*LMA!!!*Puiuti de Randunici 2008 !!(409)
Raspunsuri - Pagina 16
clauclau spune:
Mimo, amorezii sunt frumosi rau de tot!
Eu zic sa stai linistita, el arata frumos, cuminte, educat si cu siguranta este si destept. Le sta excelent impreuna.

Mihutza, Andra e BESTIALA 

, m-a dat pe spate! Cat este de frumoasa, finuta si cocheta, mai nou! Pozeaza excelent.

Ma rog si eu pentru Siluan si Simo.

Zoze, mie-mi place mult si Emma!![]()
Dudu, si eu te pup.
Cred ca te-ai speriat ieri cu studenta.
Bubu, nu te uita nimeni mah, cum asa?
Doar ca nah, dupa inceperea serviciului nu mai ai atata disponibilitate pentru forum, timpul e foarte limitat si sunt multe de facut acasa...Intram si noi pe apucate acum...Dar cred ca fetele nu ne uita.![]()
Multa sanatate bolnaviorilor.
Nicoleta spune:
Dudu, da ma, ce emotii trebuie sa fi avut cu studenta! De de a lesinat?
---------------------------------------------------------------------------------------------------
Nu te ingrijora pentru oamenii din trecutul tau. Exista un motiv pentru care ei nu se afla in prezentul tau.
gecko spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Nicoleta Dudu, da ma, ce emotii trebuie sa fi avut cu studenta! De de a lesinat? --------------------------------------------------------------------------------------------------- Nu te ingrijora pentru oamenii din trecutul tau. Exista un motiv pentru care ei nu se afla in prezentul tau. |
99.99% i-a cazut calciul
Doamne feri
de restul de 0.01%.
Nicoleta spune:
No, amu ma duc sa spal un kkcios, apoi sa vad cum il imbarlig sa facem nana amandoi... e o vreme uratica pe aici!! Si mai sunt si vaccinata... ma simt ca la 18 ani! 
![]()

