*LMA!!!*Puiuti de Randunici 2008 !!(409)
Raspunsuri - Pagina 8
sovietica spune:
acuma intrebare: de la cat e considerata febra mare? eu decretasem la noi (nu stiu de unde si pana unde!) ca de la 39, ca sasa 39 grade le duce binisor. si asta cu dezbracatul la sosete ude, se aplica si la tuse si muci hardcore?
zoze, nici nu va doresc sa faceti cunostinta cu tusea! 

oailei, 3 saptamani de behaieli si inca nu s-a teminat de tot.
am mentionat ca am sesizat diferenta la tinctura de propolis pusa in aerosoli? sau poate pur si simplu venise timpul sa se amelioreze...
(\/) pozici www.onetruemedia.com/otm_site/my_shared?z=293160224b605501d6e9fd" target="_blank">MONTAJE
(='.'=) nasterea lui Sasha, 17.04.08
(")_(") nasterea Anei, 03.09.09 .... povestioara
luny spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui sovietica acuma intrebare: de la cat e considerata febra mare? eu decretasem la noi (nu stiu de unde si pana unde!) ca de la 39, ca sasa 39 grade le duce binisor. si asta cu dezbracatul la sosete ude, se aplica si la tuse si muci hardcore? (\/) pozici www.onetruemedia.com/otm_site/my_shared?z=293160224b605501d6e9fd" target="_blank">MONTAJE (='.'=) nasterea lui Sasha, 17.04.08 (")_(") nasterea Anei, 03.09.09 .... povestioara |
depinde f mult de rezistenta fiecarui organism.. era in spital un baietel de un an jumate ce intrase in convulsii la 39,6 iar Mufa o ducea pe picioare la 40,3... in orice caz, astia de la Budimex si Stanciu mi-au spus ca dupa 39, e febra mare si trebuie evitat sa creasca,antitermicele nelasate balta si date la 4 ore alternativ, deci de la 39 tre facut tot ce se poate sa scada.. iar la 39,5 deja poate fi periculoasa..

edit: cu dezbracatul se aplica la febra mare, aia de sare peste 39, indiferent de tuse, muci etc.. ptr ca nu-l tii asa la infinit, ci doar pana scade macar la 38 daca nu sub.. iar in rest, body lejer si nadragi subtiri, bumbac sa fie. Vara, mai subtire, normal..
Iubirea mea,
MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)
Life is to precious to worry about stupid Shit!
luny spune:
ntzzz, ca sa fie tacamul complet, Muffy e iar cu mucii garla dupa el si stranuta de 10000 ori
.. facuse pauza 2-3 zile si au revenit.. sper sa nu apara si alte rele..
ii dau inlucid, dar il mesteca sau il inghite direct, sper sa aiba efect totusi.. si ceai de macese si lamaie cu miere..
Iubirea mea,
MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)
Life is to precious to worry about stupid Shit!
ramo_cata spune:
salut si multumesc pentru urari ..ariel
cuvintele tale mi-au ajuns la suflet si l-am citit si iar l-am citit si iar...si am 
un picutz(ca io-s mai plangacioasa de fel
)
nu am facut test pentru ca am avut o zi atre naspa,am fost de dimineata la Craiova sa rezolv cu somajul si bineinteles ca d-na mea contabila nu mi-a facut adeverinta sau mai bine zis a facut doar o parte din ea,a completat datele mele si cam atat restul am facut eu cu secretara ,am luat concediu cu concediu ,am adunat zilele si am facut dupa indicatiile ei prin telefon..am luat adeverinta ,am ajuns la fortele de munca si iar surpriza ..nu a fost bine..apar in stagiu de cotizare ,pe lunile noiembrie si decembrie 2007(luni in care am avut CM) ca si cum as fi lucrat plus luna iunie 2008 ,luna in care eu eram deja in indemnizatie ..m-au apucat dracii ,am inceput sa plang ca m-am mai ratoit si cu al meu,ne-am carat cu copilul dupa noi pt a 2 a oara degeaba,bani cheltuiti ,stres ca al meu incepea orele si si-asa lipsise de la o ora ..in fine am sunat-o iar pe contabila ,nu ajunsese la munca asa ca i-am dat indicatiile prin telefon ..dupa amiaza ,pe la ora 14 m-am dus iar la Craiova...am discutat si ea imi facuse stat de plata in lunile in acre am avut CM deasta apar la fortele de munca ca salariat..a matrasit adev si am rezolvat o parte ..am luat-o cu mine la fortele de munca ,a vorbit cu o doamna de acolo i-a explicat cum sta treaba cand sa bage discheta cu declaratia rectificata bla bla bla..nu merge
il trimit pe Cata la firma sa ia o alta discheta cu o noua salvare iar nu merge si pana la urma care era buba...din programul d econta trebuia sa salveze cu toti salariati ca sa ma poata vedea pe mine cat s-a coit si fgandit cum trebuie sa faca a expirat porgramul de lucru..asa ca tot n-am rezolvat...i-am lasat cartea de munca si adeverinta si maine dimineata i-am zis sa-mi rezolve problema ca sa pot depune dosarul pt ca eu nu vreau s ama intrerupere pe cartea de munca...in fine numai dobitocii...imi e sila de tot ce am patit si ce-o sa mai patesc in tara asta..si uite cam deasta n-am avut timp si chef de test...ma doare capul f rau ,de stres,de caldura naiba stie de ce...
maine dimineata il trimit pe al meu sa-mi dea un test si va informez...dar eu zic ca e cu ochisori...luna trecuta CM a venit pe 8 acum deja suntem in 11 iar mie imi venea cu 5-6 zile mai devreme ,era regula..deci
ce at putea fi?!???
va
..n-am citit decat din 2 in 2 ..sper sa mai intru la noapte..zoze tare misto e semnatura ta![]()
asa as vrea sa o am si eu![]()
edit:nu stiu cat de coerenta am fost in mesajul de aseara,am cam batut campii dar ati inteles ce era mai important
olga felicitari pt titiza si doamne ajuta sa fie sanatoasa si sa fie bine pana la termen
din nou edit:am scris totul in fuga asa ca scuzati greselile![]()
dar nu am timp sa corectez
RAMI mamica fericita de puiutz mic si iubit ANDREI
poze
Nicoleta spune:
Ramo, felicitari!!!
Olga, felicitari pentru nora mea! ![]()
---------------------------------------------------------------------------------------------------
Nu te ingrijora pentru oamenii din trecutul tau. Exista un motiv pentru care ei nu se afla in prezentul tau.
Nicoleta spune:
Ramo, hai, fruntea sus, va fi bine, vei vedea! Doamne-Doamne are un plan cu fiecare dintre noi!
Am citit tot, si-a scos parleala si Zoze ;). Si Mimo atatea ganduri si-a facut cum sa se fofileze ea de la nunta de Matei si Alexandru :D... Am zis ma, pica invoiala daca este cu albastru. :p
Deci asa... destrabalare toata ziua, cat nu mi-a mers mie netul, si cand apar si eu, stop joc! ![]()
Deci: azi ne.am vaccinat 3 din 4, Matei are infectie in gat si (ghiciti?) are antibiotic, 7 zile. Imi vine sa o iau pe campii. Le-a luat insa sange, le-a dat cu gel "amortitor" si nu au zis nici pas, niciunul! Matei a fost primul, se uita la ce se intampla fascinat! Brrrr... Stefan, fireste, a fost curajos.
Pe mine ma doare bratul in care mi-a facut vaccinul. Dar imi trece...
Va pupez si intru si mai pe seara.
---------------------------------------------------------------------------------------------------
Nu te ingrijora pentru oamenii din trecutul tau. Exista un motiv pentru care ei nu se afla in prezentul tau.
bubu05 spune:
Helou evribadi 

