*LMA!!!*Puiuti de Randunici 2008 !!(409)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mihutza11 spune:

Citat:
citat din mesajul lui ariel_7000

http://family.webshots.com/photo/2570141320102226680iBakjp

M-AM INDRAGOSTIT!!!!

[/red][/b]

ma bucur!

Mica dansatoare
www.onetruemedia.com/shared?p=88ed9962aab40888261d95&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Primul anisor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mimonix spune:

Citat:
citat din mesajul lui mihutza11

uite Mimo de aici
si www.onetruemedia.com/shared?p=ae56521b3e15b3d53e0424&skin_id=701&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmuletul mai mare

multumesc de raspunsuri!

Mihaela, mami de Andra - 29 martie 2008

Mica dansatoare
www.onetruemedia.com/shared?p=88ed9962aab40888261d95&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Primul anisor

Doamne , am zis vreodata cat iubesc copilul asta ??? One girl show nene...e scumpa foc, am adunat toata familia la vizionare

Simona,mamica de Teo (16 ani) siDuuDuu (DOO ANI )

Acum "doo" ani fericirea a batut a "dooa" oara la usa mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nicoleta spune:

Ariel, nici nu a trebuit sa deschid gura mai, ca ea era deja cu gelul pregatit! Si Matei s-a uitat cat i-a luat sange fara sa zica nimic! La un moment dat nu mai curgea, ii tot rotea acul, eu sa lesin pe acolo, si el nimic!

---------------------------------------------------------------------------------------------------
Nu te ingrijora pentru oamenii din trecutul tau. Exista un motiv pentru care ei nu se afla in prezentul tau.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mimonix spune:

d-ale tineretii valuri
Semnat: Capitanu' Apostolescu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nicoleta spune:

---------------------------------------------------------------------------------------------------
Nu te ingrijora pentru oamenii din trecutul tau. Exista un motiv pentru care ei nu se afla in prezentul tau.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ariel_7000 spune:

cum adica flagrant? adica ii urmareai prin zoom-ul de la aparat? ....hai ca are fatza de baiat cuminte si daca ti-a pupat si mana....atunci, chiar e ok

mami de alexutza (10.04.2003)si Teodor Mihai (10.04.2008)
" SAVE THE EARTH, IT'S THE ONLY PLANET WITH CHOCOLATE!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cami33 spune:

Citat:
citat din mesajul lui mimonix

d-ale tineretii valuri

criminala esti
simpatic ginerica

Ti-am zis ca fii-mea e amorezata lulea de un pusti de 14-15 ani???

_
Cami, mami de Maria Alexandra(02.05.2002) si de Luca Razvan(28.03.2008)

Coincidenta este felul lui Dumnezeu de a ramane anonim (A. Einstein)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bitza037 spune:

Citat:
citat din mesajul lui mimonix

d-ale tineretii valuri

Mimo, sunt frumosi rau de tot amandoi....li se vede indragosteala pe chip....de Teo stiai, ca ti-am mai zis ca-i frumoasa, dar nici baiatul nu-i mai prejos.....si educat pe deaspura...ce sa mai???imi place mult cum le sta impreuna.......

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gecko spune:

unul scurt de dimineata...ca stiu ce drag e sa ma cititi la cafea

Simo, multa sanatate Micului si voua multa putere.

Multa sanatate si la mucosi, febrosi, tusitori...si nopti cat mai usoare mamicilor ce ii doftoricesc. Capul sus ca astea's trecatoare.

Felicitari purtatoarelor de tititze!!! Va admir dar nu va invidiez. Ah, ba da...o invidiez pe Olga cu Sara ei...si noi il aveam programat pentru eventualele codite (ne-am indragostit de nume dupa ce l-am auzit pentru prima data la prietena ta ginecoloaga)...dar uite ca nu a iesit cu codite ci cu coitze si inca ne zbatem rau de tot pentru gasirea unui nume.

