*LMA!!!*Puiuti de Randunici 2008 !!(409)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns luny spune:

ramo eu te astept cu detalii, cate saptamani ai, cum te simti, hai la vorba, relax!
mimo cu tine nu vorbesc ca o dai in 'omidisme'...
..nu ma simt f bine fizic, psihic, dati-mi ignor...

Iubirea mea, MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)

Life is to precious to worry about stupid Shit!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zozela spune:

Mimo,pai si tu pt.ce mergi in Moldova?! Doamne iarta-ma,cate prostii imi trec prin cap,acum in ajun de sarbatoare mare

Olga,ce facusi? Te-au luat colegii la bauta?!
Uite,Dan zice sa nu renunti la numele Sara. Cica suna grozav impreuna: Sofia & Sara! L-am parat!Asa-i trebuie daca se baga in treburile fomeilor

Stela,nu-mi permit sa stau acasa,inca..Poate de la mijlocul lui Iunie. La Gynipral chiar n-as vrea sa ajung L-am incercat la Mihai si nu l-am suportat.Nu mai vreeau!! Mi-am autoinjectat un no-spa si stau cuminte pana plec la munci.Baietii sunt in parc..O sa fie bine si pentru mine-sigur o sa fie!multi!

Cata,felicitari pentru curaj si determinare! Iti tin pumnii sa-ti iasa cum iti doresti tu!

Maria Sunt si blonda si gravida!

Sovi,sanatate puilor din familie!! Bai,sa ne arati fetita cu dintosul,da?Cred ca in 2 sapt. e de pozat!!

Ariel,eu la Mihai nu am vomitat decat odata.E drept ca m-au tinut mai mult,greturile,dar fara voma..De data asta insa..

luny,vrei sa ne spui ceva?!

Ramooo,ce facusi?Rezolvasi?Luasi testul?Cum e?!!

Mamica lui Mihai si cu la purtator!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ariel_7000 spune:

mimo, cami, ia mai faceti cate unul sa vedem cum e cu greturile

la mine si la cei "luati in studiu" a iesit asa: baiat - greturi pe toata perioada sarcinii sau prelungite, intensitate medie, dar sacaitoare. fata, greturi scurte (3-3 1/2 luni), dar d-alea serioase, cu bleahhhhh brusc si dur. eu la alex aveam d-alea scurte cu botezat boschetul de fiecare data, la Teo aveam non stop, de vreo 2-3 ori am botezat boschetii, insa simteam o "jena" permanenta.
la alex cedau greturile la ciugulit biscuitei, baut limonade, la teo nu cedau la nimic.

mimo, cum de ce am atatia prieteni??? pai ma iubesc oamenii . e foarte usor sa o faca . asta pe net....in realitate, ii numar pe degetele de la o mana...prietenii, nu amicii, ca aia trec de 65.

mami de alexutza (10.04.2003)si Teodor Mihai (10.04.2008)
" SAVE THE EARTH, IT'S THE ONLY PLANET WITH CHOCOLATE!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sovietica spune:

Citat:
citat din mesajul lui mimonix

Cred ca vrei sa ne omori Cum draga mea gref cu ulei de masline? Ca eu m-as curata de tot cu meniul asta mai ales ca reteta pentru greata/voma nu o stiu

Draga... nu stiu ce ai vrea tu sa faci cu cura aia. e strict pentru curatat fierea

poze cu cei 3 dinti nu veti vedea, pana nu ii trec bubele de tot.

deocamdata am doar o poza cu sasa la febra, atat a putut face sadicul din mine. o poza chinuitului :) http://family.webshots.com/photo/2924152730102206853jLlgrj

(\/) pozici www.onetruemedia.com/otm_site/my_shared?z=293160224b605501d6e9fd" target="_blank">MONTAJE
(='.'=) nasterea lui Sasha, 17.04.08
(")_(") nasterea Anei, 03.09.09 .... povestioara

Mergi la inceput

Falacu' Sash!! Auzi,da' nu e prea gros imbracat/acoperit?! Nu da!! Intreb pt.ca eu,cat a fost febricios l-am imbracat mult mai subtire decat de obicei..Noaptea a dormit intr-un body,acoperit cu un scutec dintr-ala din finet si cand l-a vazut mama s-a crizat toata..ca imbolnavesc copilu',ca sunt cu capu'.. Am I ?!

Fata,cum sa nu ne arati fatzuca dulce?!Ce treaba au bubitele?/!dintosii!!!

Mergi la inceput

Bai,e mortal cu ochelarii aia!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sovietica spune:

asa e, la febra mare si eu l-as fi dezbracat. dar in momentul ala avea doar 38.7. tocmai ii pusesem sosete ude cu otet, si fiind frig in casa in momentul ala, l-am imbracat temporar asa doar pana a transpirat si a uscat ciorapii. apoi l-am schimbat si l-am imbracat mai lejer. de obicei doarme intr-un overall si neinvelit. in functie de gravitatea tusei si de temperatura din casa, ii mai pun un tricou peste.
nu dau cu rosii, eu casc umil urechea spre orice e cu intentii bune

(\/) pozici www.onetruemedia.com/otm_site/my_shared?z=293160224b605501d6e9fd" target="_blank">MONTAJE
(='.'=) nasterea lui Sasha, 17.04.08
(")_(") nasterea Anei, 03.09.09 .... povestioara

Mergi la inceput

zoze, nu ma... tu sa ai grija de voi!!
soviSashonele, si eu fac ca si Zoze la febra, imbracat subtirel, iar la febra mare, cand o patiram noi rau, doftorii ne-au sfatuit sa-l dezbracam, sau sa-l lasam in ceva f subtire daca in casa sunt 23-24 grade maxim.. la febra mare, mare, chiar au insistat sa-l lasam la bustul gol, cu dres un pe el, pana scade febra
stela mergem singuri ma, dar daca apar amatori care vor sa mearga cu noi, ar fi mai grozav! planul ar fi undeva in jur de 20 iunie

Mergi la inceput

ariel si eu iti 'demontez' studiul: am avut ceva greturi, suportabile nu horror, pana in 3 luni, si gata

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui sovietica
nu dau cu rosii, eu casc umil urechea spre orice e cu intentii bune

Stiam eu,dar am zis sa fiu sigura,nu de alta,dar m-am imbracat deja in tzoala alba de serviciu,proaspat spalata si calcata
Intotdeuna cu intentii bune!!
Of,of..noi nu am facut cunostinta cu tusea pana acum..Pupici muulti,sa treaca!

luny?!

Mergi la inceput