*LMA!!!*Puiuti de Randunici 2008 !!(409)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns dudurutza spune:

Catalina cum scrii tu frumos la fiecare, de aia imi esti draga

Zoze atunci sa iasa bine calculele si sa-ti vezi banutii repede.
Ce dragutz tataie

Raluca, eu am inteles de la Gecko, ca vor fii 2+2 adica 2 parinti+2 copii. La asta s-a referit, zic eu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zozela spune:

Ralu, pe Iarina as cam avea-o pe lista,din pricina de oarestece promisiune,Evelin o cheama pe verisoara mea draga,Anelise-pentru mine suna prea pompos,Eva si Tara,imi plac si mie

Mamica lui Mihai si cu la purtator!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mstela spune:

Citat:
citat din mesajul lui tonic

Stela imi plac tare mesajele tale, foarte detaliate desi esti f ocupata si ai destule griji. eu votez pt breton la Tea - pe care am vazut-o in poze tot timpul si imi place tare mult cum a crescut, dar doar pt ca imi place mie. Antuca nici nu concepe, desi de multe ori i se desprind suvitele si e cu parul in gura .
Te sfatuiesc sa repeti experienta si sa-ti lasi sotul sa se ocupe mai mult de Tea, sa se cunoasca si sa se apropie. Doar asa vei putea si tu sa mai respiri putin fara sa ai copilul agatat de tine, iti spun din experienta ca am trecut pe acolo, nu merge decat daca-i impingi de la spate .
catalina, mama Antoniei-Isabel (07.04.2000) si a lui David-Luca zis Oaca/Luki (02.03.2008)- de acum baiat mare

Cata..chiar la asta ma gandeam acum cateva minute,ca Geo e alt om,mult mai responsabil cand suntem intr-o casa doar noi 3.Nu il ridic acum in slavi,dar apreciez ca-si da silinta,manuindu-l eu de la spate,of course,dar pare ceva mai responsabil acum fata de cum il stiu eu.
Concluzia,poate vom reusi sa stam si noi la casa NOASTRA candva,ca se simte diferenta.
Imi place mult sa aud cum vorbeste el cu Tea,si eu as vrea sa se implice mai mult,si am trecut de teama cum ca nu s-ar decurca cu ea..sunt deja 3 zile..asa ca,suntem pe drumul bun.

RAMOO???Tot refreshuiesc,mai mult pt tine, si cu sef pe langa!!
Luca de Miha cum s-o mai simti?Sper ca e ok acum.

mami de TEA

Nu exista vreun pictor care sa fi surprins cu adevarat sentimentele unei mame pentru copilul sau.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dudurutza spune:

Zoze, nu te-ai intins inca? Vezi ca sare craca pe tine 'cu gura' hai fii cumintica!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Olgutzika spune:

M-am intors

Raluca, uite "bucla" ta mi-a dat de gandit La Sof se rasucesc toate suvitele scurte, cred ca daca i-as taia breton ar avea numai zulufi pe frunte. Orat !

Da, da, Eva e iar misto . Zoze, numele lui Dan e chiar foarte misto, really . Imi plac niste nume cu R mie , da' nu "rimeaza" .

Hai ca am musafiri la birou, revin!

Olga 13s cu Sara si mami de Ioana-Sofia (25.02.2008 )

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nicoleta spune:

Raluca, ma, eu nu ma pozez, ca nu incap in poza, da? Lasa sa slabesc (asteapta vreun an asa) si ai sa ma vezi. Despre vaccin, ce te intereseaza? Este antimeningoencefalita. E produs aici. Ce sa-ti mai zic?

