Bobocei de sept-oct 2008 (284)
Raspunsuri - Pagina 7
babytza spune:
Neata
Pe baricade si noi
Mai nou nu mai bea 2 bibe pe noapte ci doar 1 pe la 4 dimineata
Claudina m-a terminat Razvanel cum le stie el pe toate Moaaaa si cum stie el de vaca cu laptic si gaina cu ousoare Bravos !!!!!!!!
Vezi ca la link-ul cu finutii ai pus tot o filmare
Oana ca uitasi aseara sa iti spun, multumim de capitol nou
Babytza si puiiValentina David
Paula-Laura spune:
Neata!
Noi am vut o noapte buna, fara febra pana dimineata, cand a avut 38. Cred ca suntem pe drumul cel bun
Multumesc fetelor pentru sfaturi!
Claudinna, compresa cu carftof crud dat prin razatoarea mica folosesc si eu la rosu in gat/amigdalita. Are efect. O alternez cu compresa cu sare calduta
Ada, eu il pun pe masuta de infasat(inca e functionala si nu poate sa fuga si nici sa se zbata prea tare), taica-su il tine si eu prestez. Zici ca il omor, asa de tare urla. Insa nu ma mai impresioneaza, e mai important sa ii curat nasul
Mami de Mihnea (09.10.2008)
poze
www.onetruemedia.com/shared?p=7a2406b2610465e5331ebf&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulete
Paula-Laura spune:
Nocom, eu sunt mai bine de cand iau orofar, poate incerci si tu
Mami de Mihnea (09.10.2008)
poze
www.onetruemedia.com/shared?p=7a2406b2610465e5331ebf&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulete
abe spune:
'neata!
dau si eu o ciocolata calda!
eu azi sunt mai bine, mai am doar nasul infundat, sper sa scap azi si de asta
Claudinna e fantastic Razvanel!
pune link-ul cu finutii din nou
babytza bun venit in club! noi de la 10 luni avem programul asta. lapte la 1-2 si apoi lapte la 4-5-6 in functie de numai-ea- stie ce.
nocom cum ai dormit?
revin si eu din doua in doua luni cu vesnica mea intrebare: mai e cineva doar cu 6 dintisori? e ok oare?? ar trebui sa-i fac niste analize poate? stiu de nusha, dar vad ca nu-i prin zona...anyone else?
mami de Maria si 13+
andy.p spune:
Buna dimineata.
Am dormit bineee
Alexia are inca nasul infundat,suntem pe homeopate si nurofen,picaturi in nas si aspirat daca e cazul.
Clau votat finutzii.
Babytza
Nocoooom ce sotz ai ,daca la ora aia umbla el dupa ceapa..a gasit macar??
Ada multa sanatate
abe nu stiu ce sa zic..noi ne chinuim cu caninii
Laura , Alexia (14.09.2008)
Andrei(07.04.2002)
"Oamenii mari nu pricep niciodata nimic si este obositor pentru copii sa le dea intruna explicatii"
(Micul Print)
babytza spune:
Clau votat finutii
Laura ma bucur ca ai dormit bine Sper sa iti treaca
Ramo iar ai disparut ?
abe noi de pe la 11 luni ne-am bagat masa de noapte, pana atunci dormea snur pana dimineata Poate scapam daca neies toti dintisorii si dormim bine Exact la fel si noi cu orele de trezire noaptea
Paula bravos mami !!! Sa va reveniti si voi
A mancat al meu soricel cereale, biscuiti, 60 ml laptic cu jumatate de lingurita de cacao si UN BORCAN CU FRUCTE !!!!!!!!!!!!!!!!
Babytza si puiiValentina David
gaia.nevia spune:
Neatza si de la mine...
Am dormit si eu de pe la 1 pana la 8.30, ceea ce e... suuuperrrrr....
Teo a adormit dupa ce i-a scazut febra (novocalmin, dus, sosete ude, comprese ude ) si a dormit nemiscat pana dimineata, era chiar rece bine ca eu ma mai trezeam sa-i pun mana pe frunte, si era ok. Dar nu s-a miscat, toata noaptea, in plus a respirat numai pe nas, n-am auzit un muc, o tuse, nimic.
Dimineata dupa ce s-a trezit febra era la locul ei, i-am tras un paracetamol in cap, sa vedem cum merge.
Aseara i-am facut aerosoli cu dexa si adrenalina ca nu se mai putea, si vad ca i-au facut tare bine. Acum clar nu are nevoie, daca se mai aduna muci ii mai fac cu gutuie si lamaie (i-am facut si ieri, pe la 5) si seara doar cu chimicalele, daca o parea ca are nevoie.
A, si ii mai dau Eurespal, care ca si asta are efect magic... ieri dupa prima doza mult mai bine a fost cu mucii.
In rest, ceaiuri de muguri de pin, de echinaceea, homeopatele de gripa de la hylands, miere cu tei, miere cu anason si propolis...
Nu vrea sa manance, doar bea lapte, ce nu merge laptele cu febra, dar daca el vrea doar lapte cu miere eu ce sa-i fac?!
gaia.nevia spune:
Noi nu avem masuta de infasat. Nici patut de altfel. Iar Radu urla ca la balamuc cand ii schimb pampersul, ce sa mai vorbim sa il intind pe spate cu alte scopuri.
Am trecut in mare la chilotei pampers, ca sa nu-l mai intind cand trebuie sa-l schimb.
Cand le trag nasul cu aspiratorul, sunt Medusa. (ma si uit urat, clar...) iau copilul pe un picior, cu spatele lipit de mine, un picior de-al meu peste picioarele lui, si cu o mana ii tin capul lipit de pieptul meu. Contentionare cred ca se cheama
Precis imi mai cresc niste maini in timpul operatiunii, pentru ca una tine furtunul, alta tine tubuletul, alta apasa butonul...
Dar dureaza fix un minut, si de cate ori se poate evita, evitam.
Foarte utila e apa de mare din spray, bagata pe nas pana iese pe undeva afara cu muci cu tot. La asta nu se zbat atata.
Sper ca v-am distrat.
Nocom, cum sunteti?
gaia.nevia spune:
Laura, , sanatate si voua, sa fuga mucii de tot!
Abe, si tie iti doresc la fel. Nu stiu ce sa-ti zic de dintisori, noi ii avem pe toti. La radu mai devreme decat la teo, iar la teo ca in carte!
poti intreba pediatrul, daca crede ca e ceva ingrijorator, sa va trimita la o radiografie, dar eu nu cred ca e cazul. si cand or veni dintzoii, sa vina usor!