*LMA!!!*Puiuti de Randunici 2008 !!(409)
Raspunsuri - Pagina 15
CristinaGoji spune:
Simo si Siluan
multe mai is pe capul vostru!
Mimo fain ginerica! ![]()
Gecko - tare ca de obicei!
Nu stau mult, ca imi stau astia amandoi in brate si nu ma lasa mare lucru sa scriu.
intru mai tarziu.
Mami de Daria (21.04.2008) si Vladic (17.10.2006)
Vladic
Daria
"We do not stop playing because we grow old; we grow old because we stop playing."
Author unknown
mimonix spune:
Neata!
Doamnee, ce succes au avut pozele cu indragostitii, nici nu-mi vine sa cred
Va multumnesc , sa vedeti voi senzatii tari cand va cresc fetele mari 
Olgu i-a lasat mostenire ta-su 90% din el,da? Unghii, dinti, par, forma corpului, tototototottt....e cevaaa cum numai la Sof si Zana am mai vazut
Abia acum, la adolescenta, am descoperit ca are ceva si de la mine: umorul, prezenta de spirit, sarcasmul, fitosenia ![]()
Si inteligenta caci v-am mai spus, copiii mostenesc inteligenta mamelor 
Ramo, hai fata odata [majhjoreta]
Simo sanatate multa 
Simona,mamica de Teo
(16 ani) si
DuuDuu (DOO ANI
)
Acum "doo" ani fericirea a batut a "dooa" oara la usa mea 
CristinaGoji spune:
Am mai intrat o data, ca a zis Mimo una buna si mi-a mai ridicat putin moralul
, aia cu inteligenta mamei, sa dea Dumnezeu sa fie asa!
Mami de Daria (21.04.2008) si Vladic (17.10.2006)
Vladic
Daria
"We do not stop playing because we grow old; we grow old because we stop playing."
Author unknown
Nicoleta spune:
Hahahahaha, buna tare aia cu inteligenta mamei! Daca ai mei ma mostenesc si mostenesc si perseverenta tatalui, m-am scos! ![]()
---------------------------------------------------------------------------------------------------
Nu te ingrijora pentru oamenii din trecutul tau. Exista un motiv pentru care ei nu se afla in prezentul tau.
Olgutzika spune:
Mimo, asa sa fie ![]()
Cristina, da' aveai vreun dubiu
?
Luny, sanatate Mufului, falacu'
.
Dudu, sorry de patanie..Auzi, iti fac pofta de mers la eco
?
Olga
13s cu Sara si mami de
Ioana-Sofia (25.02.2008 )
gecko spune:
Luny, zau ca nu vreau sa te superi ci vreau ca acolo...cand esti la CM si iti ineci amarul intr-un ceai cald sa te gandesti ca si altii viseaza la zburdalniciile tineretii dar chiar nu se mai poate...deloc...nic macar un 2 ore la opera...dar nu intram in butoi...ci o ducem mai departe cu capul sus.
Am fost fara griji pe lumea asta si am trait la maxim fiecare clipa timp de 11 ani si nu zic de un iesit impreuna, de cateva clipe de liniste...ci de absolut TOT...am facut ce-am vrut, cand am vrut, n-am stiut cand e noapte cand e zi si nici nu ne-a pasat...dar acum, deodata, totul s-a schimbat. Nu ca nu putem merge la un teatru, la un film...dar trebuie totul in viata sa ne fie bine planificat...cand facem cumparaturile, cand mergem la restaurant (cu tot cu atas
), pe cine invitam la noi, pe la cine mergem noi...si nu in ultimul rand...pentru ca acum sunt mama si pentru ca ne aflam unde ne aflam acum nu mai pot profesa ceea ce atat de mult am iubit...URGENTA. Dar nu ma plang pentru ca am satisfactii mult mai mari decat sa suflu'n gat la tot stopul.
Nicoleta spune:
Gecko, ma, hai recunoaste ca tu de frica gurii soacrei ai emigrat de fapt!
Lasand gluma la o parte si exceptand cele cateva saptamani (putine) adunate de-a lungul vietii mele de mama in care mama sau soacra au venit sa ma ajute, te inteleg foarte bine! Noi inainte cand aveam timp nu aveam bani, uneori al meu nu a avut nici timp )ca a lucrat pe branci sa ajunga unde este acum), insa a fost ok si asa; acum cand suntem ok trebuie sa ne planificam totul, totul este cu atas dublu, insa satisfactiile ca le duc(em) singura/i, desi nu este usor, sunt mari. Sper numai sa fim sanatosi cu totii. Ca daca unul dintre noi nu este sanatos, indiferent care, deja se deregleaza "perfectiunea". Cand suntem sanatosi si voiosi functionam super in formula x4. Ceea ce va doresc si voua, tuturor!
---------------------------------------------------------------------------------------------------
Nu te ingrijora pentru oamenii din trecutul tau. Exista un motiv pentru care ei nu se afla in prezentul tau.
gecko spune:
da de unde nico...n-are ea nici o treaba. Am plecat ca l-am iubit pe om...si el a vrut Australia...si eu l-am vrut pe el...buna logica nuuuuuu???
Si ai dreptate...traim intr-un echilibru fragil. Dar nu avem voie sa disperam. Luam totul ca atare si cand situatia nu e chiar roza trebuie sa o infruntam...noi doi. Nu e vreme de ridicat poalele'n cap sub drobul de sare.
Nicoleta spune:
Gecko, aia cu poalele si cu drobul... dupa cum iti mai e si firea! Eu ma panichez mai usor. Norocul meu ca port rar fusta! 
dudurutza spune:
luny,
da as vrea sa fiu profa sau pe aproape la ziua de salar, in rest imi place mult ce fac (sunt asist.univ.)
Olga, da imi plac copiii mult, la noi si prima data Dumnezeu ne-a trimis puiutul cand a considerat El ca e cel mai bine. Eu am incredere in momentele alese de El.