Dovlecei de septembrie-octombrie 2009 *144*

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns x_ggg spune:

Aseara, i-am dat lui Rares sa pape iaurt cu ananas. Azi a facut primul kk molcutz dupa multe, multe saptamani. Ma gandeam sa il pastrez pentru Boc. Sa i-l puna lui Base` pe chelie.
Sa mai spun ca a facut kk exact dupa ce il schimbasem, deci iar am irosit un pampers....

--------------------------------------------

Am scos capul in lume!!
Mamica mandra de Rares-Costin : 4 oct 2009
Poze RARES
Povestea nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioanna81 spune:

eu ies un pic afara cu copilul... ma doare capul de nu mai pot, mi-au revenit insomniile si rusii (am uitat sa va spun) si am o hemoragie de toata frumusetea

Ioana mama lui Carol Ioan

Pataniile noastre

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns liliac1 spune:

La Multe Lunite Mihnea Te pup pe crestet sa cresti mare si un buchet de pentru mamica ta deosebita.

Ca si anamaria, nu-mi mai gasesc cuvintele.
Ma voi intoarce la munca si gata. Si nici nu stiu daca il pot baga pe sot in cresterea copilului. El oricum e de 1 an jumate cu 4 ore pe cartea de munca la salariul minim si cam atarna si de asta. Life, sa tot fii inginer in tara asta. Cine stie daca va prinde el pensie vreodata.
Gata, nu ma mai plang... Trebuie sa gasesc o solutie sa imi cresc copiii frumos.

Liliana, Andra-Maria (29.09.2003) & Radu-Mihai (21.10.2009)

Fii asa cum simti si se va vedea in tot ce faci!

D'ale Andrei

Vremuri

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns uve_got_mail spune:

Suede, la multe lunite lui Mihnea, sa creasca sanatos si frumos, iar pe termen scurt sa pape tot!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns krissulin spune:

Fetelor maine se aduna lumea spontan in fata guvernului pe la ora 12 si luni legal in fata min muncii la ora 11.Haideti poate reusim ceva.pooop

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns techila spune:

www.cancan.ro/actualitate/intern/razi-de-mori-un-roman-redus-mintal-isi-prezinta-casa-103607.html" target="_blank">tare arde si techila se cracaneaza de ras

nu va suparati....vreau doar sa va smulg un zambet pe ziua amarata de azi

Dana- rasfatata mamica de andrei si stefan 25aug09, techila 25mai07 si dexter 03mai09 - ditai familia
nasterea a doua putze

Noi suntem doi frati, în casa * * * * * * *Mama noastra ne vorbeste
Si nu ne certam deloc,
* * * * * * * * * * Si ne mangaie duios,
Si suntem tacuti la masa,
* * * * * * * * * Iara seara ne citeste
Si cuminti în orice loc.
* * * * * * * * * * Ori ne spune-un basm frumos.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns suede spune:

Ioana,Croco,Uve,Anamaria,Liliac va multumim tuturor,sunteti niste dragute!
De ieri papa si baiatul meu carnita,se vede treaba ca am baiat mare .
Multumesc lui Dumnezeu ca-i place,ca altfel ajungeam la nebuni,ca laptele formula e cah! rau si fara carnita cum sa ne ingrasam .
Incet,incet,crestem si noi in greutate .

Cat priveste discutia despre indemnizatie,eu nu pot sa spun decat ca mi-e lehamite.
O tara de mincinosi care ne fac sa ne bucuram daca ne taie din indemnizatie( si nu ne reintoarcem la 600 ron).

Laura fericita de puiut scump norocos Mihnea Costin 12.10.2009
Poze noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns x_ggg spune:

Citat de la subiectul celor ce organizeaza protestul:

fetelor, azi ne intalnim in regie pentru semnaturi.
in fata la metrou la grozavesti

Au nevoie de macar 50 de semnaturi pentru a depune actele pentru autorizarea mitingului. daca sta cineva in zona, poate face un efort si merge sa semneze.

--------------------------------------------

Am scos capul in lume!!
Mamica mandra de Rares-Costin : 4 oct 2009
Poze RARES
Povestea nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alex25 spune:

Hepilica nu ma tem de dezastrul de pe jos/masa/pereti, ci pur si simplu mi-a fost groaza ca trebuie sa o spal din cap pana in picioare, mai ales la obsesia mea cu frigul/raceala...avand in vedere ca nu mai e cazul ptr ca s-a inaclzit simtitor cred ca voi incerca si eu zilele astea.

Diamar la noi s-a rezolvat problema cu canalul de la sine....era tot mai rau ochisorul, am facut examenul de secretie, a iesit infectie cu stafilococ auriu, am facut antibiograma, am pus Tobradex 7 zile, a trecut secretia si de atunci nu mai lacrimeaza si se vede clar ca nu mai are nici o problema...slava Domnului.

Mai, eu am ajuns sa sper doar sa micsoreze indemnizatiile, asta ca sa nu se ajunga la suma unica de 600 lei....chiar daca nici asta nu mi se pare corect, eu una voi merge la miting.

Uka tare mult as vrea eu sa fie de la dinti, dar ea asa a fost ever...eu inca mai sper.

Techila m-ai luat prin surprindere si era sa lesin de ras.

Tin sa va mai zic ca pilaful meu a fost un real succes, a papat mandra 230gr! Bine, la noi oricum legumele cu carne le manca bine, dar na, ma bucur si eu ca am reusit sa gatesc ceva si sa si pape.

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Alexandra super fericita de ALESSIA ZEINA (26 septembrie 2009)
Da Doamne sa fim sanatoase!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alex25 spune:

Si am uitat sa va spun ca in disperare de cauza ca nu vrea sa bea nimic, am pus apa intr-o canita din aia cu cioc si supapa si i-am dat-o sa se joace...in 99% din cazuri e cu partea gresita in gura, dar mai apuca si bine si mai inghite involuntar cativa ml.

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Alexandra super fericita de ALESSIA ZEINA (26 septembrie 2009)
Da Doamne sa fim sanatoase!

Mergi la inceput