*LMA!!!*Puiuti de Randunici 2008 !!(409)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns dudurutza spune:

'Neata fete frumoase.

Sovi cate mai tragi cu puii, esti singurica cu ei Am vazut pe Sasha, o vreau si pe Ana dintoasa

Am vazut dragostea lui Teo, ii ceva Teo, sa-ti traiasca Mimo.

Bubu, am intrebat de tine, bine ca sunteti bine si noul job e ok

Ramo, hai cu liniutele

Naty, sanatate multa iti doresc are grija de tine

Gecko, chiar esti o incantare la cafea. Iti doresc sa se intoarca Nenumitul si sa stranuti si sa nasti.

Olga ce fain a fost la doctor, ti-am sorbit fiecare cuvintel.

O pe Stela harnicutza!

Olga, Gecko, Nicoleta multumesc de linkuri-le pt scaunele de masina! Ne trebuie si noua unul mai mare!

Bitza,Clau,Zoze,Mihatp,Cleme,Cristina, si toate restul va
Merg sa-mi fac o cafea ca-mi plesneste capul. M-am necajit ieri cu o studenta careia i s-a facut rau, am chemat salvarea.....

Mergi la inceput

Siluan si pentru Simo
La ora fixa, ne rugam iar? Haideti fetelor sa invinga iar Micutul! Ufffffffff, ce ma necajesc astea!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gecko spune:

Citat:
citat din mesajul lui zozela

Olgaaa,ce fain iti sade cu semnatura noua!! Si ce ma enerveaza ca Sara la noi e dat Si Sara si Sofia si Sonia!! Toate in familie,la rudele de grad 1

Mie ce-mi ramane acum?? Mara? Amalia?? Ana?? Isabel(a)??

Mamica lui Mihai si cu la purtator!

defineste rudele de gradul 1 ca eu nu ma prea pricep.

Oricum, te pot pune oricand in legatura cu soacra'mea care atunci cand i-am spus ca pe Nenumit sigur nu il va chema Peter (ca asa au hotarat cumnatii pentru al lor) ea a zis ca nu-i nici o problema ca sa poarte acelasi nume...chiar daca sunt doar 2 saptamani intre ei, chiar daca au pe jumate aceeasi incarcatura genetica, chiar daca amandoi sunt nepotii ei...cred ca posibilitatea de a avea doi nepoti ce poarta numele unui asa stalp al bisericii crestine i-a cam luat mintile.

Si sa nu uit, cand i-am refuzat alegerile Andrei sau Ioan si i-am spus de preferinta mea Michael/Mihai a zis ca ala nu e nume biblic...ca vine de la Michael Jackson si nu de la Arhanghel.

Concluzia...s-a suparat...si ea nu mai vine incoace.

Si uite asa mi-am amintit de Luny si viata ei de cuplu. Pai draga mea...Patrick a dormit o singura data in viata lui fara mine in aceeasi casa cu el...cand am fost plecata la Canberra pentru pasaport. Iar viata de cuplu a avut de suferit doar in perioada cat au fost socrii aici...ca n-am mai putut umbla in chiloti prin casa si nici barbatul nu a mai putut zburda dupa fundul meu...in rest...asta ne e cuplu...2+1 momentat...si imediat ni se egalizeaza echipele 2+2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nicoleta spune:

Of, m-am tot gandit la Simo si la Micu. Si acum citesc ca sunt in spital! Of! Doamne-ajuta-i sa fie bine si sa se termine odata cu chinul, sa se faca bine si sa se intoarca acasa in mai putine zile.

---------------------------------------------------------------------------------------------------
Nu te ingrijora pentru oamenii din trecutul tau. Exista un motiv pentru care ei nu se afla in prezentul tau.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luny spune:

Citat:
citat din mesajul lui gecko
[
Bine-nteles ca in bine cunoscutul meu stil deabia astept sa scap de burta dar de data asta imi doresc cu ardoare (indiferent de tipul nasterii) sa fie dupa termen...adica 1 iulie. Explicatia e simpla...aici, toti copiii care fac 6 ani pana in 30 iunie intra la scoala in februarie anul respectiv. Adica, anul asta, la 1 februarie, au intrat la scoala toti copiii care in intervalul 1 iulie 2009 - 30 iunie 2010 au implinit sau vor implini 6 ani. Astfel ca, ala ce e nascut in 28 iunie (termenul meu) e cel mai mic din clasa, ala ce o incaseaza de la toti...si eu nu vreau asta...mai bine sa se nasca in 1 iulie...sa mai stea un an acasa...si cand merge la scoala sa fie seful sefilor.

SUNT CEL MAI FRUMOS DIN ORASUL ACESTA!!!
bes-ti-a-la logica ta!

am ras la prima ora de m-am spart, desi Muf e virusat(sper doar virusat...) ca lumea, azi noapte cu febra 39, acum 38,6 si alearga p-aici de curg apele pe el, si mucii transparenti ca apa de la robinet

Iubirea mea, MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)

Life is to precious to worry about stupid Shit!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nicoleta spune:

Gecko, soacra-ta e mortala! Chiar nu mai vine dintr-atata lucru?? M-am amuzat citind despre viata voastra de cuplu !

---------------------------------------------------------------------------------------------------
Nu te ingrijora pentru oamenii din trecutul tau. Exista un motiv pentru care ei nu se afla in prezentul tau.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gecko spune:

Multa sanatate pentru Siluan si multa putere Simo!!! Doamne ajuta sa fie totul bine

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Olgutzika spune:

O, Doamne!!! Bietul copil

Multa sanatate Micului si putere Simonei, of!

Olga 13s cu Sara si mami de Ioana-Sofia (25.02.2008 )

Mergi la inceput

Gecko esti de belea cu nume/soacra. Pai pt atata lucru s-a suparat?

Sanatate Mufului si pt Luny.

Sanatate tuturor puilor bolnaviori

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luny spune:

mimo am vazut tanarul cuplu, sunt frumosi si se potrivesc
olgu ce dragut a fost la Iosup
stela nu stiu unde vom dormi, vedem la fata locului.. stam 5-6 zile..
zoze, clau sunt la cm, da?? Zoze, ti-as vinde un pont cu numele de fetita pe care l-as pune eu daca as avea o puiuta, dar nu poci, ca-l iubesc prea mult si daca mi-l iei va trebui sa-mi dai ceva la schimb, eventual ti-o nasesc dar Ana mi-ar placea si mie
aoleu, acu citesc si de simo si siluan, of, bietul puiut...Doamne ajuta sa se faca bine mai repde!
dudu esti profa ma?.. imi pare rau de studenta ta, sper ca e ok acum
gecko cu viata de cuplu.. nu ma refeream la intimitate sau la momentele numai in 2.. e mai complicat de atat..

Iubirea mea, MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)

Life is to precious to worry about stupid Shit!

Mergi la inceput