunitar mai tarziu si cred ca nu sunt singura in aceasta situatie.Va rog haideti sa ne unim pentru binele minunilor noastre.
Va poooop si multa sanatate la bebeii vostri

Mergi la inceput

Mihnea, esti flacau mare! Papi bine? Hai ca trebuie sa faci muschi sa imi iei fata in brate!
Tie si tuturor bebeilor aniversati azi un pup de la noi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lali_mete spune:

Selen,calcarea silicata sau calcarea carbonica ii dai lui Ebru?
Eu i-am dat lui Paul calcarea carbonica de la 2 luni,si pentru ca transpira mult la ceafa cand facea nani,ne-a dat si calcarea silicata,sa ii dau 2 luni.A mai luat Paul si ceva pentru imunitate,ca nu facea febra la rosu in gat,nu a facut niciodata febra de cand s-a nascut,si cica nu e in regula.Nu a facut nici la vaccinuri,si nu i-am dat antitermic preventiv deloc.

Uve dar de ce zici ca laptele praf este una din cauzele la care se simt coastele ciudat? Nu are tot ce-i trebuie? Zic si eu,ca acum se incearca aducerea laptelui praf cat mai aproape de formula laptelui de mama,acuma na,n-o sa fie in veci la fel, dar nu are un intreg complex de vitamine,calciu si mai stiu eu ce?
Mai,eu azi l-am lasat pe Pau lsa se mozoleasca singur cu mancarea... L-am spalat bine pe manute inainte,am pus mancare dublu in castronel(de fapt o cana penru supa ,de aia cu toarta,de portelan),ii dadeam cu lingurita ,si el baga manuta in castronel,dadea pe fatzuca,pe urechi,mie pe fata si pe buze ,isi mai baga si in gurita,mi-a luat si lingurita...ce mai,a fost cea mai distractiova masa de pana acum!noi nu avem scaun de masa,asa ca ii dau pe pat sa pape,si sa murdarim tot,am pus un cearceaf in jurul lui,pe poale,asa,fara babetica,nu isi mai avea rostul ,si ne-am spalat apoi amandoi.
Croco bine ai revenit,merci ca ai observat,am fost mandra tare cand am vazut ca cineva s-a gandit ca povestea noastra merita citita de toti cei care intra pe site.
Diamar multa sanatate sotului.
Mai,legat de iesitul in strada,ma gandeam si eu ca si Selen,oare mamicile au pe cineva sa le reprezinte in fata guvernului? Nu stiu cum se procedeaza,nu am participat pana acum la mitinguri,dar eu zic ca a trebui organizate in toata tara,si sa participe din solidaritate si mamicile cu 600 ron.Mai scria cineva ca suma este de 600 ron de pe vrremea cand salariul minim era 270 ton,deci era cu 230 % mai mare indemnizatia decat salariul,acum este mai mica indemnizatia ,majoritatea au 600 ron,si la restul care au mai mult,vor sa le reduca...mama lor,daca nu ii stapaneste nimeni uite la ce se ajunge.Doar ca in Romania,guvernanii se bazeaza pe faptul ca lumea e asa,delasatoare,se multumeste cu putin,si atunci taie in carne vie,ca oricum nu reactioneaza nimeni.Cei putini care reactioneaza au raspunderea prea mare si le este gura inchisa imediat.A ,si mai avem o nelamurire,aia cu grevele spontane care cica trebuie anuntate inainte,ca altfel sunt considerate ilegale...Pai ori e spontana ori e anuntata? .Oi fi eu mai fara studii,si de aia nu pricep...

Lali,mami+ Paul-Iuliansi+ Vali,tatiin devenire = NOI,o familie care vrea sa fie fericita !!

Mergi la inceput