*LMA!!!*Puiuti de Randunici 2008 !!(409)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns gecko spune:

Citat:
citat din mesajul lui raluca2107

Deci ....ori sunt eu uituca rau si incurc rozul cu albastrul , ori despic eu firu-n patru prea mult...ori amandoua...dar...mie imi da cu virgula....Gecko cauta nume de baiat, da. Pana aici bine, dar a zis ca in curand vor fi 2 la 2....deci...s-a schimbat carutul ori e asa un fel de-a spune si lasam naibii analiza pe text
Era sa uit pe donsoara cu decolteu ...e o frumusete.

Raluca mami de Briana Maria (06.06.2001) si Sabin Matei (13.03.2008)

lasa dom'le virgula'n pace...e egal: 2 adulti la 2 purandei.

Zoze, apoi verisoarele si verisorii is neamuri indepartate...eu zic de frate si sora cu baieti de-o varsta cu acelasi nume

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zozela spune:

La va-ca nu m-am gandit!! Nash-pa!!

Mamica lui Mihai si cu la purtator!

Mergi la inceput

gecko,pai suntem verisori primari,ne vedem saptamanal..Si asa de bine suna Sofia Ca...

Mergi la inceput

4 1 0

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns raluca2107 spune:

Ok, m-am linistit cu 2 la 2, deci ramane carutul albastru.....deocamdata.......dar pentru siguranta citeste si tu ce vorbim noi aici cu bretonu, pretendentul...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tuchita spune:

Helau, helau!
Am venit sa-mi trag si eu mucii cu voi!

ma doare un ochi si juma de spranceana si un sfert de cap....si n-am luat nici o bulina pentru ca lucrez la spital si n-am!
Cand oi iesi din cusca ma arunc in farmacie!

in primul rand, o pentru Simo si Siluan. Nu-nteleg ce e criza de hernie....anyway, sa dea DD sa se faca bine mai repede!

vad ca va bateti in nume....
Olga, daca e sara musai ii mai trebuie unul, ca sora-sa are doua!
Nu-i corect!

Zoze, nume mai frumos decat Catalina nu se egzista...si sa mor daca am auzit vreun copil mic pe care sa-l cheme asa!

Ce sa va mai zic....

la nume pentru Gecko nu ma bag, ca nu cunosc calendarul catolic!

mai revin...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Olgutzika spune:

Zoze !

Luny, nu le am eu pe-astea cu psihopoopoo, dar am incercat in diverse momente sa rezolv unele probleme, facand abstractie de unele aspecte din viata mea si a fost complet aiurea. Puii mei, nu stiu cum sa explic . Decat ca daca va e greu, absenta lui Matei sau incadrarea lui ca si capitol separat in vietile voastre, nu cred va va usura incarcatura, de orice fel ar fi ea. La cum va cunosc eu pe voi! Evident, trebuie sa incerci tot ce crezi de cuviinta, numai sa nu va creeze si mai multe frustrari. Tu stii cel mai bine ce e in sufletul tau . Hai, nu mai vorbim despre asta decat cand si daca vei dori tu. Pana atunci, na !

Olga 13s cu Sara si mami de Ioana-Sofia (25.02.2008 )

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tonic spune:

Raluca, Irina si Olgutza ce mi-a placut de voi cu traumele bretonesti! Eu de aceea am precizat ca votez pro din cauza ca-mi place mie, dar pe Antonia nu am mai tuns-o de la doi ani decat in functie de cerintele si gusturile ei pt ca asa mi se pare normal. Desigur ca lumea a avut uneori de comentat ca unii pana nu se baga in seama nu se simtesc bine. Una dintre cele mai tari explicatii a fost ca de-aia e asa mica pt ca ii ia parul hrana! Sa va mai spun ca eu am avut parul scurt pana la liceu (din dorinta proprie) si tot mica si slaba eram?

Mi-e dor de Kya pe care n-am mai vazut-o de mult.
Si de Naty pe care o si cu care as incinge o discutie despre diferentele de opinie in cuplu cu privire la cresterea copilului unde am muuuulte de zis. Sper ca vestile despre sanatatea ta sa nu fie chiar atat de rele si sa fie bine pana la urma.

Ramo, unde esti?

Gashca de la Bacau abia astept sa vina vara poate ne vedem cu totii

Cristina nu stiu daca am spus dar am vazut pozele cu puiutii tai si mi-au placut tare mult, mai ales ca erau amandoi blonduti si imbracati in verde, parca ar fi fost ai mei, doar ca la noi diferenta de varsta e mai mare.

Oare pe cine am mai vazut?

REbecca si RAzvan frumusei ca intotdeauna si pe Clau pe care o pup si imi pare rau ca a avut probleme si n-am putut sa o

Nicoleta, mi-a placut "scula" ta, dar n-as da in veci atata amar de banet.

La noi e sedinta mare si nu mai am nimic de facut pana nu pleaca "musafirii" asa ca mai bantui pe aici.

Mergi la inceput

Stooop!! Avem capitol nou!! Mut eu mesajele,dar haideti si voi dincolo

Mergi la inceput