LMA: Matei si mami Cris !!! Mai-Iunie 2009(76)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns strunfita spune:

OMG, Yioanna!
So, tie chiar nu-ti pasa ca-ti citeste lumea pe-aici aberatiile?
Si nici n-ai pic de respect fata de persoanele care scriu aici, nu?
Uite, si pentru ca tu-ti permiti sa ne faci pe toate fraiere ca ne-a pacalit Carla, imi permit si eu sa-mi scriu parerea despre tine!
1. Esti ingrozitor de acra si rea, pai si daca ar fi mintit Carla, care e problema ta?
2. Chit ca sustii c-ai fi o persoana culta, foarte multa scoala n-ai! Incearca si tu sa citesti ce scrii si vezi daca intelegi. Ia si tu exemplu de la alte fete de pe-aici, ca ai de unde.
Ar mai fi, ma opresc aici, nu vreau sa-mi stric toata duminica.
Astept cu drag avertisment.

Carmina + Andreea (21.05.2009) si Bogdan (04.02.2005)
Poze ***Poze *** Poze
"Live like you were to die tomorrow, learn like you were to live forever." Gandhi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns yioanna_s spune:

.................
e stupid ce ai scris si dak e asa cum zici despre mn d c te-ai coborat la nivelul meu?

printesa lu' mama ~.~ Stefania Alexandra
~.~creste gaza mea~.~

17.06.2009

Mergi la inceput

miruta:ms....e topita cand santem la ferma radiaza de bucurie.am vazut ce frumoasa si mare e Anto.Cand mergeti in vacanta,visez si eu la Coasta de Azur,insa fara nici o sansa anul asta din pacate....va pupam

~.~creste gaza mea~.~

17.06.2009

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miruta spune:

sa inteleg ca nu pot avea si eu parola de la cont?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alynta27 spune:

Salutare!
Alic, Cris, Coraly, Strufita multumesc!
Miruta ! Si eu am incercat sa intru pe mailul comun si nu am reusit, nu stiu ce se intampla, dar nici nu-mi mai bat capul..... o fi "secret"!

Alina-Mirela cu DAVID (27.06.2007) si MATEI (15.05.2009)

POZE

www.totsites.com/tot/davidipate" target="_blank">pagina lui David
Cum a aparut Printul!
Un ingeras in viata noastra

Mergi la inceput

Relusha, Ertina, Andreea multumesc!

La multi ani Amir! Multa sanatate si parintilor numai bucurii!

POZE

Cum a aparut Printul!

Mergi la inceput

Lauraa petrecere frumoasa! Banuiesc ca azi este! La multi ani Maya!

POZE

Cum a aparut Printul!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cris_82 spune:

profit si eu cat inca doarme sectorista sa trag repede o postare

relusha ce face radoze???
miruta sa mor de am reusit sa fac vreao pozanoi gagicile am foat prinse pana pestecap cu bucatareala si copiii si baietii au fugit toti in grup afara la gratar cu berea dupa eise stie ca pentru asta o sa-l taxez
coraly acum nu am facut poze,dar de ziua la sectorici cu siguranta o sa fiu fotograf
clody ce face razvanel??
strunfita
yioana ce par are stefiisa nu o tunzi la 1 anisor ca arata super asasi ma rog,cine e catelul ala mic si negru??un nou menbru al familiei??ca parca nu il aveati???oricum vad ca se intelege bine cu stefi si sta la scarmaneala
alynta ca bine zicicred ca azi o serbeaza laurra pe Mayapetrecere frumosa si de la noi si LA MULTI ANI pui mic

mami de brotac teroristMIRUNA(29 mai)

Brotac Terorist

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dani3lla spune:

Buna fetele....am aproape un capitol intreg de recuperat asa imi trebuie daca ma bag pe alte topicuri sa ma cert cu lumea

La multi ani tuturor albinutelor care au implinit un anisor zilele acestea,la multe lunite inainte tuturor albinutelor care au mai adaugat inca una in palmares sa fiti sanatosi,fericiti si iubiti

La multe lunite inainte sarbatoritului de astazi Stefan Amir sa cresti mare si frumos

