Bobocei de sept-oct 2008 (284)
Raspunsuri - Pagina 18
Mimihoo spune:
Lumi, dr. a spus sa-i dau enterolactis. I-am cumparat sa-i dau si iaurt - fermentii lactici refac flora/fauna intestinala si omoara ciuperca. Analiza se cheama B.O.B. sau ceva de genul asta, si este pentru a depista parazitii. Miercurea recolteaza/ primeste analizele la cabinetul lui.
Antifungicul recomandat pentru giardia este tinctura de propolis facuta acasa! Am mai gasit si eu 2 remedii homeopate si o sa-l intreb sa vad daca pot sa-i dau
Mihaela, mama de Sofia (03.10.08)
poze Sofia
jurnalul Sofiei
gaia.nevia spune:
Lumi, da, vreau povesti in format mp3, daca se poate!
Sarumana.
eu am cumparat ce cd-uri am gasit pe la diverta, mica sirena, croitorasul cel viteaz, praslea, tinerete fara batranete..., lion king, apolodor (Asta e suuuper!) dar nu se prea gasesc multe variante.
Si mai e o chestie, cand gasesti ceva, nu stii niciodata cum e vocea care citeste, am avut "noroc" de cateva pitigaiate de te apuca plansul.
Cand scrie Pitis, Paslaru, Djuvara... stii ce primesti, dar altfel...
daca stit o sursa, let me know.
De duminica cititm (din carte) si re-povestim cu explicatii frumoasa din padurea adormita, de am capiat.
luminita2008 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Mimihoo Lumi, dr. a spus sa-i dau enterolactis. I-am cumparat sa-i dau si iaurt - fermentii lactici refac flora/fauna intestinala si omoara ciuperca. Analiza se cheama B.O.B. sau ceva de genul asta, si este pentru a depista parazitii. Miercurea recolteaza/ primeste analizele la cabinetul lui. Antifungicul recomandat pentru giardia este tinctura de propolis facuta acasa! Am mai gasit si eu 2 remedii homeopate si o sa-l intreb sa vad daca pot sa-i dau Mihaela, mama de Sofia (03.10.08) poze Sofia jurnalul Sofiei |
merci mult, o sa facem si noi analiza asta, precum si cea de giardia, just to be safe.
iaurt papam si noi la greu, le-am dat si Actimel in disperare de cauza in ultima vreme (zic in disperare de cauza, intrucat eu nu sunt deloc fan Danone...)
am luat si Biotics Baby pe toata durata per cu antibiotic, poate totusi am scapat...
Luminita si voinicii Edi si Robi - 26.09.2008
"Exista pe lume bucurie mai mare ca un copil: DOI copii!"
Mimihoo spune:
Nerantula, eu i-am luat Sofiei de la Avene, lotiune de plaja, anul trecut si a fost ok.
poze Sofia
jurnalul Sofiei
luminita2008 spune:
bun Ada, pai trimite-mi pe PM adresa ta de mail si eu iti trimit acusica tot ce am, vedeti voi ce va place. am un hun pe picioare care ma tine langa PC.
aaa, o sa primesti un mail cu un link, il accesezi si salvezi o arhiva cu povesti. trimit prin transfer.ro
sursa? oDC. un fel de furt, asa...
ce fain de voi ca cititi din carte, oare vom ajunge si noi in momentul asta? eu la cum ii vad pe huni acum, nu prea cred, dar pana la varsta lui Teo mai e ceva.
Mimihoo spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui luminita2008
merci mult, o sa facem si noi analiza asta, precum si cea de giardia, just to be safe. iaurt papam si noi la greu, le-am dat si Actimel in disperare de cauza in ultima vreme (zic in disperare de cauza, intrucat eu nu sunt deloc fan Danone...) am luat si Biotics Baby pe toata durata per cu antibiotic, poate totusi am scapat... Luminita si voinicii Edi si Robi - 26.09.2008 "Exista pe lume bucurie mai mare ca un copil: DOI copii!" |
asa sa fie! adica sa nu fie! :)
poze Sofia
jurnalul Sofiei
gaia.nevia spune:
am reusit sa ne programam la dr. la 16, sa vedem ce face dorelu. Sper sa fie tot raceala din aia de tot avem de atata timp, sa nu fie nimic mai complicat...
luminita2008 spune:
citat din mesajul lui Mimihoo Nerantula, eu i-am luat Sofiei de la Avene, lotiune de plaja, anul trecut si a fost ok. Mihaela, mama de Sofia (03.10.08) poze Sofia jurnalul Sofiei |
si noi la fel, tot de la Avene, cu SPF 50. da' nu ma lasa hunul asta de pe picioare sa merg sa vad daca are parabeni sau nu. eu nu prea am tinut cont de asta.
Nerantula spune:
citat din mesajul lui Mimihoo Nerantula, eu i-am luat Sofiei de la Avene, lotiune de plaja, anul trecut si a fost ok. |
Multzam, dar asta are parabeni.
Parca Babylove nu avea?
Mami fericita de steluta Gruia (16.09.2008) si neghinita
dyanira spune:
Babylove SPF 50+ avem noi si nu are parabeni.Am folosit si anu trecut si a fost super ok.Sunt multumita de ea.
Diana
mamica fericita de ANDREI TUDOR