Bobocei de sept-oct 2008 (284)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns gaia.nevia spune:

si cum te agiti? Ca la noi fiecare episod e cu febra, nu am avut niciodata fara.

Mergi la inceput

Nerantula, si eu ma intreb ce simt ei cand trec prin asa ceva.

Teo e speriat, imi spune deja ca se simte rau, ca nu poate sa respire, ca are "friguri", ca Popps tremura... (popps e burtica lui)
Imi cere diverse / sa sufle nasul, sa faca aerosoli, sa ii mai dau granule... e clar cand ii e rau de tot ca devine brusc interesat de tratament, bietul de el.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nocom spune:

Buna seara,

pio ce fain danseaza Elsa!!! Oare de unde a invatat ea sa danseze asa din fundic?!?!?! Pup cu drag frantuzoaia (encore, au revoir)

Paula pe langa ce ti-au spus fetele e voie supica cu multi morcovi, carne fiarta, pilaf cu carne, macaroane cu branza sarata, masline, sticksuri si covrigei. Sanatate multa, sper sa nu mai vomite Mihnea. Asa cum ti-a zis crsitneescu exista un antivomitiv, metroclopramid, INSA, noua dr ne-a recomandat cand am avut enteroviroza, sa nu-i dam dariei nimic pt voma, sa o lasam sa vomite ca asa se curata organismul. Nici macar pt diaree nu ne-a dat medicament, doar mancare de regim si saruri de rehidratare.

In seara asta nu am mai avut ceapa sa fac groaznicul ceai de ceapa, si tusesc de imi vars matele.... Alta sugestie miraculoasa mai stiti?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Paula-Laura spune:

Ada, poate mai incolo il invat pe Mihnea tratamentul asta
Mihnea nu tuseste. Deloc. Asta mi s-a parut ciudat la diagnosticul de rosu in gat. Are ceva muci, insa transparenti si curg f. putin.
A baut 100 ml de lapte fara lactoza la 9 si la 10 l-a vomitat Bine macar ca bea apa. Si azi a rontait niste cheerios , nu stiu dca se incadreaza in regim, dar decat nimic...

Cristineescu, multumesc! Din pacate nu bea ceaiuri, bine ca bea apa si e hidratat

Nerantula, nu stiu ce e in mintea lor, dar imi venea sa plang aseara cand ma uitam in ochisorii lui
si nu te mai stresa, sunt sigura ca dupa ce trec hormonii de sarcina o sa vezi situatia mai roz (partea financiara nu cred ca va deveni mai roz in urmatorii 2 ani, dar macar restul sa fie mai bine)

Lumi, m-am gandti sa iti mai spun ceva si in postul asta, ca in cel anterior ti-am raspuns pe rand (sunt varza)

Piolica, mi-ar face mare placere sa va cunosc, insa luni e zi de munca pentru mine... Dar sa faceti poze multe, ca imi place sa ma uit la poze

Ma duc la nani ca au trecut 3 ore d ela ultimul puseu de febra si e timpul sa ma pregatesc pentru urmatorul

O noapte cat mai linistita va doresc!

Mami de Mihnea (09.10.2008)
poze
www.onetruemedia.com/shared?p=7a2406b2610465e5331ebf&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulete

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Paula-Laura spune:

Ada - de obicei pulsatilla+colargol+sinupret+paragripp+aerosoli
si chinuit copilul cu batista bebelusului. Dar Mih nu face intotdeauna febra. Daca are febra bag anti-termice la nevoie(de obicei primele 24 de ore intensiv dupa care din ce in ce mai rar)
Si am aflat o chestie care nu da gres pentru desfundatul nasului: picaturi in nas cu ser+lamaie (50/50). Nu am incercat inca, ca nu a fost cazul, insa se pare ca scoate cantitati impresionante de muci.. Insa este foarte neplacuta senzatia

Mami de Mihnea (09.10.2008)
poze
www.onetruemedia.com/shared?p=7a2406b2610465e5331ebf&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulete

Mergi la inceput

merci mult, Paula, noapte buna si usoara!