Intr-un final,de mult asteptat am reusit sa vad si eu pozele noi cu albinutele noastre care au crescut asa de frumos si repede de nu-mi vine sa cred cand a trecut timpul.Nu am sa nominalizez ca am vazut asa de multe incat am o varza in cap in ceea ce priveste ce si cum dar trebuie sa spun ca avem cu ce ne mandri
laurraa mamica denaturata si maselutele printesei miciFelicitari pentru primii pasi
baby first ma bucur ca au trecut problemele si nu a fost nimic grav
andata nu-mi mai aduce aminte de "dl" Base ca si asa sunt plina de nervi
narcisica eu merg cu Denis in fiecare luna la control la o clinica particulara tocmai pentru a sta linistita.La 9 luni la fel mi-a zis ca are un suflu mic dar ca se poate sa se simta din cauza ca Denis s-a agitat in ziua respectiva.M-a sfatuit sa mai asteptam pana la urmatorul control si apoi sa luam o decizie.La 10 luni nu se mai auzea nimic....nici la 11 luni.
ganesha sanatate multa la micut
philip ce meniu are N...
ioana felicitari pentru mergareata mica si dulcica
relusha....licentiat-oooooooooo ce mai faceti fatooooo
LauraOana nici noi nu vom avea decat 2 copii de varsta lui la mot si cativa mai mari dar asta e....poate pana la anul isi fac si ai nostrii mai multi prieteni....si cu tine acum cam cati prieteni vroiai sa-si faca in doar un anisor?
cuscra zi-mi repede mie cine se ia de noruta mea si o imping ca ii dau pe mana lui Denisache
mihaelutza_c nu stiu daca ti-a raspuns cineva pana acum dar bag si eu.Pentru cojitele lui bebe exista o crema de la Mustela pe care o aplici dupa baita sau ulei de masline inainte de baita cu 10 minute
laurraa misto ideea cu cadoul personalizat pentru invitatii mici...cred ca ar fi frumos sa aiba si poza Mayei
anda magda mititica prin ce trece...nu stiu ce sfat sa-ti dau dr sper sa trec la pagina urmatoare si sa citesc ca ati scapat si pitica nu mai are nimic
philip Doamne ce calduri si pe la voi...si noi folosim canuta cu pai cu succes
alynta lasa fato curatenia ca o sa ai timp sa faci curat si s se mentina cand or avea baietii 18 ani
ioana daca nu e tarziu si daca nu vrei cev foarte sofisticat in ceea ce priveste incaltarile eu am gasit un magazin cu hainute si incaltaminte in piata Moghioros,preturi intre 20 si 70 ron,calitate cat sa tina pana le raman mici,estetica nota 9 si l-am bagat in lista de favorite ca prea aveau multe modeleSi mie mi-au spus 3 pediatrii si o asistenta ca nu-i nici o problema cu ROR-ul si chiar vor sa-l bage si in scoli
alic lui Denis i s-a inchis fontanela la 7 luni si am inteles ca normal este sa se inchida intre 4 luni si 2 ani
ioana nu mai zic nimic despre romania,locuri de joaca si romani
bunicutoooo mai zi-ne si noua de barbatelul mic din familia oastra ca mi-e dor de el
nicuratze...e dulce cuscra'mea?Inseamna ca nu m-ai gustat pe mine...
yoanna si noi te iubimFelicitari de primii pasi

Mergi la inceput

cris: se pare ca e cel mai bn prieten al lui stefi pana acum de la ferma...deci ac nu-l ducem k al meu nu accepta in casa catel,na in fine...e dragalas desi nu e de rasa.sa sh k m-am gandit pt o clipa sa o tund bob dar nu sh ce sa fac...80% ramane asa
dani3lla:ce dulce e Denismai mergi la sala?va pupacim.
clodyac:cum sunteti?u mai mergi la munca k sant in urma rau cu noutatile dar sper sa am tp sa recuperez
lauraa:distractie placuta...si din avans LA MULTI ANI MAYA TEODORA!!!

~.~creste gaza mea~.~

17.06.2009

Mergi la inceput