Bobocei de sept-oct 2008 (284)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns piolica spune:

Citat:
citat din mesajul lui ClaudiaH

Piolica, merci de felicitari! Cu toaleta e ok insa uneori mi-ar fi mai comod sa faca in pampers: cand suntem in oras sau noaptea... sau cand ti-e lumea mai draga iar ea se cere imperativ la toaleta. Si uneori vrea la toaleta asa din plictiseala si e prea mica sa inteleaga ca desi se plictiseste uneori trebuie sa astepte sa terminam treaba pe care o facem. Exemplu: eram in mijlocul unei banci si scoteam bani de la bancomat cand domnisoarei i s-a nazarit ca vrea la toaleta si pana am terminat eu cu banii ea a urlat din toti rarunchii "cacaaaaa! cacaaa! cacaaa!" Se uita lumea la noi ca la circ. Odata ajunsa cu ea la toaleta s-a hotarat ca nu-i place toaleta si n-a vrut sa faca nici macar un pipilica. Iti inchipui ce bucuroasa am fost atunci ca fetita mea se cere la toaleta.

mamica lui Stefan din 03.04.2005 si a Luciei din 18.07.2008

hahaha, hai ca am ris cu lacrimi!!!! :)
Elsa a facut de 2 ori caca azi dimineata in decurs de 15 min si de fiecare data m-a atentionat, insa eu nu am crezut-o... ca de multe ori vrea la olita numai asa de kiki de miki!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AlexaM spune:

Multumesc mult fetelor pentru cuvintele frumoase!

Da, dya...a fost la fel ca si la Matei...din prima. Am zis ca daca prima oara a fost o intamplare...acu' poate nu, dar se pare ca tre sa ne protejam fff bine pe viitor :) Cateodata ma simt asa...cam aiurea sa zic ca a fost asa rapid...ca am prieteni care incearca de f mult timp...si eu...

Mersi mult Pio... Multa sanatate iti doresc si sper sa primim aceeasi veste si de la tine in curand...

Capsuni, nu-i plac. Ciresele ii plac f mult, i-am dat inca de anul trecut. Frisca nu am mai mancat nici noi de nici nu-mi mai amintesc...asa ca nici lui nu i-am dat.

Lumi....vreun gand mami? Vreo dorinta im subconstient?....

Matei Gabriel 24.08.2008 foto

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns piolica spune:

Alexa, o amica de-a mea, care si ea se chinuie de mult timp, ca si mine, de altfel, ti-ar spune ca te tin bine ovarele. Inca o data felicitari! Bravo! Ma bucur pentru voi. Si eu as vrea tare mult sa fim din nou colege de odisee, dar numai Dumnezeu hotaraste!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AlexaM spune:

Piolica

DPN: 17.01.2010

test noua semnatura..hihi

Matei Gabriel 24.08.2008 foto

4+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luminita2008 spune:

Citat:
citat din mesajul lui gaia.nevia

avem salina artificiala in buc, cica cu medic homeopat cu tot. Acolo vrei sa-i duci?
daca ai mai multe detalii, zi-mi te rog.
Imi pare rau de mucisori... stiu exact ce zici

Gaia, muma pentru voi:
Bebeloi si Bebedoi , poveste despre inceputuri

nu, eu ma gandeam la Slanic Prahova, ca e cel mai aproape de Bucuresti. prefer o excursie, decat o vizita la clinica. plus ca nu avem vreo afectiune anume, nu ne recomanda dr neaparat. ziceam eu ca n-ar strica, mai ales ca suspectez niste polipi... imbinam utilul cu placutul, asa...

Luminita si voinicii Edi si Robi - 26.09.2008

"Exista pe lume bucurie mai mare ca un copil: DOI copii!"

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui andreutac

Lumi, de obicei ai vise premonitorii?

Andreea, cea mai fericita mamica de Eva Maria

hehe, nuuu. e doar dorinta materializata in vis. dar la cum sunt vremurile, aloha!

dya:

1. sa-ti zica sotul meu exact, ca el le cumpara. depinde si de farmacie, in general intre 15-18-20 ron. fiecare.
2. frisca nu inca, cirese daaaaaaaaaaaaaa, inca de anul trecut.
3. n-am auzit de gandacii aia, sorry...
4. cadou: o carte animata, laptop, ursul iTeddy, ca tot veni vorba, un set de desen, plastilina, carte de colorat/lipit (nu stiu daca are astfel de indeletniciri).

Mergi la inceput

nocom, ff frumusica Daria, bine ca sta cu ceva pe cap, ai mei nu vor neam! cum da caldura, cum adio capsor acoperit...

kllemi, pio, multumesc, sper sa scapam repede, ca nu pare a fi grav. nici eu nu ma mai agit, si asa sunt la un pas de spital si eu, asa ca incerc sa fiu cat mai relaxata.

laura, semnat petitia.

pio, vazut filmuletele, Elsa e mortala!

alexa, daaa, dorinta mare, mare. dar atat.
f frumoasa noua semnatura!

fi-miu, Robi, a hotarat ca TV-ul e nociv pentru el. il stinge cum prinde ocazia, de o saptamana tot astept sa-i treaca si ma fac ca ploua. il las stins, nu ma agit. parca-l vad pe Falkone.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristineescu spune:

Dya, frisca ii dau ocazional (adik f rar, la fel ca si inghetata) iar cirese sigur ii voi da. Daca vad ca face bubite ceva la gura, pac, un Zyrtec si uit o vreme de cirese.

idei de cadou pt 2 ani:
www.bebecarucior.ro/produs445/Diset---Sono-blocks---Animale.htm" target="_blank">sono blocks

www.bestreclama ilegala - avertizare/p-3498-masinuta-corey-cu-50-de-bile.aspx" target="_blank"> masinuta gonflabila cu 50 bile

www.ookee.ro/jucarii-562-Puzzles-Galt-p-3265-Galt---A-cui-este-casa---Whose-home.html" target="_blank"> a cui este casa?

www.ookee.ro/jucarii-398-Pictura-pe-fata-p-2136-Set-pictura-fata---model-Glamour-Girl.html" target="_blank"> set de pictura pe fata pt fete

Harri Alexandru (10.09.2008)

Aici sunt eu, Harri, la motz

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tzitziri spune:

Este piticul Duni la oferta la Miniblu cu 129 ron- daca sunteti interesate.

Oana,mamica implinita de David Paul (17.09.2008)

Computers are useless. They can only give you answers. -Pablo Picasso

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anamona spune:

Alexa, felicitari!
ma bucur nespus pentru tine, sa ai o sarcina usoara si la termen!

imi place mult ca se inmultesc gravidutele printre noi, e tare emotionant!

Babytza, si eu m-am gandit sa folosesc Contractubex si pentru mine :) sper sa dea rezultate si la tine si la mine dar si la Thea :)

Mergi la inceput