Bobocei de sept-oct 2008 (284)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns gaia.nevia spune:

Lumi, se poate sa ii dam si lui Toby din povestile lui Duni?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Paula-Laura spune:

Buna!

Am avut o noapte de pomina, urmata de o zi lunga
Mihnea face in continuare febra, cam la 3-4 ore, 38,5-39. Azi noapte s-a trezit pe la 3 si a vomitat, din senin, desi nu mancase mai nimic toata ziua. Dupa care a inceput sa tremure rau de tot, nu stiam cum s ail mai incalzesc saracul Am crezut ca are frisoane din cauza febrei, insa avea 37,5 rectal...Ma rog, dupa ce s-a incalzit temperatura a continuat sa creasca pana la 39,7, i-am bagat un novocalmin ca la ora aia nu mai aveam rabdare de nimic si la 10 min dupa a facut un kk puturos rau... Nu m-am riscat sa ii mai pun alt novocalmin, panadol nu vroia sa ia, noroc ca aveam si paracetamol supozitor si i-am pus unul din ala. Pe la 5 fara un sfert s-a calmat si a inceput sa se joace prin casa (construia turnulete pe spatele meu )
Am sunat homeopata de dimineata si presupun e ca are o enteroviroza care circula acum si se manifesta cu febra mare. I-am adaugat si alte bobite la cele pe care i le dadeam pentru rosu in gat si am trecut pe lapte fara lactoza deocamdata. Nu a mai facut azi kk, ca l-as fi dus la analize...poate maine
Acum intrebare: ce anume presupun
Tinand cont ca si al meu sot s-a imprietenit cu buda azi noapte, tind sa cred ca e o enterocolita virala, sper sa nu ajunga si la mine
Acum intrebare: ce anume presupune regimul pentru enterocolite? Ca n-am retinut mare lucru din ce mi-a spus homeopata la telefon azi dimineata
sarumana mult de ajutor!

Mami de Mihnea (09.10.2008)
poze
www.onetruemedia.com/shared?p=7a2406b2610465e5331ebf&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulete

Mergi la inceput

Alexa felcitari! Sa dea DD sa ai o sarcina usoara si bebe sanatos!

poze
www.onetruemedia.com/shared?p=7a2406b2610465e5331ebf&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulete

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gaia.nevia spune:

Paula, Teo mi-a facut la fel azi noapte. La episodul frisoane nu are mai mult de 37.5-38, peste vreo ora bate recodrul, ultima data 39.7, azi nu stiu (acum la 10) cat avea, dar ardea rau rau de tot, cred ca peste 39.7 asa la mana.
I-am facut dus si i-am mai dat un novocalmin...
Nu are nimic la burta, la noi e cu muci si tuse.

Regimul de enterocolita nu prea l-am retinut nici eu, mai ales ca niciodata nu am putut sa le dau lapte fara lactoza.
Mai erau pe lista orez, lapte facut din apa in care a fiert orezul, smecta, morcovi fierti, mar copt... ceai de menta, ceai de coaja de stejar.
Multa sanatate.

(eu odata m-am dres cu wisky si cascaval, dar nu-i pentru Mihnea )

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nerantula spune:

Fetelor, imi pare rau ca eu si Gruia nu putem veni luni la intalnire, chiar imi era tare dor sa va mai vad, aveam si certificat ca nu suntem contaminati cu giardia sau alti paraziti (i-am mai facut de curand coproparazitologicul si a iesit negativ, din nou) .. insa luni e ziua Z
Multumesc pentru reteta de paste, cred ca maine prestez, sa vad daca are tot atata succes ca borcanelul de la Hipp ...

Mami fericita de steluta Gruia (16.09.2008) si neghinita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nerantula spune:

Paula, Ada, uof, saracii copii, prin cate mai trec! Ce-o fi in mintea lor cand trec prin starile astea? Cat de sensibili sunt! Multa sanatate va doresc!

Mami fericita de steluta Gruia (16.09.2008) si neghinita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anamona spune:

Claudia, ai 2 copii superbi! Mi-au placut tare mult cum le sta in costume populare :)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristineescu spune:

Paula, fara lactate care se pot re-introduce dupa ce isi revine cu scaunele; fara legume si fructe crude, pe cat posibil pregatite la abur sau ciorbe/mancarici ce papati de obicei. Mancare mai usoara, nu chestii cu prajeli si unt. Fara cartof o vreme tot pana isi revine cu scaunele. Fara legume care dau gaze pt ca poate are deja crampe.

Pe langa ceaiul de scoarta de stejar - fff bun, ar mai fi enterol, biotics baby, Sanzyme (ajuta ulterior la digestie). Cred ca varsaturi nu o sa mai aiba, dar daca mai varsa ar fi metroclopramid-ul.

A, si ceai, ca sa spele stomacelul. Calma baby sau orice ceai pt varsta lor.

Si hidratare la greu. Oricum, incerci ce se potriveste la voi, in functie de evolutia lui.

Cam asta imi vine acum in minte. Sunt inca proaspetein memorie ca tocmai ne-am tratat de o toxiinfectie alimentara.

Pupam sa va faceti bine cat mai repede.

Harri Alexandru (10.09.2008)

Aici sunt eu, Harri, la motz

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anamona spune:

Piolica, Elsa e senzationala!
mi-a placut cum dansa, ziceai ca e Shakira :)
iar la fraza cu inghetata, m-a dat gata ce stie sa manance singurica. Iar cand s-a ridicat in picioare pe scaun, m-au trecut transpiratiile :)

Pe 29, e ziua nasicului nostru, suntem invitati la ei acasa :)
Se pare ca nu avem noroc sa ne cunoastem live :(

Mergi la inceput

Lumi, mie mi s-a stricat sonorul de tot la Teddy si mi l-au schimbat. Tot de la dino l-am luat. Nu au service si pentru a evita problemele schimba jucariile, mi s-au parut f. ok la faza asta

Dya, ciresele erau preferatele lui Mihnea asta vara! Capsuni o sa ii dau dupa ce se fac la nasul meu in curte. Frisca a gustat de pe tort, vegetala. Nu e inebunit dupa dulce in general. Preturi habar n-am. De obicei cumpar la gramada si nu ma uit

Lumi, eu am stabilit clar: ma agit doar la muci verzi insotiti de febra. In rest...sunt nesemnificativi Daca sunt multi ii tratez cu sinupret si colargol. Daca nu, am doar grija sa il curat.

poze

Mergi la inceput