LA noi cu atinsul nasului e dezastru. Aerosolii sunt singura chestie care merge, Teo sufla singur si in rest sa nu-l atingi..
La Radu, care nu sufla, merge pulsatilla dar sa nu te apropii cu vreo sticluta, tub, fir, puf de nasul lor ca fug mancand pamantul...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nocom spune:

Am incercat sa adorm... esec total!! Tusesc ca draq!! Pur si simplu nu ma calmeaza nimic. Asa ca ghiciti cine cauta acum un magazin non stop de legume fructe sa cumpere ceapa??? Exact, TL!

Sunt rupta de somn, ma doare si burta de atata tuse, si nu ma pot abtine!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babytza spune:

Seara buna fetelor

claudina pentru o mamica aiurita, te rog sa mai pui filmuletul o data
Am votat finutii

kllemi da mamico, ne-ai botezat Desi imi place foarte mult Lucas ( chiar am vrut sa ii pun Luca ) soricelule David Dar nu m-am suparat deloc, ti-am zis ca imi place de mor mielul Asa ca arunca o pulpa aici sa o bag la cuptor

piolica e mortala Elsa cum da din fundulet in dreptul biroului Si ce frumos papa ea din farfurie
Ieri i-am facut si eu lui david banana taiata feliute subtiri cu o lingurita de inghetata de cioco peste. Moaaaaama ce isi lingea degetelele Si l-am invatat sa dea cu degetul in castron sa ia din crema , era mortal

nocom ma bucur ca e mai bine Dariuta

Paula imi pare rau ca la voi nu e bine De regim eu stiu asa : fara prajeli (oricum nu ii dadeai) fara cartof, rosie , fasole, varza ( si cam tot ce poate fermenta ) fara lactate si acidulate.
Multe lichide sa nu se deshidrateze, biotics ar fi bine sa ii dai in perioada asta pentru stomacel.
Sunt bune supele cu morcovi si pui si pilaful cu pui.
Multa sanatate

Dya nu le-am eliminat de tot. Dimineata ii dau lapte cu cereale si apoi ii mai dau biscuiti. Insa dupa ora 9,30 - 10 ii mai dau doar fructe (mar si banana) In parc nimik iar dupa somnul de pranz il incerc cu ciorbita (in lic de pufuleti sau covrigi) Chiar daca papa doar 6 linguri, sunt bune si alea. Apoi il incerc cu gratar (de pui sau peste ) sau cu snitel sau chiftelte daca tot ii plac Ii mai dau mai pe seara in parc biscuti sau alte prostioare pentru ca acolo ii vede pe toti rontaind si mi-ar fi mult mai greu sa il pacalesc.
Azi incerca una sa ii indese o napolitana cu ciocolata pe gat frate, o secunda m-am uitat in alta parte si aia se chinuia ( va jur ) sa ii bage patratica cu cioco pe gat....mai nene, dar eram la juma de metru de el, putea sa ma intrebe daca ii dau voie....si cu mainile ei direct pe cioco O fi fost ea bine intentionata, dar david nici macar nu se uita la ea sa zici ca balosea copilul la ce avea ea acolo........
Imi pare rau ca a plans Andrei cu 'Bua' ...o sa se obisnuiasca el cu situatia, ca asta e , ce sa faci

Si la noi in parc tot despre "buba" cu indemnizatia si pensii si salarii se vorbeste si toata lumea e suparata Nu stiu unde vom ajunge.....la balamuc probabil, sau in strada la proteste
Nu va zic in ce situatie suntem si noi dpdv financiar.....

Lumi si eu am visat azi-noapte ca eram gravi si eram tare fericita. Insa cand am nascut , era un catel mic acolo in loc de un baitel cum stiam noi de-a rasu-plansu Partea buna este ca l-au scos tot cu ceza si imi disparuse cicatricea M-am tzacanit de tooooooot
Imi pare foaaaarte rau ca sunteti muciosi

Dya 1- Panadolul il mai iau pe reteta compesata de la medicul de familie, altfel nu le stiu preturile , mereu am luat si altceva pe langa si difera oricum de la o farmacie la alta.
2- frisca nu doreste . ciresele le manca in vara in iaurturile bio unde erau intregi fara sambure si ii placeau. Vedem anul asta ce parere are despre ele.
3- care sunt aia ? cei mari negrii ?

nocom ce domnisoara frumoasa are mama pup puii frumosi si zambareti !

