*LMA!!!*Puiuti de Randunici 2008 !!(409)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ramo_cata spune:

tuchisor sa te ajute DD sa ai casa noua si ieftina si mare mare curaj si putere ai ca te-ai bagat la 2 joburi

in rest va pe toate si sper sa auzim de bine...noapte buna!!!!

RAMI mamica fericita de puiutz mic si iubit ANDREI
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihutza11 spune:

Felicitari Olgutz!!
deci eu am pariat bine de data asta! hihihi! mai am sanse la titlul de Mama Omida ..

Raluca ce de vorbe de duh ai gasit!

Luny, Sov, Bubu, Nicoleta sanatate la puiutzi!
Ramo mai ce te-au mai frecat aia.. vai ca faceam criza de nervi.. abia astept rezultatul oficial la test!

craca!

Mica dansatoare
www.onetruemedia.com/shared?p=88ed9962aab40888261d95&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Primul anisor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sovietica spune:

luny :( imi pare rau de muf. un sinupret, un aerosol cu lamaie-ser?

Bubu, am inteles bine,ti-ai schimbat jobul?!! bafta, sa iti fie bine!
nu mai e sasa asa bolnav, faza cu febra a fost acum aproape 3 sapt. acum s-a mai calmat si cu tusea, sa speram ca trece de tot.
Vladut saracul cred ca si=a facut norma la tuse pe viata. sa speram ca nu ii va reveni. sanatate si voua!
zi ce coacaz negru folositi? extractul din muguri de coacaz?

Ramo, bafta cu raspandirea vestii in casa sa ne povestesti!

ma duc sa ma culc, mi-e asa de somn c anu pot procesa ce scriu aici. ma cam uit in gol.
muah

(\/) pozici www.onetruemedia.com/otm_site/my_shared?z=293160224b605501d6e9fd" target="_blank">MONTAJE
(='.'=) nasterea lui Sasha, 17.04.08
(")_(") nasterea Anei, 03.09.09 .... povestioara

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nicoleta spune:

Sovi, l-am vazut si eu pe Sashone, e bestial cu ochelarii! Mai merge sau nu la gradi?

Ma duc sa caut poze cu Andra pe care o tot tunde mami. Filme nu pot vedea, ca e tarziu si trezesc trupa... ca vreau si cu sonor.

---------------------------------------------------------------------------------------------------
Nu te ingrijora pentru oamenii din trecutul tau. Exista un motiv pentru care ei nu se afla in prezentul tau.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramo_cata spune:

inca un pic ca baietii mei stau cu dansele in sus si se uita pe disney...

mihuta da mai m-au frecat de mi-au scos peri albi..as fi rezolvat f repede daca as fi parat la sefi dar nu-mi place sa fac rau desi suport eu asemenea lucruri ,bani cheltuiti ,stres,oboseala...in fine sper sa rezolv ca sa scap de-o grija..

sovi va tin la curent cu noutatile ,fii sigura de asta si eu sunt curioaa sa vad ce mutrite fac..sora de la Bucuresti stie ,a fost a 2a pers,prima a fost fratele meu care m-a incurajat din prima,e un pusti de 20 de ani si mi-a pus palma pe umar incurajandu-ma ca o sa fie bine si ca Andru trebuie sa aiba un fratior ..de ai mei nu-mi fac griji ,clar o sa se bucure singura care o sa fie surprinsa placut sau neplacut depinde cum doreste o sa fie socra mea...si beyy parca simte ceva ceva..ca tot imi vorbeste de Base' ca a zis de femei ca folosesc pampersi la copii,ca scoate cei 150 de ron pt trusoul bebelusului etc..

gata acum chiar ma duc...am fost sa iau niste apa de la bucatarie si parca vad ca-mi zice Cata ..iar..si intrasi pe "LMA"

RAMI mamica fericita de puiutz mic si iubit ANDREI
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nicoleta spune:

Mihule, am vazut si ultimele 2 filme. In penultimul asa m-a distrat Andra cand incerca sa-si aseze degetele . Nu te bufneste rasul? In ultimul film te cauta cu privirea, sa vada daca e ok ce face . Ce mai, domnisoara in toata regula!

