*LMA!!!*Puiuti de Randunici 2008 !!(409)
Raspunsuri - Pagina 18
mstela spune:
Nu e Zoze niciunul din alea,dar nu ma indur sa-l divulg ca mor eu dupa el![]()
..
mami de TEA
Nu exista vreun pictor care sa fi surprins cu adevarat sentimentele unei mame pentru copilul sau.
zozela spune:
Ah,am inteles-nu il poarta nimeni pe lumea asta..Ok..Al tau sa fie!![]()

Mamica lui Mihai si cu
la purtator!
dudurutza spune:
Nicoleta, te-a durut vaccinul? Fain atelajul ce l-ai pus, mie imi place sa merg cu bicicleta ![]()
Tonic, spor la treaba, si
sa treaca toate neplacerile!
Ma bucur pt conexia perfecta a Mimomixelor
ce-ai ajuns mai Mimo draga, sa te dai si in somn pe internet, cred ca de la filmul cu moldovenii ti se trage
Tztztz sa nu-l recunosti pe doctor, sa-ntelegem ca nu ti-a facut respiratie gura la gura, nu asa se revine din lesin
, nu scoate bata te rog
Referitor la greata si sexul copilului, mie mi-a fost rau pana spre 7 luni, rau cu rastit la bocanci tot timpul si greata continuu, vai cand imi amintesc ma apuca iar.
Eu sunt pentru breton, Daria are, tuns de noi, ca nu prea sta nici asa, si e mult mai bine pentru ochisorii lor.
Olga, ce povestesti tu acolo, ca la noi, la nimeni
Stela, m-a amuzat cand am vazut-o, ea s-a jenat, dar nu am zis nimik, nu am vrut sa se manjeasca, si e asa jenata de atunci, ma amuza, pe mine nu ma deranjeaza, e isteata si asta conteaza. Eu tin mult la ei, si ii tratez prieteneste
Normal ca mi-am amintit,de tine, ca se dadea cu un rosu frumos
Bravo pt kg 
Zoze, mie nume de fata imi place Laeticia sau Letitia, imi aminteste de Laetitia Casta
Te rog ai grija de tine, atat cat poti
Ce-ai facut cu concediul/contabila? Ai rezolvat?
Cristina, m-ai spune-ne secrete de astea,
sunt ca un buretel
Ramooo, ce faci?
Merg sa fac o crema de zahar ars, ii place la al meu, si cum azi lucreaza acasa, il fac sa se simta cat mai bine
Mi-a spus ca nu cumva sa ma supar pentru ca ne taie salariile, are grija Dumnezeu de fiecare om si exista probleme mult mai grave,(asa gandesc si eu) de aia il iubesc, ca are solutii la orice si imi da putere mereu. Mi-e mila de pensionari...
raluca2107 spune:
Simo, ....offf....prin ce treci iar....Doamne ajuta, multa putere tie si sanatate lui Siluan.
Ramo, hai II!!! Na ca m-am riscat prima la pariuri.![]()
Mimo, wow ce poze....da....frumoasa varsta..frumosi copii...supermegaultramama esti ...
Naty, eu totusi astept sa ne spui ce ai daca simti asta, sa-ti fim alaturi macar cu o vorba buna
.
Scoica de masina am avut si noi Recaro la inceput, foarte misto, dar dupa ce a crescut stapanul am primit de-a moaca un scaun Inglesina si stiti voi ce-i de-a moaca e cel mai bun ![]()
Ma inscriu si eu in grupa de terapie pentru traume pe motive de breton din copilarie
. Aveau ai mei un stil de a ma tunde scurt cu un soi de onduleu in frunte ziceai ca am sapca de soldat...horror ce mai.... Dintr-a noua nu m-am mai tuns scurt, iar Briana mai scurt de umeri nu a avut parul. Eu nici la ea nu m-am inteles deloc cu bretonul. Ma mai apucau pe mine talente de stylist si ii taiam bretonul, dar nu mi s-a parut deloc mai comod niciodata. Poate si din cauza firului de par, intruna trebuia sa il asez (si in cazul meu la fel). Asa cu parul lung, i-am prins o coada sau coronita si nu mai am treaba. Desigur eu nu am avut probeleme deloc cu ea cu moatele. A stat cu ele de la inceput fara sa comenteze. Si mai am o problema cu bretonul vara, cand transpira pe frunte si avea intruna parul ud. 
tonic spune:
Mimo ce frumosi sunt frumosii! Si sa stii ca zambetul si lumina din ochii Teodorei sunt de la tine 100%! Iti dai seama ca mai am doar 5-6 ani pana acolo?
La cat e fii-mea de infipta si bossy, mi-e mila de pretendent, o sa-i puna pielea pe bat.![]()
Dar Dudu ce mai face?
Maria eu am o mare experienta cu lesinurile, cele mai multe din motivul spus de dna dr din Australia
si indiferent de tratament, dar in timp am ajuns sa gestionez situatia bine ca nu mi se intampla sa ma ia prin surprindere si nu aveam surprize. Imi pare rau de patania ei, dar a avut noroc ca ai fost atenta si grijulie, asa ca o mamica adevarata.
Stela imi plac tare mesajele tale, foarte detaliate desi esti f ocupata si ai destule griji.
eu votez pt breton la Tea - pe care am vazut-o in poze tot timpul si imi place tare mult cum a crescut, dar doar pt ca imi place mie. Antuca nici nu concepe, desi de multe ori i se desprind suvitele si e cu parul in gura
.
Te sfatuiesc sa repeti experienta si sa-ti lasi sotul sa se ocupe mai mult de Tea, sa se cunoasca si sa se apropie. Doar asa vei putea si tu sa mai respiri putin fara sa ai copilul agatat de tine, iti spun din experienta ca am trecut pe acolo, nu merge decat daca-i impingi de la spate
.
Nicolette somn usor! Am vazut si pozele tale cu inghetata
cu locurile pe unde v-ati plimbat si cu baietii tai frumosi, dar pe tine nu te-am vazut parca
Da-mi niste detalii despre vaccinul ala, ca ma intereseaza.
Mihutza Andra este 

