*LMA!!!*Puiuti de Randunici 2008 !!(409)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns tonic spune:

Gecko paste/orez, legume, carne la gratar - de obicei la noi astea se gasesc tot timpul si in diferite combinatii satisfac toti membrii familiei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bitza037 spune:

hello
Simo, nu pot decat sa , ce mila mi-e de Siluan.. ca trebuie sa treaca prin chestia asta!!!!

Gecko, Cristina

...foarte interesanta teoria cu vasoconstrictia...
poate doctoresele ne lamuresc cum este mai bine.....

Ramo, tu te joci cu noi????ai promis aseara ca vii cu testul in dinti dimineata sa ne dai vestea oficiala...si este 13.00 ceasul...

Mimo
, ca tot veni vorba de mess, tu tot nu vrei sa te am si eu in lista, aaaa????

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nicoleta spune:

Am vorbit cu Simo, din vocea ei am inteles ca este optimista! Micu plangea ca fusese lasat jos din brate . Au inceput tratamentul, Doamne-ajuta!

---------------------------------------------------------------------------------------------------
Nu te ingrijora pentru oamenii din trecutul tau. Exista un motiv pentru care ei nu se afla in prezentul tau.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mstela spune:

Frateeee,cum puteti?Nu va mai prinde omul!Vad ca tot creste numarul la pagini scrise,dar nu va mai prind yo!
Naty,ai scris niste vorbe de duh referitoare la puterea pe care o capetzi din senin (sau mai corect de Sus), cand esti mama..Asa ma minunez eu adesea cand,franta fiind de oboseala de abia ma pot tine pe picioare,nu stiu de unde prind putere sa ma joc cu Tea,sa o plimb prin parc,sa rad cu ea,sa ma minunez de ea,sa ma bucur de viata alaturi de ea...Mare miracol!Pupici si sanatate multaaa.
Cristina,tie (din nou) pentru cat de informata esti.Cu febra am notat.pare logic ce spui,mergand tot pe principiul Mimonixei ca atunci cand te ia cu febra si frison,numai dus rece nu ai face,ci doar vrei sa te bagi in 7 paturi.
Zoze,eu pastilele de Gynipral le-am suportat relativ usor,sau de fapt se cam obisnuise organismul cu ele si nu prea mai aveam palpitatii...dar perfuzia cu gynipral nu o voi uita vreodata,cum m-a bagat ea intr-o stare de asteptam sa-mi iasa sufletul in orice clipa,de-mi zvacneau tamplele...horror..Doamne fereste.
Cami,mi-a venit sa rad de indragosteala Alexandrei.
Mimo,esti de coma cu flagrantul.
Gecko,looool..ce-am mai ras de metoda ideala de protectie numita abstinenta!

Referitor la greata si sexul copilului,eu am crezut ca mor primele 2 luni,am fost si perfuzata sa evit deshidratarea,apoi am scapat de greata pana la final,dar,ca la Naty,am dat in alte belele,mai grave,contractii.bleaah.
Deci,sunt pe subiect.

Referitor la breton,eu am fost bretonata de cand ma stiu si tare m-am urat..o uram pe mama ca ma tot bretona,ma simteam o ciudata,admiram fetele cu parul fara breton si am jurat ca nu voi mai avea breton vreodata,cand am crescut si mi-am propus sa scap de trauma copilariei...asta era incepand cu 6 ani..Dar pentru donsoare pice cred ca e necesar pentru a nu sta cu parul in ochi..si,micutze fiind,cred ca sunt chiar mai dragute cu bretonel si coditze (vorba Alinei-Ariel)

mami de TEA

Nu exista vreun pictor care sa fi surprins cu adevarat sentimentele unei mame pentru copilul sau.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Olgutzika spune:

Hai ca noi ne facem sindicat . Unii nu mai pot de cat trag cu carca, altii se cearta pe mail, isi dau demisii..e cevaaaa ! Suntem singura tara din grup care nu are sindicat, contractul colectiv de munca ne expira la sfarsitul lui mai, am facut in aprilie alegeri pentru reprezentantii salariatilor, care s-au anulat ca intre timp au iesit actele sindicatului facut pe tacute...Societatea romaneasca la nivel micro! Tipic!

Hihi, ma duc la mama sa mananc

Olga 13s cu Sara si mami de Ioana-Sofia (25.02.2008 )

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nicoleta spune:

http://www.kiddies24.de/shop/product_info.php?info=p13168_Taga-Fahrrad-Kinderwagen-Grundmodell-Twin---ROT.html

Sa nu ziceti ca sunt cu sorcova, da?

---------------------------------------------------------------------------------------------------
Nu te ingrijora pentru oamenii din trecutul tau. Exista un motiv pentru care ei nu se afla in prezentul tau.

Mergi la inceput

Doamne,ce rau imi pare de Cuscra!
DOAMNE AJUTA MICULUI SILUAN SA FIE BINE!!
MULTA PUTERE,CUSCRA!