---------------------------------------------------------------------------------------------------
Nu te ingrijora pentru oamenii din trecutul tau. Exista un motiv pentru care ei nu se afla in prezentul tau.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luny spune:

Bubu, i-am dat aerius..stai linistita, ca nu te-am uitat, dar asa se intampla cu toate cand incepem serviciul, era normal..
Sovi, n-am ap de aerosol mah..

Iubirea mea, MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)

Life is to precious to worry about stupid Shit!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CristinaGoji spune:

Ramo_cata sa fie intr-un ceas bun! Super veste! Eu n-am fost deloc, da deloc pregatita pentru bb2, la fel ca si tine am ramas, doar ca se intampla o data la 2 luni in prima zi dupa CM.

Zoze daca nu vrei mama sfaturi sa ai grija de tine... iti zic eu cum a fost la mine, pana la 37 saptamani am tot avut contractii, unele chiar dureroase, de ma gandeam ca sigur nasc prematur. Dupa 37 saptamani crezi ca am mai avut vreo contractie? Nuuuuu, si am nascut la 41 saptamani de imi plangeam singura de mila cand citeam la randunici cu ati nascut toate care erati dupa mine si eu tot ne-nascuta eram Sanatate blondului.

Stela o sa pun zilele astea niste poze mai noi unde o sa ma vad si eu, sa-mi fac curaj prima data.

Simo Doamne ajuta voua si micutului!

Olga Felicitari mami de 2 fetite!!!

Raluca am ras de m-am tavalit de faza cu baiatul vecinului! Oricum, nota 10 pentru parinti!!!

Ariel cu riscul de a-ti strica statistica la mine cu Vlad nu s-a potrivit. Nicio greata toata sarcina, cu Daria insa a avut!!! Mai ales la schimbat de pampersi kkciosi!

Feministele din Bacau rulz!

Cu febra mare - din sursele mele e mai bine sa fie temperatura scazuta in casa, in jur de 18 grade (dupa posibilitati, ca vara nu prea-i face 18 grade), imbracat mai gros. 18 grade ca sa respire aer mai racoros si sa nu i se supraincalzeasca organele interne, imbracat gros - pentru ca la o temperatura scazuta, daca corpul de dezgolit, s-ar putea contracta vasele sangvine, ceea ce ar impiedica pierderea caldurii si e risc de supraincalzire a organelor interne. La fel e si cu impachetarile, nu se recomanda sa le faci in conditii de casa, doar la spital sub supravegherea medicului. Ei au remedii impotriva contractarii vaselor sangvine. Se poate face baie in caz de febra, dar temperatura apei sa fie maxim cu un grad mai scazuta decat cea a corpului, din aceleasi considerente de mai sus.

Sovi depinde de copil cum se simte, oricum beneficiile febrei de peste 39 sunt mult mai mici comparativ cu daunele pe care le-ar putea provoca.

Mami de Daria (21.04.2008) si Vladic (17.10.2006)
Vladic
Daria

"We do not stop playing because we grow old; we grow old because we stop playing."

Author unknown

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihutza11 spune:

Nicoleta nu am tuns-o decat de 2 ori.. cand am venit din Ro zero si acum un pic capetele..
si da mai e comica cu .. daca il vede pe forum imediat face si ea sau asta: , hop si ea sa ma pupe..

din mamicile cu fetite numai Stela mi-a raspuns cum e mai bine: cu breton sau fara? ca nu stiu pe viitor cum sa fac.. ca ma uit de ex la Soph si parca imi place asa fara breton.. al meu imi zice sa ii facem breton.. ca sa nu mai spun ca voia sa o tundem iar scurt, si eu am zis Nu, ca e fetita.. ba chiar domnisoara de acum..

Mica dansatoare
www.onetruemedia.com/shared?p=88ed9962aab40888261d95&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Primul anisor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CristinaGoji spune:

Eu sunt pentru breton, Mihuta

Mami de Daria (21.04.2008) si Vladic (17.10.2006)
Vladic
Daria

"We do not stop playing because we grow old; we grow old because we stop playing."

Author unknown

Mergi la inceput