superba!!! Are cu siguranta talent cu carul iar in timp va invata si mai multe, dar dezinvoltura si naturaletea sunt de invidiat si nu se pot invata! Bravo ei! 
Cuscra vreau poze cu Anuska dintata sau nu
si cu Sashul sanatos. Mai merge la gradinita cumnatul sau v-ati lecuit?![]()
REvin cu seria urmatoare ca am ceva urgent de tradus.

zozela spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui dudurutza Ce-ai facut cu concediul/contabila? Ai rezolvat? |
Asteapta dezlegarea de la casa de asigurari

Nu vreau Letitia,dintr-un singur motiv-i se va spune Leti si urasc!!

Mamica lui Mihai si cu
la purtator!
raluca2107 spune:
Deci ....ori sunt eu uituca rau si incurc rozul cu albastrul , ori despic eu firu-n patru prea mult...ori amandoua...dar...mie imi da cu virgula....Gecko cauta nume de baiat, da. Pana aici bine, dar a zis ca in curand vor fi 2 la 2....deci...s-a schimbat carutul ori e asa un fel de-a spune si lasam naibii analiza pe text
![]()
Era sa uit pe donsoara cu decolteu 

...e o frumusete.
zozela spune:
Nu imi amintesc..dar parca v-am spus-tataica de la tara,e italian de la mama lui de-acasa,il cheama Iosif si toate rudele lui poarta nume catolic/italian.Surorile lui se numesc Antoaneta,Lucia,Iozefina,Eugenia,Eleonora,iar fratii-Giuseppe,Silvio,Gino,Geppeto
La Mihai,imi propusese Maximilian,iar acum..Tereza!!
Eram pe jos!!
Mamica lui Mihai si cu
la purtator!
zozela spune:
Ralu,lasa analiza
Cred ca se referea la 2 adulti cu treaba lor+ 2 copii cu treaba lor![]()
Mamica lui Mihai si cu
la purtator!
raluca2107 spune:
Si normal ca iar am uitat ceva...nume de fete...Daca Sabin era tot fetita ar fi chemat-o Iarina. Il scot la licitatie ca eu copii nu mai fac
. Dar am o sansa sa il impun la nepoti... sau nu, ca fug in Australia .
Mai am o finuta Eveline ( o strigam Eve) care are o surioara Anelise (Ane) si imi plac numele de mor la fel ca si Eva. Mai avem si niste prieteni cu o fetita Tara (seamana cu Sara) depinde cum suna fiecaruia.
Iar la baieti imi mai place numele de Iustin.