*LMA!!!*Puiuti de Randunici 2008 !!(409)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Nicoleta spune:

Statistic vorbind, la ambele sarcini am fost fara vreo greata! Am mancat tot ce mi-a dorit sufletelul, fara sa ma rastesc vreodata la papuci. Am avut si cateva alimente pe care sa nu le fi vazut, nu suportam mirosurile tari, dar astea au fost stari tranzitorii.

Eu sunt pro-breton. Este mai comod. Dar ce stiu eu? A stiut el Doamne-Doamne ce a stiut cand mi-a trimis 2 baieti!

---------------------------------------------------------------------------------------------------
Nu te ingrijora pentru oamenii din trecutul tau. Exista un motiv pentru care ei nu se afla in prezentul tau.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns natynic spune:

Olgu,
Ramo, ma bucur mult! Si as zice ca Mimo nu a fost doar mama Omida ci a avut si multa dreptate. Copilasul asta chiar pare a fi pt tine raspunsul la haosul de perspectiva in care te zbateai. Sigur, e lesne sa dai sfaturi din afara dar...dinauntru privind lucrurile, nu e zi sa nu vad si sa nu ma minunez ce incredibila putere iti daruieste Dumnezeu cand esti mama, cum te poti autodepasi, cum iti invingi si slabiciunile si lipsurile de orice fel. Asa ca te vei descurca tu, mami!
Mihutza,si eu precum stii (daca ai vazut poze) tot breton votez! Iulia nu sta cu agrafe/bentite, o enerveaza parul din ochi si parerea mea e ca poate fi si daunator vederii. Un breton tuns reusit poate arata excelent. Pe Iulia frizerita la care mergem o tunde cu breton asimetric, cum are Vali.
Azi am aflat inca o veste proasta legata de sanatatea mea. Dar...nu are sens nici sa va plictisesc si nici sa ma mai gandesc acum la asta...sau de ce mi s-au dat astea...ehhhh, copilasii nostri sa fie sanatosi si sa razbeasca in viata, doar asta conteaza.

Naty mamica Iuliei Elena-esenta tare in sticluta mica
DA-I DOAMNE MINUNII MELE SANATATE, MINTE SI NOROC!
"Am invatat ca este prea greu sa-ti dai seama unde sa tragi linie intre a fi amabil, a nu rani oamenii si a-ti sustine parerile"-Octavian Paler

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns natynic spune:

a, pt statistica lui Ariel: pana in saptamana 13 greata constanta...surda, fara "explozii" dar greata si greata si greata de aveam senzatia ca-mi va fi greata tot restul vietii (matinala?? ce-o fi aia? eu adormeam si ma trezeam si mancam si munceam cu greata...) De suportat brusc n-am mai suportat iubirea mea cafeaua (nu-mi mai trebuia!; ei, la o sapt dupa nastere dimineata iar imi tremurau mainile dupa ea) si detestam fumul de tigara. Alte repulsii chiar nu am avut in primul trimestru, ba dimpotriva: daca isi aminteste cineva, povesteam atunci cum (cu greata mea cu tot) mancam tone de nectarine cu usturoi/mujdei de usturoi...Din sapt 13 lucrurile s-au linistit brusc dupa care o singura data m-am rastit la WC, fara avertisment, in timp ce mancam si...gata, asta a fost tot. Au venit altele...burta piatra binecunoscuta...apoi hipertensiunea cand simteam ca-mi explodeaza capul...oribilele palpitatii de la gynipral (of, Zoze, si eu sper sa nu ajungi la nenorocirea aia)...ce vremi!

Naty mamica Iuliei Elena-esenta tare in sticluta mica
DA-I DOAMNE MINUNII MELE SANATATE, MINTE SI NOROC!
"Am invatat ca este prea greu sa-ti dai seama unde sa tragi linie intre a fi amabil, a nu rani oamenii si a-ti sustine parerile"-Octavian Paler

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihutza11 spune:

Naty multa sanatate! nu ne-o mai arati pe Iuliutza? ca nu am mai vazut-o de mult..

Cristina multumesc de raspuns!

da mai Nico, la baieti e mai simplu .. desi acum tot apar si la ei diverse frizuri cu parul ciufulit.. ex. Justin Bieber..

Mica dansatoare
www.onetruemedia.com/shared?p=88ed9962aab40888261d95&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Primul anisor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mimonix spune:

Si eu sunt tot pentru breton la varsta asta, Mihule! Si bine ca n-ai mai tuns-o zero Mi-ar placea sa va si pozele daca n-ar trebui sa ma intorc in capitolul trecut. Plz!
Naty ma innebunesti cu zile Dar ce mai putea sa ti se mai intample oare, nu era de ajuns Sanatate multa ! Si putere, ca am vazut azi la stiri si ce se intampla cu spitalul ...o sa ajungi tu la vorba Butucicai sa faci tratamente cu intepaturi in buricele degetelor
Simo ati rezolvat? Sunteti bine?
Bubu un papanas? o clatituta? nimic nimic? Bafta la noul job!
Sanatate Mufului ofof!
Si gata si ziua de azi...ofof!