Laura semnat petitia

claudia felicitari pentru nanic anuntat,cerut !!!!!!!

nerantula iti doresc din inima sa va rezolvati problemele si sa va fie bine , mai ales acum cand mai e un puiut mic pe drum
Daca vrei, mai vorbim pe mess . Nici la noi nu e situatia roz . Sunt vremuri grele si asta se resimte pe toate planurile din pacate....

Alexa ce semnatura frumoasa ai doamna

Cristinescu V-ati acomodat ? Cum e job-ul ? Cume casa ? Cum e puiul ? Cum sunteti voi ? Ce de intrebari am pentru voi Puuuuuuuuuuuuuuuuuuup

Ada offff, saracul de el, cred ca se simte tare nasol daca cere singur de toate Sanatate muuuuulta si tie multa putere mamico sa rezisti. mai ramai si singura cu ei sapt viitoare Poate le trece pana atunci

Va pup si va doresc o noapte usoara si linistita

Nocom mi-e mila de tine , nu stiu cum sa te ajut cu tusea aia naspa

Babytza si puiiValentina David

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claudinna spune:

neata
va invit la o de vorba

Paula, a avut si R ceva asemanator acum 2 sapt. frisoane, apoi la ceva timo febra f mare, in toiul noptii...bagat supozitor si nororcul a fost ca a facut kk dupa vreo 45-60 min, cand, ma gandesc, supozitorul a avut timp sa actioneze. cert este ca mi-a fost teama sa-i pun termometrul...asha de speriata am fost, dar se simtea ca arde rau

dimineata am sunat dr si mi-a zis tratamentul si regimul
tratamentul consta intr-un antidiareic si biotics
regimul: niciun fel de lapte! (dr mi-a zis ca zilele alea a avut un val de copii cu aceleasi simptome), branza calcica (eu i-am luat in comert, branza de vaci), banane, morcovi, orez
nu mi-a zis pt cat timp, iar eu am adaugat la asta merele coapte
ii faceam dimineata branza cu banana sau branza cu mere coapte, la pranz morcov fiert+orez fiert+ branza, sa fie mai cremoasa si-i puneam un pic de sare
paine prajita, ceai de menta la greu, apa deloc in primele 2 zile, numai ceai de menta
a trecut f repede
dupa 2 zile i-am dat si branza normala, mai neasrata, de oaie, ceapa verde si supa de pui, cu tot cu legume, insa nu mai facuse kk decat o data/zi si ok
laptele l-am reintrodus a 3-a zi, seara si l-am facut cu apa de orez, la fel si dimineata urmatoare...apoi am intrat in normal, dar tot cu grija
banane si covrigi din aia tari ii dadeam intre mese si am continuat cateva zile cu paine prajita dimineata
R nu a vomitat, insa un baietel cu care s-a jucat atunci in parc a avut si acest simptom
sanatate multa!

fetelor, pt mucisori si rosu in gat ati incercat si leacuri babesti?
pt mucisori eu i-am pus lui R pe frunte, o batista imbibata in alcool (eu am avut o tzuica tare, dar merge si spirt). in 2 zile era ca nou (ii dadeam si homeopate)
iar pt gat merge f bine: un cartof ras si stropit cu spirt, invelit intr-o batista si pus in jurul gatului seara, noaptea (bianinteles ca tr sa stati cu ochii pe copil)
stiu ca in opilarie mama si o vecina ne faceau bine asha intr-o zi
imi era char necaz ca nu puteam lipsi mai mult de la scoala

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claudinna spune:

doamna Nocom, sper ca ai reusit sa adormi pana la urma

Ada, sanatate lui Teo!!

babytza uite aici si aici filmuletele cu R, daca la astea te referi

multumesc tuturor ca mi-ati votat finutii

mai pun linkul, daca mai aveti timp, ca se voteaza zilnic
http://www.cordcenter.ro/gallery/image/113.html

multumesc!!

Mergi la inceput