Bobocei de sept-oct 2008 (284)
Raspunsuri - Pagina 16
gaia.nevia spune:
Paula, multa sanatate.
O sa merg si eu cu Teo de control la pediatra.
Oricum, azi e mai bine, multumim de intrebari. Adica nu i-a mai crescut febra dupa episodul cu sosete ude de azi noapte.
In rest, mucisori, pete, la locul lor toate.
Paula-Laura spune:
Mie mi-e sila de ce se intampla acum cu guvernantii nostrii! Parca vad ca pana la urma introduc si impozit de venit diferentiat si cresterea TVA si putem sa emigram linistiti! Vreau o revolutie
Ieri un nene sindicalist era foarte ofuscat ca nu se pun firmele private la plata sa compenseze lipsa de la stat! Asta e cretinism, pe bune! La mine la firma s-au redus salariile cu 10% de la inceputul anului si muncim de ne sar capacele, ca vorba aia, e multinationala. Pai daca maresc taxele pentru firme urmatoarea masura pe care firma o va lua va fi sa dea oameni afara. Ca e firma privata, trebuie sa produca bani, nu sa se prefaca... cum ziceam: mi-e sila!
sa se inteleaga clar, sunt impotriva reducerii salariilor la doctori, profesori si impotriva reducerii pensiilor
si pentru al doile-a copil m-am apucat sa pun bani de-o parte, poate reusesc sa stau acasa macar un an din economii.
Mami de Mihnea (09.10.2008)
poze
www.onetruemedia.com/shared?p=7a2406b2610465e5331ebf&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulete
sabinel spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Nerantula Heeei, ce margica delicioasa am vazut, ghidusa si copanica si ... adorabila! Ce dor ne-a fost de ea! De ce o intarci, mami? Tu ce mai faci, cum iti mai merge? Mami fericita de steluta Gruia (16.09.2008) si neghinita |
se cam intarca singura, eu nu fac foarte multe in sensul asta, deja statul la san a devenit o joaca, ma pisca, ma musca, numai de supt nu-i mai arde. n-o fortez sa renunte, daca cere ii dau. e o intarcare lenta, preconizez inca o luna de ”joaca” dintr-asta.
eu... vreau sa demarez un proiect, astept sa-mi vina camera foto , despre asta la momentul oportun
Sabina si Amalia
nushulica spune:
apropo de vocabular...si david are vocabularul din ce in ce mai variat ma trezesc ca repeta dupa mine ultimul cuvant pe care il rostescii zic intr-o zi "....tac-tu asta" si el "tatu ata" ...oricum a invatat sa raspunda frumos chiar si la straini de pe strada cand il intreaba cum il cheama zice frumos dadu canudadu campeanu adiktelea si cati ani ai? zice 1 si arata cu degetelul
cel mai des ne zice la amandoi "pace(pase)"e un pic sss-itadik sa-l lasam in pace,du-te"asta daca vrea el sa faca vreo boacana si noi tocmai l-am descoperit si nu-i mai iese pasentzasau "paca" pleaca adik...tot asa cand face vreo boacana
daca il intrebi de ce nu mai are par in cap,cine te-a tuns?tati///da si acum cum esti? cal" adik chelsi cu ce te=a tuns tati?bizzz bizz adik cu masina
sunt atat de dulci!!!
daca cumva indraznesc sa-i interzic sa faca ceva ce nu are voie sau sa-l contrazic cu ceva capata o expresie asa serioasa sizice mamiii!!! ca si cum ce-i cu tine mami ?ai innebunit?
de David si 19+
abe spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Nerantula Paula, imi pare rau sa aud acest diagnostic . Sper sa scapati repede de nesuferita de otita! Si, o tenta mai optimista, azi bebelina mea a fost foarte zglobie, am simtit-o miscand de cateva ori! Mami fericita de steluta Gruia (16.09.2008) si neghinita |
minunat!!
mami de Maria si 15+
laureta spune:
Astia cred ca ne aburesc ca o sa scada la 600 ron ca sa ne bage pe gat totusi 15% si deh sa zica mamicile macar atata Smecheri
sabinel pupam ochioasa mica
nicoliciu cum esti?
nocom bafta la baieti
paula multa sanatate, e bine ca ati prins la inceput, acum tratamentul isi va face treaba
lumi azi fusei la cresa sa mai"intrebam" cica ne stie si sa mai venim in iulie, parca vad in iulie ca zice adio
ma bucur ca ai gasit un medic pe placul tau, conteaza enorm sa te linisteasca
babytza daca miine se papa oo rosii io zic ca se fac azi, zic si io
felicic io zic ca baitului vroia olitza si nu stia cum sa iti zica
Nocom spune:
Buna seara,
Au scapat baietii de test azi, ca eu n-am avut timp sa urmaresc cu ei si nu stiam ce sa-i intreb.... Dar sper ca maine sa se ajute reciproc si sa fie la inaltime... Abia astept. pio, abe, laureta
sabinel ce surpriza placuta, mami!! Tare frumusica mai e mandra ta!! Si o ochioasaaaaa!!
nerantula ai vazut mami cum stie puiul mic sa te inveseleasca? A simtit ca esti trista si s-a gandit sa-ti faca o surpriza!
Fug la nani, noapte buna tuturor!
gaia.nevia spune:
Neatza rauri mari oceane
am zis eu ca Teo e mai bine... Ptiu... mai bine taceam. A tusit toata noaptea, n-am inchis un oki.
denisa.g spune:
Buna dimineata
Sabinel - succes cu intarcatul - se vede ca pana acum decurge totul bine. Pupam fete frumoase.
Nerantula spune:
Neatza si de la noi! Dau eu cafeluta, ceai, cioco calda, laptic, pepsi si ce mai doriti!
Noi am avut o noapte excelenta, la 9 a cazut lat, ca nu mai dormise de pe la 1:30 ziua, si s-a mai trezit la 7:30 M-am mai trezit eu de vreo doua ori si m-am dus sa-l invelesc ... ce bine e sa dormi!
Ada, imi pare rau de noaptea avuta ... poate ceai de ceapa si nuci ajuta?
Sabinel, spor la intarcare, daca asta vreti amandoua ... noi tot asa ne intarcam de pe la inceputul anului , dar nu adoarme fara san si, mai nou, dimineata cand ma duc la el, imi aranjeaza perna sa ma asez langa el sa-i dau tzitzi .. daca ma fac ca nu pricep, se aseaza el in pozitie si ma cheama
Mami fericita de steluta Gruia (16.09.2008) si neghinita