Simona,mamica de Teo (16 ani) siDuuDuu (DOO ANI )

Acum "doo" ani fericirea a batut a "dooa" oara la usa mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nicoleta spune:

Mihutza, cat timp nu ajung persoane publice sau cat nu au pretentii extrem de mari... "frizeria Prichindel (cand suntem in Ro)" sau "masina de tuns/foarfeca manevrata de mama lor" scrie pe pletele lor :).

---------------------------------------------------------------------------------------------------
Nu te ingrijora pentru oamenii din trecutul tau. Exista un motiv pentru care ei nu se afla in prezentul tau.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mimonix spune:

No, ca am uitat sa spun asa:
Sovi febra mare-i peste 39. Eu nu sunt de acord cu antitermicele din 4 in 4 ore indiferent de temperatura. Lasi sa se ridice, la 38 jumate ii dai antitermic ca oricum pana isi face efectul face 39 si tot asa...daca nu trece de 38 si e vioi, zic ca nu e cazul de luat masuri.
Cu imbracatul subtire..hmmm, subtirel dar nu despuiat! Teoria Cristinei e interesanta, habar n-am cum e cu vasoconstrictia dar mi se pare teribil de mare disconfortul cand te ia cu tremurici sa faci o baie rece si sa te dezbraci nitel . Nimeni dintre noi astia mari nu procedeaza asa, comme on
Acu' chiar ca plec

Simona,mamica de Teo (16 ani) siDuuDuu (DOO ANI )

Acum "doo" ani fericirea a batut a "dooa" oara la usa mea

Mergi la inceput
Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ariel_7000 spune:

sovicule...cu febra la copii e ciudat. cica e "sigura" aia pana in 38.5. acum, din experienta mea iti zic ca nu e bine sa fie lasata sa sara peste 39, caci poate deveni f periculoasa. fiica-mea avea aproape 41 la 2 ani si sarea sotronul in hol la spital.
pe la 3 ani, avea 39 si mi-a facut niste convulsii de am dat in crize de isterie pe loc. plangeam in hohote si ma chinuiam sa ii bag intre buze seringa cu algocalmin si fenobarbital. eu asa ceva nu vreau sa mai vad cat voi trai. te marcheaza pe viata. asa ca, fac orice sa-i mentin temperatura sub 39. aaaa, inainte de convulsii se juca si canta de nu avea treaba, nu zacea. cand a inceput sa se zbata si sa-si dea ochii peste cap, in prima faza am crezut ca se joaca. apoi m-am speriat, caci eram singura cu ea in casa, miezul noptii...al meu era la un rahat de meeting d-ala la servici prin nu stiu ce cabana la munte si eu ii injuram in gand firma si ideile lui de a pleca sa socializeze cu colegii
cred ca v-am mai povestit, ca dupa ce i-am dat medicamentele, s-a cianozat toata la gura si la maini si i-a scazut febra la 36, de ma speriasem de nu mai puteam si salvarea nu mai ajungea, chemata de 3 ore . cu copilul in brate am fugit la Sf Pantelimon si aia nu s-au uitat la noi, ca nu era spital de copii!!!! pana la urma, ne-a vazut pe hol o asistenta care statea in bloc cu mama si mi-a zis sa stau calma, ca-si revine, ca e cianotica de la convulsiile alea, ca ramasese fara oxigen....in fine, a trecut, insa am ramas cu obsesia asta in minte, sa nu mai permit sa creasca febra peste 39....si nici asa nu am putut s-o stapanesc mereu fara algocalmin. controversat sau nu, asta e salvarea noastra in unele situatii critice.

nico, bravo! bine ca ai intrebat de gel.
fetelor, ii spuneam aseara nicoletei pe mess, cand mergeti la vaccin/injectii cu bebeii, cereti sa ii dea cu spray/gel anestezic, ca sa nu ramana cu teama de injectii. eu si la scos dintisorii alexutei il folosesc si am cea mai curajoasa stirba (7 am scos!!! si mai urmeaza 2)

cu statistica...mi-ati demontat-o... dar previziuni bune am avut

ramo, ma bucur ca esti mai bine cu moralul . hai cu testul!!!

simo, tare ma bucur ca ati rezolvat. insanatosire rapida lui siluan!

bubulinule, bravos pt job! sa fie numai bine!

naty, ce ai patit? nu ne plictisesti, cum sa zici asa ceva!!!
chiar voiam sa te intreb, tu ai mai avut prbl cu tensiunea dupa nastere? la mine nu a mai scazut sub 12, inainte o aveam numai 9-10, insa am avut cateva episoade ca a sarit la 16....chiar ma temeam, ca mama este hipertensiva si mi-e groaza de asta....

tuchi, 2 joburi???? vezi sa nu turezi motoarele prea mult. succes cu casa. o sa apara de undeva si casuta voastra!

mihutza, PRO bretonel!!! iubesc coditele cu bretonel!

mami de alexutza (10.04.2003)si Teodor Mihai (10.04.2008)
" SAVE THE EARTH, IT'S THE ONLY PLANET WITH CHOCOLATE!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ariel_7000 spune:

http://family.webshots.com/photo/2570141320102226680iBakjp

M-AM INDRAGOSTIT!!!!

mami de alexutza (10.04.2003)si Teodor Mihai (10.04.2008)
" SAVE THE EARTH, IT'S THE ONLY PLANET WITH CHOCOLATE!"

Mergi la inceput