*LMA!!!*Puiuti de Randunici 2008 !!(409)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mstela spune:

Eheee...bineee Olga!!
Yete ca tot dupa inima omului e!

mami de TEA

Nu exista vreun pictor care sa fi surprins cu adevarat sentimentele unei mame pentru copilul sau.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mstela spune:

Zoze,eu in locul tau nu as mai lucra..si as baga si Ginipral si Uscosin la nevoie..iti zice fata care a bagat zeci de bobo si rachete de-astea si uite ce minunatie de Tea are!
Doamne ajuta coditzatei brunete!
Haha,Mihu,ce tare cu "cufutul".Eu tot ii tund bretonul fiindca altfel ii intra parul in ochi (si mie mi-ar placea fara),iar codite nu vrea decat doar pt a se admira in oglinda 1 minut.
Luny,de plan intrebam:cu cine mergeti,cate zile..
Sanatate tuturor...pt muci..

mami de TEA

Nu exista vreun pictor care sa fi surprins cu adevarat sentimentele unei mame pentru copilul sau.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns raluca2107 spune:

Wow, ce v-ati dixtrat. Noroc ca am intarziat la pariuri si am prins casa inchisa ca pierdeam ceva banuti.
Apropo de banuti, am ras aseara cu un finutz de-al meu de 4 ani. I-a facut taica-su din 4 scanduri la intrarea in casa (e vecin cu noi) un magazin si vindea saracu' cascaval la intrarea in casa, dar cum casa lui e ultima in cartier nu venea nimeni. Si a pus- o pe maica-sa sa stea la rand de vreo 4 ori si dupa ce s-a umflat ea de cascaval i-a zis ca nu mai are bani si ala micu: Nu-i nimic mami, da cu cardu!!!
Ramo, felicitari. Lasa mami ca se aseaza toate cu timpul si sa vezi ce mandra si implinita vei fi cu doi copilasi. Acusica pariem si pe caruciorul tau .
Simo, multa sanatate, macar stii cu ce te lupti si sunt sigura ca va fi bine. Am vazut si pianistul, foarte frumos, pe mine oricum ma depaseste. Am inceput si noi ore de chitara sa vedem ce-o iesi...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mimonix spune:

Bine bine fie , va cred Sa fie sanatoasa mititica Sara si cuminte sa fie, sa nu o mai ingretoseze pe mami!
Olgu, zic sa iei mititica la o discutie serioasa , asa , ca intre fete si sa-i pui in vedere sa semene si cu tine ,da? Macar nitel asa

Simona,mamica de Teo (16 ani) siDuuDuu (DOO ANI )

Acum "doo" ani fericirea a batut a "dooa" oara la usa mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bitza037 spune:

hello

ia uite, dom'le am pierdut si pariul si nici nu am fost pe faza.....

Olga ma bucur ca a iesit asa cum sperai tu si ca-i fetita, sa fie sanatoasa si sa va aduca bucurii!!!!

SImo, mi-a placut enorm de David.....si pe mine te poti baza pentru medicamende din afara...luna viitoare vine sora-mea d el a PAris, si mutusi-mea din Canada....asa ca daca ai nevoie de ceva si imi zici, pot sa le zic sa aduca.....pup bebe Siluan

Ramo...ce sa mai???m-ai facut sa tremur de dimineata, ca ma regaseam intr-o faza descrisa de tine......aoleuuuuu ce frica-mi eeeee........dar asa cum a zis si Ariel, care m-a facut sa-mi dea lacrimile......totul o sa se aseze asa cum vrea Dumnezeu....stie el ce face!!!!hai o data cu testul ala sa pot sa te felicit oficial!!!!!

vad ca-i invazie de carucioare roz...hai Ioana te asteptam sa completezi lista

Tuchi...ma bucur sa te revad...daca ai nevoie de ajutor.....striga!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bitza037 spune:

aaa uitasem de Vali...mi-ai facut o pofta cu lasagna taaaaa, dar ma gandeam ca nu-ti este prea greu sa o faci????si plus de asta, incomod de servit????ca banuiesc ca faci un fel de bufet suedez.....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tuchita spune:

felicitari, Olguta!
sa fiti sanatoase!

Eu am terminat treaba, plec la Campina, ca m-a pus necuratul sa imi mai iau un job!
in curand imi dau demisia, ca nu merita, evident ca sunt kkt pe mine toata si mi-e teama de mor sa zic ca nu mai vreau sa ma duc!
Deh, ce-si face omul cu mana lui, lucr manual se cheama!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns raluca2107 spune:

Când un barbat se declara pregatit sa preia prepararea gratarului, se declanseaza urmatoarea serie de evenimente:

1) femeia cumpara mâncarea
2) femeia face salata, pregateste legumele si desertul
3) femeia pregatete carnea pentru gratar, o aseaza pe o tava, împreuna; cu toate celelalte ustensile necesare, si o duce afara, unde barbatul sta deja asezat cu o bere în mâna în fata gratarului
.
Si aici vine punctul cel mai important al întregii desfasurari:

4) BARBATUL ASEAZA CARNEA PE GRATAR!

5) apoi mai multe activitati de rutina: femeia aduce farfuriile si tacâmurile afara;
6) femeia informeaza barbatul ca mai e putin si carnea se arde
7) el îi multumeste pentru aceasta informatie importanta si mai comanda totodata înca o bere la ea, în timp ce el se ocupa de situatia de urgena

Si apoi înca un punct foarte important!

BARBATUL IA CARNEA DE PE GRATAR SI O DA FEMEII!

9) apoi urmeaza din nou rutina. Femeia aranjeaza farfuriile, salata, pâinea, tacâmurile, servetelele si sosurile si aduce totul afara pe masa.
10) Dupa masa, femeia elibereaza masa, o curata, spala vasele

si din nou, foarte important!!! :

11) TOTI ÎL LAUDA PE BARBAT PENTRU CALITATILE LUI ÎN ARTA
GATITULUI SI ÎI MULTUMESC PENTRU MÂNCAREA SUPER BUNA!

12) Barbatul o întreaba pe femeie cum i-a placut faptul ca nu a fost nevoita sa gateasca si, când observa ca ea e cam botoasa, ajunge la concluzia ca pe femei nu le poti multumi oricum niciodata…

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns VALENTINA C spune:

Raluca,

oLGA, SA FIE SANATOASA TITITZA!!!!

Ramo, fa-ti testul ca sa fii sigura!

Valentina cu Matei ( 10.04.2008) si Luca ( 5.02.2010);

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mimonix spune:

Raluca, esti cumva inscrisa in vreo asociatie feminista? Nu de alta, dar nu stiu de unde le scoti nene Pune-ma pe lista, ma inscriu si eu

Simona,mamica de Teo (16 ani) siDuuDuu (DOO ANI )

Acum "doo" ani fericirea a batut a "dooa" oara la usa mea

Mergi la inceput