*LMA!!!*Puiuti de Randunici 2008 !!(409)
Raspunsuri - Pagina 6
dudurutza spune:
Continuare...
Sovi
parca nici noi nu vrem cu avionul, cu masina, sa mai oprim, mai cascam gura, de astea
Multumesc de sfaturi, mai spune din astea naturel ![]()

puiutilor tai, cresc ei si normal ca isi regleaza conturile , mai bine, mai usor.
pentru kilogramele pierdute.
Oana, bubulina, cum sunt puiii, cum esti tu mami
Ramo
Doamne-ajuta sa fiti bine, sa fie intr-un ceas bun si sa stii ca acum a fost momentul lui sa vina, Dumnezeu stie de ce face anumite aranjamente in viata noastra, dar e de bine
Ariel a punctat bine tot, asa simt si eu
Sa nu te gandesti la ce spun/gandesc ceilalti,sa iti pese doar de voi, bine gandeste randunoiul tau
luny
nu-l mai poti duce la ai tai cate o noapte.
Mimo
nu o vad pe madame Lygia sa faca reclama la berica+gratar, pana si cerbul fuge mut 
Stela, poti sta relaxata mami rau, ca se descurca ai tai fara tine, bine ca se poate, mai sufli si tu. Astazi o studenta isi facea unghiile sub banca si mi-am amintit de tine ![]()
Zoze, numai tu puteai sa uiti de fii-tu sa ne spui
Iar tu relax cat se poate si fii cuminte, ca scot bata
Ne-ai facut-o cu Olga, deh ti-ai scos parleala ![]()
O pup pe D-soara de pe peste ocean, ce isi 'wash manutele' 
Aia cu incruscarea lui Alexandru sau Sara a fost de 
Sara, esti norocoasa ca te nasti in cea mai minunata familie pe care o puteai alege! Olga
sa fie totul bine si de-acum inainte
Ce tare finutzul de Raluca
, el o sa ajunga mare om de afaceri de maine
Tare faza cu gratarul 
Irina
Dumnezeu stie de ce
pentru toate randunelele frumuselele
cami33 spune:
Mimo, tot din categoria "feminisme"
:
Femeile trecute de 30 de ani
de Andy Rooney, CBS
Pe masura ce inaintez in varsta, apreciez cel mai mult femeile trecute de 30 de ani. O femeie trecuta de 30 de ani nu te va trezi niciodata la miezul noptii sa te intrebe la ce te gandesti. Ei nu-i pasa la ce te gandesti. Daca o femeie trecuta de 30 nu vrea sa urmareasca un meci, nu sta prin preajma miorlaindu-se. Face ceva ce chiar isi doreste sa faca. Si de obicei e vorba de ceva mult mai interesant.
O femeie trecuta de 30 se cunoaste suficient pe ea insasi ca sa fie sigura de cine este, ce este, ce vrea si de la cine. Sunt putine femei trecute de 30 carora le pasa de ce-ai putea gandi despre ele sau despre ce fac.
Femeile trecute de 30 au o mare demnitate. Rareori se apuca sa tipe la tine la opera sau in mijlocul unui restaurant foarte scump. Desigur, daca o meriti, nu ezita sa traga in tine.
Femeile trecute de 30 de ani sunt generoase cu laudele, deseori nemeritate. Ele stiu cum e sa nu fii apreciat. O femeie peste 30 are incredere sa te prezinte prietenelor ei. Una mai tanara cuplata cu un barbat isi ignora deseori chiar si cele mai bune prietene pentru ca nu are incredere sa le aduca in preajma lui. Celor peste 30 nu le prea pasa daca esti atras de prietenele ei pentru ca stie ca ele nu o vor trada.
Femeile devin medium pe masura ce imbatranesc. Niciodata nu trebuie sa-ti martusisesti pacatele unei femei peste 30. Ele stiu intotdeauna. O femeie trecuta de 30 arata bine purtand un ruj rosu stralucitor. Asta nu e valabila si pentru una mai tanara. O data ce a trecut de un rid sau doua, o femeie peste 30 este de departe mai sexy decat omoloaga sa mai tanara.
Femeile de peste 30 de ani sunt deschise si oneste. Ele iti vor spune imediat daca esti un ticalos sau te porti ca un ticalos. Niciodata nu trebuie sa te intrebi cam pe unde te situezi in relatia cu ele.
Da, pretuim femeile trecute de 30 de ani pentru o multime de motive. Din pacate, nu e reciproc. Pentru fiecare femeie uluitoare, inteligenta si fierbinte, trecuta de 30 de ani, exista o relicva cu chelie si burta in pantaloni galbeni facandu-se de ras alaturi de o chelnerita in varsta de 22 de ani.
Doamnelor, imi cer scuze. Iar pt toti barbatii care au spus “de ce sa cumperi vaca cand poti avea laptele gratis” pt a-si justifica burlacia un update la zi: astazi 80% din femei sunt impotriva casatoriei. De ce? Au realizat ca nu merita sa cumpere tot porcul pt un carnat mic.
_
Cami, mami de Maria Alexandra(02.05.2002) si de Luca Razvan(28.03.2008)
Coincidenta este felul lui Dumnezeu de a ramane anonim (A. Einstein)
raluca2107 spune:
Mimo, ai vazut unde-i gruparea feminista ...la Bacau....ori aici sunt mai multi porci..

