Bobocei de sept-oct 2008 (284)
Raspunsuri - Pagina 17
claudinna spune:
neata!
iau si eu o si multumesc!
ne-a trezit un telefon pe la 8.30...am mai fi dormit...toti
gaia.nevia spune:
Mimihoo, te rog frumos mai spui odata cum e cu aparatul salin? Asupra caruia te-ai hotarat?
Ce suprafata acopera? Noi avem o camera destul de mare, 45mc, Salin S2 ar acoperi doar 40mc...
Multumesc.
Daca stie cineva cum se foloseste extractul de samburi de grapefruit, am gasit Citrosept. Iar multumesc.
Mimihoo spune:
Gaia Ada , l-am luat pe Salin plus, dar nu stiu daca ne-a ameliorat tusea si nasul ... nu stiu ce sa spun. O sa mai incerc sa-l folosesc. Deocamdata nu pot sa-l recomand ca nu stiu daca merita.(www. salin .ro)
Paula, cred ca nu ar fi rau sa-i faci si tu lui Mihnea ex. coproparazitologic sa cauti giardia. Una din multele "sanse" de a lua este si gradinita/ scoala. Si daca i-ai dat antibiotic cauta si candida sa nu cumva ... Sofia a luat 5 zile antibiotic si a facut-o.
Sa aveti o zi frumoasa si multa sanatate!
Mihaela, mama de Sofia (03.10.08)
poze Sofia
jurnalul Sofiei
abe spune:
neata
Ada si eu am folosit vreo 6 luni aparatul Salin S2 pentru ca stateam intr-o zona foarte poluata (sau cel putin asa mi se parea mie) si nu mai stiam ce sa fac sa respir si eu ceva. dar nu pot spune ca am resimit vreun efect.
Fii-mea a inceput sa zica si ea mai multe cuvinte dar unele n-au nici cea mai mica legatura cu felul in care se pronunta de fapt. de exemplu, eu zic lapte si ea zice vavu; eu zic topogan, ea zice pite stiu ca-i bilingva dar asta ce limba o fi? ca nu seamana cu niciuna din cele doua...
mami de Maria si 15+
Nocom spune:
Neata,
Suntem si noi pe aici.... de fapt abia am reusit s-o bag pe Daria in casa sa manance.... ar sta afara non stop!
Cu mandrie va anunt ca am slabit in 10 zile 2,3 Kg!! Si nu ma las!!! Continuam, continuam....
gaia.nevia spune:
Nocom, bravo tie!!! keep up! ce misto. eu inca mananc compulsiv cum vad sau aud un muc la fi-miu...
Nerantula spune:
Nocom, super!! Da-i inainte tot asa!
Eu il dau pe Gruia afara sa manance , in casa nu e chip, asa ca ne plimbam cu dumicatii la cutiuta prin parc
Pls refresh my memory: ce creme de plaja nu contin parabeni?
Mami fericita de steluta Gruia (16.09.2008) si neghinita
luminita2008 spune:
hello,
noi in continuare cu muci. diminetile si serile sunt insuportabile, sunt extraordinari de maraiti, amandoi in acelasi timp, aspiratul e un cosmar si e musai, caci curg rauri si rauri. nu au facut febra, am trecut noaptea cu bine, o singura trezire la Edi, macar atat, sa ne odihnim. aaa, si in parc e bine, daca am putea sta toata ziua afara cred ca ar uita si de muci si de nas si m-ar lasa sa-i si aspir in leagan sau in tobogan.
sabinel, extraordinare pozele, asa mult s-a schimbat Amalia de cand n-am mai vazut-o! va pup!
feli, imi pare rau pentru sora ta, ca si pentru mine si pentru multe alte mamici si viitoare mamici. sper totusi sa mai ramanem cu ceva, dupa ce se vor hotari in final ce taie, cat taie si de unde, ca nici ei nu stiu.
paula, imi pare teribil de rau pentru Mihnea! cat de mult te inteleg. exact asa a fost si la noi, tot fara dureri, fara tuse, doar muci si febra si uite ca in urma unui diagnostic pus aiurea s-a complicat. bine ca voi ati descoperit-o la timp, eu zic sa-i dai antibioticul, e raul cel mai mic in toata povestea, cu asta nu e de gluma! of, sanatate multa si tie putere multa, mamica draga!
nerantula, vezi ca poate fi si mai bine? te pup!
ada, m-am lamurit, l-am cunoscut pe Toby, f fain. cum ziceam si ieri, Duni nu are conector USB, prin urmare nu pot transfera nimic din el, dar daca vrei povesti, iti pot trimite in format MP3. just let me know.
imi pare rau ptr noaptea avuta! sa ne spui ce zice dr de Teo.
laureta, succes cu cresa, nu stiu ce sa zic... eu am sunat ieri sa anunt ca nu venim nici pe 17 mai, ci pe 6/7 iunie. cica e ok.
mimihoo, cum ati descoperit candida? adicatelea se vede la ochi sau trebe analize? eu am sunat ieri sa vad de analizele la pipilica ale hunilor si nu erau gata, asta inseamna ca e ceva. si Robi a luat extraordinar de mult antibiotic... cum o tratezi de candida?
nocom, felicitari pentru kilogramele date jos! succes in continuare!
Luminita si voinicii Edi si Robi - 26.09.2008
"Exista pe lume bucurie mai mare ca un copil: DOI copii!"
luminita2008 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Paula-Laura si pentru al doile-a copil m-am apucat sa pun bani de-o parte, poate reusesc sa stau acasa macar un an din economii. Mami de Mihnea (09.10.2008) poze www.onetruemedia.com/shared?p=7a2406b2610465e5331ebf&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulete |
idem.
Luminita si voinicii Edi si Robi - 26.09.2008
"Exista pe lume bucurie mai mare ca un copil: DOI copii!"
Nerantula spune:
http://economie.hotnews.ro/stiri-finante_banci-7268082-ultima-varianta-lucru-indemnizatia-pentru-cresterea-copilului-reduce-25.htm
Mami fericita de steluta Gruia (16.09.2008) si neghinita