LMA: Matei si mami Cris !!! Mai-Iunie 2009(76)
Raspunsuri - Pagina 15
Flobaby spune:
Citat: |
citat din mesajul lui DanaMi LA MULTI ANI MATEI !!!!!!!!! LA MULTI ANI REBECA !!!!!!!!! LA MULTI ANI MAMICA CRIS !!!!!!!!! mamica de BIANCA MARIA 28.04.2009 si din partea noastra . Pupici! AM IMPLINIT 1 ANISOR |
Florentina zurlie si de Maria Ioana ( Campioana )17.06.2009
http://community.webshots.com/user/FlorentinaMacovei
http://picasaweb.google.ro/108007027533031130378/MariaSiMaya#
http://lb1f.lilypie.com/SDdqp3.png
alynta27 spune:
Va ofer !
Multumesc Serialbastre, Clody, Maria, Anda!
Alina-Mirela cu DAVID (27.06.2007) si MATEI (15.05.2009)
POZE
www.totsites.com/tot/davidipate" target="_blank">pagina lui David
Cum a aparut Printul!
Un ingeras in viata noastra
alynta27 spune:
Multumesc de asemenea Cosminica, DanaMi si Philip!
La multi ani Cris!
La multi ani, Rebeca!
Matei a fost un simpatic: a ras si s-a simtit bine! Cu toate ca nu si-a vazut nasul de 9 luni a stat la el in brate, a ras!(nasa nu a putut veni)
A ales cheile de la masina, surubelnita, cartea de rugaciuni, pixul si seringa!
Bucatele au iesit bune!
Eu putin obosita, dar multumita! Am primit flori si sunt fericita!
Noapte buna si inca o data multumiri pentru urari!
Alina-Mirela cu DAVID (27.06.2007) si MATEI (15.05.2009)
POZE
www.totsites.com/tot/davidipate" target="_blank">pagina lui David
Cum a aparut Printul!
Un ingeras in viata noastra
alic spune:
Alynta, sa stii ca n-am uitat de voi, doar ca abia acum am reusit sa intru, asa ca-i urez si eu lui Matei multi anisori inainte cu mult, mult noroc si sanatate! si tie mamai sa te bucuri de el si de fratiorul lui
---------------------------------------------------
ALICe, mamic de bebic Natalic (2 mai 2009)
---------------------------------------------------
adresa pt albumul de mot alicebirladeanu@rdslink.ro
yioanna_s spune:
LMA bb care au implinit un anisor/o lunita sa crsestei mari si sanatosi...va imbratisam cu drag
am adus si noi niste pozici noi
http://hi5.com/friend/photos/displayManageAlbum.do?ownerId=496503377&albumId=384098539
printesa lu' mama ~.~ Stefania Alexandra
~.~creste gaza mea~.~
17.06.2009
yioanna_s spune:
lma si lui CRIS sa fii iubita si implinit alaturi de cei dragi u mai ales langa bondarasul tau drag...............te iubim
~.~creste gaza mea~.~
17.06.2009
yioanna_s spune:
dragele mele,majoritatea,sa o iau si eu asa.... imi suntei la suflet orice s-ar scrie insa eu nu pot trece cu vederea,na ce sa zic...chiar nu m-am asteptat ca majoritatea dintre voi sa sariti pe mn dupa ce mi-am dat cu parerea la sub. Carlei....banuiesc ca si voi ati fi scris si nu numai ce chiar scrieti zi de zi ce nu vi se pare OK sau aveti ceva de adaugat ref la sub zilei,insa eu cum nu intru des aveam sa tulbur linistea stupului cu asa >>aberatii>> chiar dak vreti sau nu sa cititi eu am sa scriu in continuare fara sa admit asa ceva,sustin,e ceva aberant,insa dak voi va amagiti sau va mintiti singure doar de dragul imagini virtuale( eu nu am sa o fac )eu nu am nimik impotriva......poate k e greu sa acceptati o persoana mai „inculta” dar sincera decat una fff activa si mai imaginara....sincer nu imi pasa..eu oricum va citesc pe toate doar k ma deranjaza sa vad cum va ”alarmati degeaba” pt o parere,vb uneia ”nu ma intereseaza parerea voastra!”ce ziceti?suna bn?eu cum ma simt sa aud asa cuv.nu sant rele afirmative?sau de muscatul partilor moi ???e frumos spus,nu, asa ceva nu ati citi?............sorry fetelor de disturbarea linistei stupului
~.~creste gaza mea~.~
17.06.2009
ertina spune:
" neatza
amir Sa fii iubit, fericit, cuminte si s-o asculti pe mami ...ganesha
Yioanna, abia s-au linistit apele in stupul nostru..de ce continui sa pui paie pe foc ????? Si, avea dreptate carla, incearca te rog sa scrii mai lizibil..mesajul tau a trebuit sa-l citesc de vreo 4 ori ca sa inteleg ce vrei sa transmiti .
andreea (p) , mai stii ceva de olgutza12 ??? I-am citit blogul si acum am ramas cu ochii-n soare. Mai scrie pe undeva ? ( am vazut ca tu i-ai mai lasat mesaje )
o zi buna !