sovietica spune:
Olgu 

la multe grame si kilograme Sarei! (nu mai multe decat trebuie
) Dar in primul rand bine ca e sanatoasa si e totul ok 
Zoze
te tii de sotii!
semnatura ta este ravisanta. si tikerul la fel.
Ramo
felicitari! nu uita ca acum si hormonelul te impinge sa iti faci griji. Mie mi se pare si mai frumos cu 2
. nu e usor, dar vin vremuri mai usoare, si cand ii vad cum se joaca si cum se bucura unul de altul si cum rad la noi, e cea mai buna rasplata.
Monix, m-ai spart cu culorile de batiste
. pentru diaree aveti ceva, in caz de Doamne fere? sa ma apuc sa vopsesc pampersi, sau ce?
Stela, felicitari Omului pentru harnicie!
la cat ziceai tu ca nu facea nik, cred ca e o mare realizare. sanatate socrelei!
Ariel, cura de care zic eu, e si cu ulei de masline cu gref
sau lamaie http://www.culinar.ro/forum/continut/Cura-de-slabire/19716/Metoda-de-curatire-a-ficatului/
Nico, am inteles, deci se leaga :)
sa stii ca racelile noastre n-au fost scapate de sub control vreo clipa. febra nu mai mult de 39, cu tusea a fost mai greu, am muncit ca un rob sa le-o tin in frau, doi fiind. dar se putea si muuult mai rau. al vara-mii are acum si rosu in gat si enteroviroza, si sta cu febra aproape 40 de nu stiu de unde sa-l apuce.
me duc la treaba. nu de alta, dar sa nu adorm cu capul pe tastatura, azi noapte am dormit 4 h si cea dinainte vo 6. bine macar ca i-a spart dintele gingia zgatiei, asa nu imi pare rau.
(\/) pozici www.onetruemedia.com/otm_site/my_shared?z=293160224b605501d6e9fd" target="_blank">MONTAJE
(='.'=) nasterea lui Sasha, 17.04.08
(")_(") nasterea Anei, 03.09.09 .... povestioara
mimonix spune:
Dar ce energii secrete va alimenteaza imaginatia acolo la Bacau? 
Sa fie oare aia poarta de intrare in matriarhat? 
Oricum ar fi, eu in Moldova imi fac vacanta de vara , sunt hotarata 
Simona,mamica de Teo
(16 ani) si
DuuDuu (DOO ANI
)
Acum "doo" ani fericirea a batut a "dooa" oara la usa mea 
mimonix spune:
Eeee mai Sovi, am si pentru diaree, ai ghicit 
La fiecare kkre alta culoare de hartie igienica 
Nu ma provoca ,te rog
Abia astept sa vad cum sta mandrei cu dinti ![]()
Si stii ce cred eu despre tine, fata? Cred ca vrei sa ne omori
Cum draga mea gref cu ulei de masline?
Ca eu m-as curata de tot cu meniul asta mai ales ca reteta pentru greata/voma nu o stiu 

Simona,mamica de Teo
(16 ani) si
DuuDuu (DOO ANI
)
ariel_7000 spune:
deci, sunt tare
. am mai ghicit "un sex" dupa evolutia greturilor.
felicitari olgutz pt sara!
ioana, cat timp mai vomiti, ca sa-ti zic ce ai in burtica? daca te opresti la 3-3 1/2 luni, of, of, of, ce codite frumoase o sa impletesti, daca o ti cu bleah bleah pana mai incolo, of, of, ce football se va incinge la voi acolo ![]()
nu are fundament stiintific ce zic eu (poate doar influenta hormonala), insa din ce am studiat eu, cam asa am vazut ca se potriveste.
acum, fug la treaba, revin la buhuhu. mai gasesc vreo graviduta cand revin? ![]()
ramooooooooooooooo, afara din butoi!!! uite ce soare e! 
mami de alexutza (10.04.2003)
si
Teodor Mihai (10.04.2008)
" SAVE THE EARTH, IT'S THE ONLY PLANET WITH CHOCOLATE!"
luny spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Olgutzika Asta e Radu gandindu-se la viata lui cu trei fomei in casa.Si asta-s eu: ![]() ![]() .Da, e fetitaaaaa , e sanatoasa si are 82 de grame Revin cu detalii. Vad ca s-a razbunat Zoze Va pe toate ![]() ![]() ![]() ![]() |
Felicitaaaari!!!!!!!!!!!!!!!! sa fie sanatoasa, dormicioasa si papacioasa

Iubirea mea,
MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)
Life is to precious to worry about stupid Shit!
mimonix spune:
Baaiii, dar de ce are Ariel 65 de prieteni ?
Ca eu nici daca-i numar pe toti cu tot cu aia din copilarie , nu-mi ies atatia
Nu ma mai joc
Si daca tot are asa multi prieteni, unul in plus in minus, ce mai conteaza? Asa ca zic sus si tare ca sa demolez rationamentul cu greturile, ca eu n-am avut asa ceva nici cu fata nici cu baiatul
Soo, mai studiaza, nu te culca pe o ureche !
Si as mai vrea sa stiu unde sunteti everybody ...helloooo?helllooo?
Simona,mamica de Teo
(16 ani) si
DuuDuu (DOO ANI
)
cami33 spune:
| Citat: |
| Asa ca zic sus si tare ca sa demolez rationamentul cu greturile, ca eu n-am avut asa ceva nici cu fata nici cu baiatul Simona,mamica de Teo (16 ani) si DuuDuu (DOO ANI )Acum "doo" ani fericirea a batut a "dooa" oara la usa mea ![]() |
nici eu

_
Cami, mami de Maria Alexandra(02.05.2002) si de Luca Razvan(28.03.2008)
Coincidenta este felul lui Dumnezeu de a ramane anonim (A. Einstein)

gandindu-se la viata lui cu trei fomei in casa.
.