Luny,aoleu,Doamne ajuta Mufului.
Tare ne-ar tenta si pe noi o Delta,desi nu stiu in ce masura va renta sa mergem pana acolo doar pt 2 zile,ca mai mult noi nu putem sta fiindca soacramea nu s-ar descurca cu Tea mai mult de atat,bunic nu avem in casa,altcineva nu ne poate ajuta..si nici asa nu stiu,ca noi nu am stat nicio noapte departe de Tea..
Noi aveam in plan sa o luam si pe Tea,dar acest plan cu ea vad ca greeeu de stabilit si mai ales de implementat.
Moamaa,Gecko,ce putin mai ai!
M-ai facut sa rad cu viata de cuplu si bestiutzele...ca nu degeaba ziceam eu ca e afectata viata de cuplu cand iti vine copilul in patul conjugal si soacra sta in camera alaturata si se mai si plimba noaptea pe la baie/bucatarie..Mdea..oricum o rezolvam noi..
Olgu,nu stiu ma despre spital decat ca tipa asta care e asistenta acolo nu vede prea bine problema asta..mie tot ca la Romanik mi se pare..
Maria,m-ai facut sa rad cum ti-ai amintit tu de unghiile mele vopsite pe sub birou...dar practic in continuare metoda si mai rau ca m-am obisnuit asa..pana si colega de birou s-a obisnuit si nu se mai amuza..si tot cate o mana pe rand.Dar ma simt Duamna,na.
Ce nasol cu studenta.
Zoze,si yo as putea vinde un pont de nume de fata ce ma unge pe suflet,tocmai l-am aflat si nu-l mai auzisem pana acum desi e romanesc si apare si in calendarul ortodox,dar la fel,nu poci sa-l spun ca il vreau eu...sunt egoista in privinta asta,na..ca tot coditza ca si Olga mi-as dori la o adik.Nu ma vad mama de coitz..Dar mor si eu dupa numele Ana,Mara,Sara.
Gecko,m-ai furnicat cu spusele adevarate despre viata.
La fel si Nico..La fel am si eu dureri ca atunci cand aveam tot timpul din lume,nu aveam bani nici de un teatru,acum cand as avea de un teatru nu putem merge..da sanatosi sa fim,desi ma dor unele chestii rau.
HAI, RAMO!!!

mami de TEA

Nu exista vreun pictor care sa fi surprins cu adevarat sentimentele unei mame pentru copilul sau.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zozela spune:

Pana acum,ziua mea a fost horror!!
Nu vreau decat sa ma intind putin,dar nu inainte de a o pe Simo!! Doamne-ajuta!!

Da,Olga..Si eu tot Mara as alege dintre alea enumerate.Varianta lui Dan o stii..Eu nu o vreaau!!

gecko-verisoarele primare ale mele si ale lui Dan.Ale mele le au pe Sofia,nascuta anul asta in Februarie si pe Sonia,care se va naste in Iunie.A lui Dan o are pe Sara,ditai don'soara de 5 ani
Ash,ar fi culmea sa nu votez pentru Michael
Si mi-a placut cum ai descris viata in 2-3-4..Mie mi se pare simplu.Nu usor,doar..natural!

luny zi numele ala odata,ca-ti dau ce vrei tu..

Clau,imi place Emma,dar am eu un ghimpe-n inima legat de numele asta..Parca nu pot..

Catalina,ai dreptate cu odiseele mele,desi asta mi se pare mult mai grea.Nu ma odihnesc bine,am dureri,sunt stresata rau din muuulte motive..Nu stiu cum o scoatem la capat.Vreau sa ne mutam cat mai repede,poate asa reusesc si eu sa-mi trag nitel sufletul inainte de nastere.
Asa zice si Dan,ca o sa fie blonda pitica..O sa aflam
Ai grija de tine!

Of,si n-am zis de Teo a Mimonixei si de pretendent-sunt tare frumosi impreuna,iar inimioareleee

Stela,eu chiar sper sa nu ajung intr-o asa situatie..Imi masor TA zilnic,macar atat sa fac..Eu chiat nu stiu cum am ajuns cu tensiunea-n dud,in ziua aia Nu am avut niciun semn de HTA,la naiba
La ce nume te referi?Nu-mi spune ca Anisia!

Aoleu Nicoletoo,cata avionu'Si ce preet!!

Mamica lui Mihai si cu la purtator!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zozela spune:

Stela,luny,m-ati starnit! Sunt sigura ca poarta muulti copii numele aleaZiceti-le odata ca m-ati facut curioasa!

Otilia,Monica,Minodora,Luiza,Lucia,Ecaterina,Iustina,Cecilia,Clara,Agata,Angela,haaai!!

Mamica lui Mihai si cu la purtator!

Mergi la inceput

Mai zic 2 bune ca am limbaritza:
-Geo a plecat cu fi-sa in plimbare pe la el pe la job..timp de 1 ora ne-am tot conversat cand pe mess,cand prin telefon despre ce ciorapi sa-i puna,unde sunt ciorapii,nu sunt/ba sunt,ce rochie,ce pantofi,ce ce...

-Dupa 5 luni,mi-a venit sa ma cantaresc ca mi-a iesit cantarul in cale: am ajuns la greutatea dinainte de sarcina:54kg.
Pa

mami de TEA

Mergi la inceput