Bobocei de sept-oct 2008 (284)
Raspunsuri - Pagina 15
Nerantula spune:
Indemnizatia de maternitate nu este un ajutor social, sunt bani munciti cu greu si castigati de-a lungul multor ani de contributii proportionale cu veniturile. Am facut primul copil la 34 ani, stiam atunci ca indemnizatia va fi 600 ron, insa am ales sa il fac, pentru ca ni-l doream. Ne-am facut calcule, planuri, am aranjat lucrurile astfel incat sa ne descurcam cu suma respectiva, desi simteam brutala nedreptate, pentru ca atatia ani inainte am contribuit dintr-un salariu marisor cu sume considerabile la fond. Apoi s-au mai indreptat lucrurile, a venit legea cu 85% din venituri, ok, indemnizatie plafonata, nu ok, dar macar nedreptatea a fost mai mica. Planurile s-au schimbat, le-am ajustat noilor conditii, am mai facut un credit sa o pot aduce pe mama in Bucuresti, sa stea cu copilul/copiii cand voi reveni la munca. No, acum iar se ia cu japca! Pai sigur ca are importanta, poate daca as fi stiut asta nu mai faceam repede bb2 sau nu mai angajam alte cheltuieli pe termen lung .. sau .. sau .. E un drept care ni se refuza!
Din punctul meu de vedere era mai ok sa se mai reduca perioada CIC-ului decat sa taie pana la sange indemnizatia.
Mami fericita de steluta Gruia (16.09.2008) si neghinita
Nerantula spune:
Citat: |
citat din mesajul lui sabinel seara buna de la moldova! Sabina si Amalia |
Ohoooo, duamna, dar bine ati mai trecut pe la noi!
Ia sa auzim, sa vedem, cum mai sunt bobocelele prin Moldova!
felicic76 spune:
la discutii despre situatii financiare nu pot sa ma bag: am momente cans ma simt pe marginea colapsului financiar, apoi am o perioada cand Dumnezeu imi zambeste si ma redresez spectaculos.... acum realizez ca , totusi, daca pot spune asta pe un forum despre copii, am ales bine atunci cand m-am intors la munca, daca nu o faceam, acum eram rau, fooooarte rau dpv material, nu aveam ce redresa si totusi: nu se poate compara cu faptul ca Vlad nu mi-a zambit mie prima oara, nu s-a ridicat in patru labe in fatza mea, nu i-am vazut primii pasi.... era greu pentru copil sa sincronizeze, s-o faca cand eram acasa sau aveam eu timp, nu?????
Inca este devreme sa vad daca am gresit iremediabil, Doamne ajuta ca am un copil bun, o MINUNE....
(minunea mi-a scos o cratita din dulap, a dus-o in mijlocul sufrageriei si pentru ca era in "dansa"goala, imi luase cratita la tinta, ma spurca sau nu copilul meu????
babytza: tu vrei sa ma inciti sa povestesc cum am facut striptease in bloc, fara cerere si fara plata, sau cum am spart usa la baie sa recuperez odrasla???? ntzzz, ntzzzz, ca mai sunt gravidutze pe aici, se minuneaza si se ia....
sa nu uit: Felicitari, Alexa!!!!! Sa fii sanatoasa, sa fiti sanatosi cu toti
abe spune:
citat din mesajul lui Nocom abe multzam, le-am gasit la carefour, si 1 si 2. Acuma incep baietii sa se uite si mai pe seara le dat TEST!!! Sunt asa emotionati amandoi....zici ca e ceva examen pe care trebuie musai sa-l treaca... Cei mai iubiti pamanteni, Daria Anastasia (24.09.2008) si Matei Tudor (11.07.2004) |
da-le, da-le nu-ti fie mila!
le tinem si noi pumnii, pana maine o invat si pe Maria cum se face asta
mami de Maria si 13+
Paula-Laura spune:
Buna seara (sau macar tentativa)
Dupa ce m-am bucurat ca nu a facut febra noaptea azi pe la 11 a facut iar mult peste39 cu frisoane. Era cu Tibi acasa, eu la telefon dadeam instructiuni..., novocalmin +dusulet si s-a calmat
Cum insa limita mea psihica de tratament a febrei doar cu anti-termice este la 3 zile (care se implinesc in seara asta) am fost la Medicover la urgenta sisurpriza...are otita! Otita medie nesupurata
Adica nu e genulde otita la care se umfla urechea, nu face puroi, insa este la fel de periculoasa. Prin urmare ne-a dat antibiotic, pe care i-l dau, si cu acordul homeopatei
Recunosc insa ca sunt bulversata -nu tusea, nu ii curgeau mucii. De fapt ii curgeau niste mucisori transparenti, insa nu cine stie ce si nu m-am gandit sa il tratez. Se pare ca totusi domnii muci stateau in spate si in loc s-o ia la vale au luat-o spre urechi
Vineri merg si la ORL totusi, sa imi confirme tratamentul. I-a luat si exudat, sa nu aiba vreun crocobaur
Si ne-a dat trimitere si pentru corpocultura, ca sa fie sigura ca nu e rost si de vreo enterocolita (cica ea crede ca nu, insa nu e sugura)
So , la vita e bela...dar trecem noi si peste asta
Mimihoo Sper ca ai nostrii copii sa se vada cat mai repede sanatosi la gradi
Mami de Mihnea (09.10.2008)
poze
www.onetruemedia.com/shared?p=7a2406b2610465e5331ebf&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulete
Nerantula spune:
Paula, imi pare rau sa aud acest diagnostic . Sper sa scapati repede de nesuferita de otita!
Si, o tenta mai optimista, azi bebelina mea a fost foarte zglobie, am simtit-o miscand de cateva ori!
gaia.nevia spune:
http: //www.chic bebe.ro/products/4195-topcom_kidzz_papusa_din_plus_toby_mp3_teddy.mbs
Toby
sabinel spune:
citat din mesajul lui Nerantula Ohoooo, duamna, dar bine ati mai trecut pe la noi! Ia sa auzim, sa vedem, cum mai sunt bobocelele prin Moldova! Mami fericita de steluta Gruia (16.09.2008) si neghinita |
estem bine nici nu stiu cu ce sa incep... am demarat intarcatul de duminica, a acceptat surprinzator de usor prima crescita si cana cu cioc, creste, este uimitoare, ca toti copiii de varsta ei, are un vocabular variat, cel mai utilizat cuvant este ”taci!” multe de spus, o sa las pozele sa vorbeasca.
Sabina si Amalia
Nerantula spune:
citat din mesajul lui sabinel estem bine nici nu stiu cu ce sa incep... am demarat intarcatul de duminica, a acceptat surprinzator de usor prima crescita si cana cu cioc, creste, este uimitoare, ca toti copiii de varsta ei, are un vocabular variat, cel mai utilizat cuvant este ”taci!” multe de spus, o sa las pozele sa vorbeasca. Sabina si Amalia |
Heeei, ce margica delicioasa am vazut, ghidusa si copanica si ... adorabila! Ce dor ne-a fost de ea!
De ce o intarci, mami?
Tu ce mai faci, cum iti mai merge?