Vad ca usor, usor uitati de mine 
Eu m-am bucurat enooorm pt. Olgu, felicitari din toata inima! abia astept sa-ti vad burtica 
Siiiii, Ramoooo, felicitari! hai cu testul ala oficial! ce ma bucur si pt. tine 
Aseara am vazut-o pe Andrutza, o dulce
, cum stie ea sa numere 
Simo, sanatate multa Micului, puiutul de el...hai, ca o sa treaca, nu te mai gandi la ce e mai rau!!
Noi suntem bine, baietii sunt ok, Vlad a raspuns bine la tratament, nu mai tuseste deloc si mai are cateva zile de antibiotic, iar Stef e bine de duminica.
La noul job e ok, deocamdata o sa fiu in training vreo 2 sapamani, sper sa fie bine, ca e destul de gheu...
Fug la baita cu puiutii ca mai sunt si eu pe lista si e tarziu....
bubu05 spune:
Anca, da-i si tu 2,5 ml ketof sau aerius, sa nu mai stranute atat...sanatate multa!!
Sovi, imi pare rau de Sashu ca e bolnavior...si noi o tot tragem cu Vlad
, acum vad ca dupa augmentin si aerosoli cu flixotide i-a cedat rapid tusea...ii mai dau picaturi de coacaz negru, de la Plafar, sunt bune si pt. pici, i-a dat Stanciu si lui Stef, 5 pic/3 ori pe zi.
ramo_cata spune:
edit am primit pe mail o poezioala despre sex dar trebuie sa modific si n-am chef..o trimit pe mailul comun...
bubu eu te-am pupacit aseara si te-am intrebat ce-ti fac baietii..ma bucur ca sunt bine si bafta la noul job 
mai nu ma mai agit,usor ,usor trebuie sa ma obisnuiesc ..si maine va dau vestea oficiala..mai aveti un picutz de rabdare
..daca asa a vrut cel de sus atunci sa fie bine ,sanatos si cu codite![]()
beyy cat m-am distrat pe seama voastra..aha deci s-a razbunat olteanca
va
ma duc la nani ca ma simt tare obosita ,durerea de cap nu m-a lasat,ma ustura si ochii...
RAMI mamica fericita de puiutz mic si iubit ANDREI
poze
ramo_cata spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui sovietica poze cu cei 3 dinti nu veti vedea, pana nu ii trec bubele de tot. deocamdata am doar o poza cu sasa la febra, atat a putut face sadicul din mine. o poza chinuitului :) http://family.webshots.com/photo/2924152730102206853jLlgrj (\/) pozici www.onetruemedia.com/otm_site/my_shared?z=293160224b605501d6e9fd" target="_blank">MONTAJE (='.'=) nasterea lui Sasha, 17.04.08 (")_(") nasterea Anei, 03.09.09 .... povestioara |

ce fatuca are sashone..off saracutul si vreau sa vad si dintoasa mica..plizzzzzRAMI mamica fericita de puiutz mic si iubit ANDREI
poze