Ramo, capul sus ca se vor aseza lucrurile asa cum iti doresti. Sa ai o sarcina usoara si un bebe sanatos. Ori acum ori peste un an Andru ar fi fost la fel de legat si atarnat de tine...asta nu ai cum sa o schimbi decat daca il implici la modul foarte serios pe sot in ingrijirea si supravegherea lui Andru. Nu te mint, usor nu iti va fi. Daca inainte sa fii graviduta simteai ca nu mai ai putere sa tii pasul si cu treburile gospodariei si cu energia lui, acum graviduta o sa simti asta inzecit. Asa ca, bravo sotului pentru sprijinul tau moral...dar e vremea sa puna mult mai mult umarul si la partea fizica (mai putin fotbal, miutze...sau daca is musai atunci luat si Andru cu el).

Acum ca tot vad ca e la moda "ramasul gravida prin invaluire", citeam cu ceva vreme in urma o "gluma": Cum se numesc doi adulti ce folosesc metoda calendarului? Raspuns: parinti (vedese treaba ca si aia care folosesc minipill-ul)...asa ca daca chiar nu vreti si nu vreti si nu sunteti deloc pregatite financiar, fizic etc...folositi totusi metode mai sigure...abstinenta as spune ca are sanse de reusita 100%

De la noi toate bune si frumoase.
Eu inca baletez intre cezariana de electie si naturala...ca nu stiu cu cine seamana copilul asta asa acrobat. Eu nu mi-am inchipuit ca intr-o sarcina destul de avansata fatul se poate intoarce de atatea ori...sambata era cefalic...luni pelvin...azi cefalic...oricum, senzatia tari de-a dreptul cand iti vezi burta rasucindu-se pe toate partile.

Bine-nteles ca in bine cunoscutul meu stil deabia astept sa scap de burta dar de data asta imi doresc cu ardoare (indiferent de tipul nasterii) sa fie dupa termen...adica 1 iulie. Explicatia e simpla...aici, toti copiii care fac 6 ani pana in 30 iunie intra la scoala in februarie anul respectiv. Adica, anul asta, la 1 februarie, au intrat la scoala toti copiii care in intervalul 1 iulie 2009 - 30 iunie 2010 au implinit sau vor implini 6 ani. Astfel ca, ala ce e nascut in 28 iunie (termenul meu) e cel mai mic din clasa, ala ce o incaseaza de la toti...si eu nu vreau asta...mai bine sa se nasca in 1 iulie...sa mai stea un an acasa...si cand merge la scoala sa fie seful sefilor.

Nicoleta, cu scaunul inca nu ne-am hotarat si oricum modelele sunt diferite de Europa. Conditiile scaunului vor fi urmatoarele:
- sa fie pentru 8-26 kg
- sa aiba centura copilului cel putin in "Y"
- sa aiba suportii laterali de cap pana mai jos (si pentru inaltimi mai mici). Multe scaune au urechile alea laterale doar sus...unde copilul va ajunge doar pe la vreo 4-5 ani. Si cum al meu oricum pare mic de inaltime nu va ajunge veci acolo sa isi sprijine capul si o sa ajung sa-i "fixez" capul cu bluza cum a facut Bubu cu Vladutz al ei
- spatarul scaunului sa fie usor inclinat pe spate. Multe scaune au spatarul fix si in pozitie perfect verticala...total incomod...cu atat mai mult pentru un copil care are mari sanse sa adoarma in scaunul respectiv...

Modelul va fi ceva in genul www.babiesgalore.com.au/car_safety/booster_seats/safensound_maxi_rider_ahr_booster_seat" target="_blank">asta sau www.dealsdirect.com.au/p/safety-1st-prospect-classic-convertible-booster-seat/" target="_blank">asta

In mare nu imi fac griji ca nu va accepta Patrick noul scaun...singura problema ar fi ca va trebui sa-l pun pe laterala banchetei. Pana acum a stat in mijloc si a avut panorama 180 de grade...foarte buna pentru detectat avioane.

si cam atata pentru astazi...ma duc sa imi fac a treia cafea

PS. Ariel mai studiaza mama mai studiaza...ca nu prea se potrivesc rezultatele...eu doi coiosi am stiut face si la amandoi am varsat O DATA. La Patrick prin saptamana 16-17 la Roma dupa ce am mancat la matusa'mea cel mai copios mic dejun din viata mea si la Nenumitul prin saptamana 8 (cred) cand m-am trezit si eu si omul la 4 noaptea cu greata'n gat si mi-am bagat deshtu' in gat sa stiu eu ca scap de-o grija (atunci am pus-o pe seama gastroenteritei ce bantuia la copil la gradi). Dar somnnnnnnnnnn....vai muica ca si acum mi-i somnnnnnnnnnnnnn.

