LMA: Matei si mami Cris !!! Mai-Iunie 2009(76)
Raspunsuri - Pagina 16
cris_82 spune:
neata fetele
o sa recuperez la foc automat ca tero a mea si tati sunt una si aceeasi persoana cand e vorba e innebunit omul
cu scuzele de rigoare..
LA MULTI ANI!!!!!!!!
Matei
sa cresti mare si voinic si sa ai parte numai de bucurii si im pliniri in viata
Rebeca
sa cresti mare si frumoasa
La Multe Lunite
Stefan Amir sa csti mare si voinic si cuminte
Larisa sa cresti mare si frumoasa
miruta sa te ti bine cand fac salata de telinaorgie frateeeeeeeeeeeeeeeeeee
oana off pui micpup eu manuta lui micuta sa se faca bine
alic pai in afara de faptul ca a fost urat afara si am facut totusi gratar,casa a fost plinasi dimineta am iesit doar cu soata la plimbare ,nu a fost nimic deosebit...marea nebunie o sa fie de ziua la sectorici
ganescha un pup pentru amir sa se faca bine
ana ce meniu
coraly fi-mea sa-si iasa din mana?????in nici un caz numai ca m-ama dat eu dupa ea si ia-m preluat oleaca sdin terorism
alyntaups se pare ca o sa se faca popa care o sa-si mestereasca singur prin casa ca sa nu mai stea la mana altora
nicuratze,coraly,cosminica,maria bunica,magda,danami,philip,flobaby,ertina,alynta,yioana multumesc din suflet pentru urari
fug ca puteeeeeee de la o posta pampersul la cacacioasa mica
mami de brotac teroristMIRUNA(29 mai)
Brotac Terorist
cris_82 spune:
alynta asta a fost mana lu fi-mea
mami de brotac teroristMIRUNA(29 mai)
Brotac Terorist
Relusha spune:
`neata,
LA MULTI ANISORI!
pentru ziua de 14
bebe YOAN de blue77
bebe MAIA de nemora
bebe MARA IOANA de oanaalex
pentru ziua de 15
bebe Matei de alynta
LA MULTE LUNITE!
bebe Larisa de Carla
bebe Amir Stefan de ganesha
sa cresteti mari, sanatosi, cuminti si fericiti!!!
LA MULTI ANI
surioara Rebeca, sa cresti mare, fericita si sa-ti asculti parintii!!!
mami Cris, sa fii sanatoasa, fericita si tot binele din lume!!!
o duminica placuta sa aveti
Mirela, mamica fericita de RADU-DEIAN (07.06.2009)
yioanna_s spune:
ertina:pai se poate sa fiti mai obosite si sa nu va dati usor seama mesajul sau nu sunteti la nivelul asteptarilor mele,sorry.d c?uite ca nu am avut tp sa scriu cand se comnta,draga mea si deaceea revin si eu cu raspunsuri si la o adica nu-mi zici u cand sa ma opresc fiind libera exprimarea pe acest site
printesa lu' mama ~.~ Stefania Alexandra
~.~creste gaza mea~.~
17.06.2009
miruta spune:
ALYNTA....imi pare tare rau ca nu am reusit sa intru ieri ...
Sper sa ma ierti :
MULTI ANI TRAIASCA ,MULTI ANI TRAIASCA ,LA MULTI ANI! pentru dragalasul MATEI.sa creasca mare ,frumos,sanatos si istet.si pe tn,mami,te pupam si iti trimitem si noi.
CRIS...la multi ani ,sa fii sanatoasa si sa ai numai bucurii.ce noroc ca noua nu ne place deloc telina.vrem poze..
ELENA...sa stii ca ma supar foc pe tn daca nu mai intrii pe aici.
YIAONNA...v-am admirat pozele .ce de animalute,Stefi cred ca-i in culmea fericirii.si mami e tare frumoasa.merge in picioruse printesa?fetele cred ca nu pot vedea pozele pe hi5 ca e album privat,doar daca sunt in lista ta de prieteni.
Mai,fetelor,eu nu iau partea nimanui dar ce ati sarit toate in capul Yioannei?ce-i asta?e dreptul ei sa isi spuna o parere,nu va place,treceti peste postarile ei dar nu trebuie sa ii sariti asa la gat.nu imi place efectul asta de turma,sincer (nu am vrut sa jignesc pe nimeni doar ca asa mi s-a parut ,daca a dat una cu rosii ,hai si noi .e conflictul ei cu carla,hai sa le lasam in pace)
si eu ,spre exemplu ,am observat ca unele mamici de albinute ma ignora cu desavarsire,desi eu le-am raspuns in numarate randuri nu am primit niciodata un raspuns de la ele.am inteles ca au ceva cu mn ,poate nu le place "fata mea " dar am trecut mai departe si am vb cu celelalte fete.hai sa terminam ,va rog.
vreau si eu parola noua de la contul comun,va rog.jur solemn ca nu eu am scris pm Carlei .am vrut doar sa schimb si sa scriu la titlu,chiar daca cu intarziere ,LMA MATEI ca nu a scris nimeni ieri si nu vreau sa simta Alynta ca se face discriminare .
vreau si eu parola noua de la
coraly spune:
Ups, revin cu adaugiri!
La multe lunite Larisa!!!
LA MULTI ANI, MATEI!!! Sa cresti mare si voinic si sa-ti faci parintii fericiti!
La multe lunite Stefan Amir! (sa faci nani mai bine!)
Cris, Alynta, poze sunt?
Coraly, Sergiu (3 ian 2005) si Dominic (11 mai 2009)
www.flickr.com/photos/13756075@N03" target="_blank">poze
Alaptatul - Help Line
clodyac spune:
buna fetele
nu vreau sa mai vad cearta pe aici please
yioanna si miruta ideea este ca nimeni nu are nimic cu nimeni e logic ca fiecare sa aiba parerea lui va rog din suflet treceti peste si hai sa povestim frumos despre comorile noastre ceea ce e important cu adevarat
si acum:
"LA MULTI ANI" sa va dea Dumnezeu tot ce va doriti si sa cresteti mari si frumosi REBECA SI AMIR
cam atat
auleuuuuuuuuu cris te rog sa ma ierti iti urez la multi ani sa fii sanatoasa sa te bucuri de tero si sa ti se indeplineasca visele un buchet mare
pupici fetele
mamica fericita si implinita de baietel frumos Razvan Andrei
www.flickr.com/photos/34943662@N02/3305358621/" target="_blank">poze clodya
pui mic
strunfita spune:
La multi ani albinutelor YOAN, MAIA, MARA, MATEI!!!
La multi ani, REBECA si CRIS!
Carmina + Andreea (21.05.2009) si Bogdan (04.02.2005)
Poze ***Poze *** Poze
"Live like you were to die tomorrow, learn like you were to live forever." Gandhi
yioanna_s spune:
sa va zic ca dupa f multe asteptari Stefania merge singura cativa pasi si chiar f bn,iesim afara doar de manuta si dak s-ar putea m-ar exploata la max...vb lui cris e o mik terorista.de papat papa mai bn,i-am dat vit. B la indicatia dr k erau zile in care nu manca aproape nimik.chiarioana sara s-a mai imprietenit cu mancarea?
in rest suntem bn....sant doar ingrijorata din cauza dintilor care se lasa ink asteptati
andreea:acum se vad?http://picasaweb.google.com/yioanna/Noi#5471786208658682546
printesa lu' mama ~.~ Stefania Alexandra
~.~creste gaza mea~.~
17.06.2009