---------------------------------------------------------------------------------------------------
Nu te ingrijora pentru oamenii din trecutul tau. Exista un motiv pentru care ei nu se afla in prezentul tau.
tonic spune:
O zi buna!
Imi pare rau sa aud vesti triste despre Siluan si Simo.
Ne vom ruga in continuare pt ei si speram ca in scurt timp cosmarul va lua sfarsit.
Gecko eu m-am gandit la Gabriel sa-ti sugerez
, si-mi place si Filip, dar nu stiu cat de greu cantareste in calendarul catolic. Desigur ca toate trebuie sa dea bine cu numele de familie si sa va placa voua in primul rand. Mie si Paul imi place, dar n-as putea sa-l folosesc din motive de incompatibilitate (fostul sot al sora-mii).
Olga felicitari din toata inima pentru vestile bune! Abia astept sa te vad cu doua fetite! 
Zoze daca vrei nume cu S de Sabina ce zici? La noi asta era varianta feminina. Ai grija de voi te rog, ca mi se pare ca prea iti seamana odiseele si parca n-as vrea sa fie asa. Eu n-am murit de la gynipral si am luat si la 6 ore, desi era peste doza maxima. E adevarat ca nici bine nu-mi era, dar cred ca eram obisnuita de la sarcina cu Antuca. Pe vremea aceea Duvadilan si Partusisten dadeau aceleasi efecte si bune si rele.
Eu vreau sa fiti bine amandoua, si nu stiu de ce, dar cred ca si surioara va fi tot blonda. 
Sa stiti ca am vazut toate pozele si mi-au placut mult, dar nu prea am cuvintele la mine (le-am bagat intr-un contract cu care ma enervez pe aici) si am o greata de groaza care ma tine de luni si care nu are sigur acelasi motiv ca al Ioanei, asta ca sa stati linistite.
VA pup si mai bag un ochi ca o astept pe Ramo cu vestea.
Inca o data
pt Siluan sa se faca repede bine si sa ajunga acasa la fratiorii lui.
dudurutza spune:
Clau
Nicoleta, Gecko asa este, se creeaza acel frumos sentiment de implinire in familie si doar asta conteaza.
Studenta era palida la inceputul primei ore, am urmarit-o, am rugat-o sa iasa la aer, a zis ca e ok, imediat s-a cerut la baie, a iesit, am trimis o alta colega dupa ea,lesinase intre timp si s-a lovit in cadere si si-a revenit si a vomat, am mers si eu sa vad ce ii, deja era alba ca varul, si neagra pe portiuni, am zis ca nu o mai las sa plece si am sunat salvarea, a durat multttttt pana a venit, s-au speriat aia si au dus-o la spital, am trimis alti 2 colegi cu taxiul dupa ea, am terminat orele cu greu, si aseara aproape de 9 au lasat-o, concluzia doctorilor a fost ca la ciclu ii e foarte rau, cu lesinuri multiple si sa fie atenta. Sunt tineri, nu mananca, vor sa fie suple, le-am spus ca e important sa fie sanatosi, ca ei sunt frumosi. V-am zapacit 
Nicoleta spune:
Dudu, nasol, saraca! Am o prietena din liceu care mai mereu lesina cand era in timpul menstruatiei, ea zicea ca de durere... DAR a ajuns sa nasca pe cale naturala, fara sa lesine! Deci se poate!
mimonix spune:
Sa va zic cu ce ma ocup?
Vorbesc cu fata mea pe mess
Ea in baie , eu in bucatarie
Halal ordine a incaperilor si a desfasurarii activitatilor in casa asta
Si mai vorbim mai tarziu pe SMS ...ea in ora, eu in bucatarie cand doarme dudu
Si mai vorbim noaptea la culcare, pe la unu asa
Eu in somn, ea in verva
Ca sa stiti cu cine stati de vorba , in caz ca nu stiati deja 
Simona,mamica de Teo
(16 ani) si
DuuDuu (DOO ANI
)
Acum "doo" ani fericirea a batut a "dooa" oara la usa mea 
gecko spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui mimonix Sa va zic cu ce ma ocup? Vorbesc cu fata mea pe mess Ea in baie , eu in bucatarie Halal ordine a incaperilor si a desfasurarii activitatilor in casa asta Si mai vorbim mai tarziu pe SMS ...ea in ora, eu in bucatarie cand doarme dudu Si mai vorbim noaptea la culcare, pe la unu asa Ca sa stiti cu cine stati de vorba , in caz ca nu stiati deja ![]() Simona,mamica de Teo (16 ani) si DuuDuu (DOO ANI )Acum "doo" ani fericirea a batut a "dooa" oara la usa mea ![]() |
si te mai plangi ca nu comunici suficient cu fata

sa va spun ca nu am bucatarit nimica si ca ma suna omul...de pe drum
...la ora asta????????
...pai nu l-am vazut inainte de 8 acasa de vreo 5 luni
...si eu amu ce-i dau de mancare???????
mimonix spune:
Mi-am adus aminte de lesinuri , Dudu
Cand eram in anul doi , vara, in tabara la Costinesti ...o tempora! Nu mancasem nimic de o luna, statusem la soare toata ziua si eram seara la coada la cantina
Am lesinat, of course! M-a salvat un student la medicina
Prietena mea (nemtoiaca) s-a indragostit lulea de el. S-au pupat nebuni toata vacanta si s-au iubit ca-n filme (nu e pentru cine se pregateste, e pentru cine se nimereste
)Ea a plecat in Germania apoi, el n-a vrut sa plece. Au trecut douzeci de ani. Si-mi zice ea, depanand amintiri, ca Silviu e mare doctor la Medlife
Sa mor de inima
E Silviu Predoi, care mi-a facut mie amniocenteza
NU L-AM RECUNOSCUT...burtica, chelie...ofof, mai mai! Asta e cu lesinul studentelor, uneori aduce satisfactii ![]()
Simona,mamica de Teo
(16 ani) si
DuuDuu (DOO ANI
)
Acum "doo" ani fericirea a batut a "dooa" oara la usa mea