---------------------------------------------------------------------------------------------------
Nu te ingrijora pentru oamenii din trecutul tau. Exista un motiv pentru care ei nu se afla in prezentul tau.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zozela spune:

Olga,sa nu va aud!! Da ma-Eva suna biine!! Nu-mi zice cu R,ca ma cu-re,cu-ra,cu-ri Edit:cu-ro

Gata Maria,imediat

Mamica lui Mihai si cu la purtator!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luny spune:

Citat:
citat din mesajul lui gecko

Luny, zau ca nu vreau sa te superi ci vreau ca acolo...cand esti la CM si iti ineci amarul intr-un ceai cald sa te gandesti ca si altii viseaza la zburdalniciile tineretii dar chiar nu se mai poate...deloc...nic macar un 2 ore la opera...dar nu intram in butoi...ci o ducem mai departe cu capul sus.
Am fost fara griji pe lumea asta si am trait la maxim fiecare clipa timp de 11 ani si nu zic de un iesit impreuna, de cateva clipe de liniste...ci de absolut TOT...am facut ce-am vrut, cand am vrut, n-am stiut cand e noapte cand e zi si nici nu ne-a pasat...dar acum, deodata, totul s-a schimbat. Nu ca nu putem merge la un teatru, la un film...dar trebuie totul in viata sa ne fie bine planificat...cand facem cumparaturile, cand mergem la restaurant (cu tot cu atas), pe cine invitam la noi, pe la cine mergem noi...si nu in ultimul rand...pentru ca acum sunt mama si pentru ca ne aflam unde ne aflam acum nu mai pot profesa ceea ce atat de mult am iubit...URGENTA. Dar nu ma plang pentru ca am satisfactii mult mai mari decat sa suflu'n gat la tot stopul.

SUNT CEL MAI FRUMOS DIN ORASUL ACESTA!!!

inteleg ce spui tu, si pe bune ca empatizez cu toata lumea aflata in situatii d-astea, insa am spus, repet, nu despre asta e vorba, sunt lucruri mai complicate si intime despre care nu vreau sa vorbesc pe forum... crede-ma ca nu sufar de distractii in 2 sau zburdalniciile de care spui, e vorba de niste trairi/situatii/apasari, spune-le cum vrei,pe care nu le pot exprima chiar asa... nu ma supar, dar nici nu vreau sa fiu interpretata gresit, incerc sa nu ma plang ca-s altii in situatii mai rele, insa mai scap si eu cate una, si nu-s singura.. asta e... cand am chef si pot sa ma descarc mai mult o fac, cand nu, sper sa ma intelegeti, ca la un moment dat multe trecem prin chestii d-astea..
plus ca nu consider ca am plecat capul vreodata, nu am de ce!... daca tie ti s-a parut...ti s-a parut

Iubirea mea, MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)

Life is to precious to worry about stupid Shit!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Olgutzika spune:

Suna, Zoze, dar cand s-o prezenta...iese va-ca ! Nu merge!

Stela, eu nu pot sa vad intotdeauna numai partea goala a paharului. Asa sunt construita, mai intai vad ce e bun in lucruri/oameni, cred ca altfel as da in depresie si nu as mai iesi in veci. Am prietena careia la nastere i-a fost infectat copilul la CF2 cu piocianic, transferat de urgenta la Giulesti si salvat cu greu. Avea numai doua zile. Sa ne fereasca Dumnezeu sa trecem prin ce a trecut ea! Ca se inchide o sectie pentru igienizare mi se pare mult mai tolerabil decat ca Municipalul e in prag de faliment, ca nu pot opera, ca nu pot inchide un pacient ca nu au ata chirurgicala. Dar prietena ta a simtit mai acut asta decat faptul ca oamenii mor efectiv cu zile...Ce sa zic? Tipic romanesc? Terfelim ce e bun si toleram aberatiile?

Olga 13s cu Sara si mami de Ioana-Sofia (25.02.2008 )

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nicoleta spune:

http://www.nume-copii.ro/top-100-baby-names-for-boys.php

Special pentru Gecko, sa-si gaseasca numele potrivit pentru pustiul no2.

---------------------------------------------------------------------------------------------------
Nu te ingrijora pentru oamenii din trecutul tau. Exista un motiv pentru care ei nu se afla in prezentul tau.

Mergi la inceput