PS2. l-am uitat

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Olgutzika spune:

Neata!

Mimo, cat de tare e ginericaaaaa . Iar inima aia de pe mainile lor m-a ruuuupt . Vai, asa am fost si eu ? Teo e frumoasa rau, ma, da' rau. L-as ierta pe Mimu de toate pacatele si i-as lipi toate picioarele si l-as plimba cu masina un an de zile ca a lasat asa mostenire fetei , adica parul, mormormor dupa parul ei!!!!

Deci sunt treaza de la 6:45, de data asta din vina mea, m-a apucat tusea, din tuse am dat in voma si am trezit toata casa . Numai bine, ca Radu pleaca la Valcea, i-am facut o cafea Sof se uita la Pantera Roz, asa ca eu va scriu

Cu statistica Aricelei: eu am sondat de-a lungul vremii si am conchis ca sarcinile cu fete sunt mai cu greata muulta multa multa. Pana acum doar Mimo si Cami imi contrazit teoria

Ieri...ce sa va zic: nea Iosupul foarte fesel si dragut, asa cum mi-l aminteam, mucalit...m-a intrebat daca e prima sarcina, nu, a doua, ce mai aveti, o fetita, cum o cheama etc. La Sof facea misto de noi ca sa ii punem Sofia cu PH si Radu i-a spus acum ca nu l-am ascultat, i-am pus Sofia simplu, dar am facut un compromis si ii spunem Sophie. Mai masoara el, ma mai intreaba de medic, daca urmez vreun tratament, cat a avut la nastere Sof, cum am ciclul menstrual, pentru ca bebedoi e mai mare deja, de placenta etc...eu vedeam cum scormonea, mai masura un rinichi, mai o vezica, mai ii facea o poza fatucai...si pe nepusa masa cica "Si? Cum o cheama pe surioara?" Eu "Sofia" El: Pe surioara Eu "Ma rog, Ioana Sofia" Si vazand ca sunt talamba rau, se intoarce spre Radu exasperat care ma lumineaza "Surioara, ma! E fetita!!!!" M-a apucat un ras de a ridicat sonda de pe burta mea Ce sa zic? I-a masurat toate organutele, mi-a aratat manutele si talpitele cu cele 5 degetele fiecare, are nas de 4mmm...super super atent a fost, i-a sucit inimioara pe toate partile...Morfologica am facut si la Polisano, la Nicolae ( ca nu am gasit programare asa de repede la Chitescu ), si NU se compara cu Iosup! Asa ca m-am hotarat sa fac morfologicele in paralel la Chitescu, unde mi-a recomandat doctorita, si la Iosup, care ma linisteste pe mine.

Ramo, saraca de tine! Tin pumnii sa rezolvi astazi!

Simo, vreo veste?

Mihutz, nu stiu ce sa iti zic cu bretonul. Eu i-am lasat Sofiei lung pentru ca eu mi-am urat intotdeauna bretonul - ma rog, m-au tuns scurt pana la 10 ani, invariabil, am detestat! Ea statea greu la tuns ( daca putem numi asa cioparteala pe care i-o aplicat eu varfurilor de la spate si din lateral ), nu stiu cum i-as fi putut face breton fara sa ii scot vreun ochi...probabil ca obisnuita de mica cu coaforul, ar fi fost altceva. Sta cu clamite, nu o deranjeaza.

Sovisel, inteleg ca iar esti singura cu picii toata ziua? Cum e cu ei acum, mai maricei putin?

Hai ca trebuie sa ma duc sa colorez, mai scriu de la serviciu...

Olga 13s cu Sara si mami de Ioana-Sofia (25.02.2008 )

Mergi la inceput