*LMA!!!*Puiuti de Randunici 2008 !!(409)
Raspunsuri - Pagina 14
dudurutza spune:
'Neata fete frumoase.
Sovi cate mai tragi cu puii, esti singurica cu ei
Am vazut pe Sasha, o vreau si pe Ana dintoasa
Am vazut dragostea lui Teo, ii ceva Teo
, sa-ti traiasca Mimo.
Bubu, am intrebat de tine, bine ca sunteti bine si noul job e ok
Ramo, hai cu liniutele
Naty, sanatate multa iti doresc
are grija de tine
Gecko, chiar esti o incantare la cafea. Iti doresc sa se intoarca Nenumitul si sa stranuti si sa nasti.
Olga
ce fain a fost la doctor, ti-am sorbit fiecare cuvintel.
O
pe Stela harnicutza!
Olga, Gecko, Nicoleta multumesc de linkuri-le pt scaunele de masina! Ne trebuie si noua unul mai mare!
Bitza,Clau,Zoze,Mihatp,Cleme,Cristina, si toate restul va
Merg sa-mi fac o cafea ca-mi plesneste capul. M-am necajit ieri cu o studenta careia i s-a facut rau, am chemat salvarea.....
dudurutza spune:
Siluan si pentru Simo
La ora fixa, ne rugam iar? Haideti fetelor sa invinga iar Micutul! Ufffffffff, ce ma necajesc astea!
gecko spune:
| Citat: |
citat din mesajul lui zozela Olgaaa,ce fain iti sade cu semnatura noua!!![]() Si ce ma enerveaza ca Sara la noi e dat Si Sara si Sofia si Sonia!! Toate in familie,la rudele de grad 1 ![]() Mie ce-mi ramane acum?? Mara? Amalia?? Ana?? Isabel(a)?? ![]() Mamica lui Mihai si cu la purtator! |
defineste rudele de gradul 1 ca eu nu ma prea pricep.
Oricum, te pot pune oricand in legatura cu soacra'mea care atunci cand i-am spus ca pe Nenumit sigur nu il va chema Peter (ca asa au hotarat cumnatii pentru al lor) ea a zis ca nu-i nici o problema ca sa poarte acelasi nume
...chiar daca sunt doar 2 saptamani intre ei
, chiar daca au pe jumate aceeasi incarcatura genetica
, chiar daca amandoi sunt nepotii ei
...cred ca posibilitatea de a avea doi nepoti ce poarta numele unui asa stalp al bisericii crestine i-a cam luat mintile
.Si sa nu uit, cand i-am refuzat alegerile Andrei sau Ioan si i-am spus de preferinta mea Michael/Mihai a zis ca ala nu e nume biblic...ca vine de la Michael Jackson si nu de la Arhanghel
.Concluzia...s-a suparat
...si ea nu mai vine incoace
.Si uite asa mi-am amintit de Luny si viata ei de cuplu. Pai draga mea...Patrick a dormit o singura data in viata lui fara mine in aceeasi casa cu el...cand am fost plecata la Canberra pentru pasaport. Iar viata de cuplu a avut de suferit doar in perioada cat au fost socrii aici
...ca n-am mai putut umbla in chiloti prin casa si nici barbatul nu a mai putut zburda dupa fundul meu
Nicoleta spune:
Of, m-am tot gandit la Simo si la Micu. Si acum citesc ca sunt in spital! Of! Doamne-ajuta-i sa fie bine si sa se termine odata cu chinul, sa se faca bine si sa se intoarca acasa in mai putine zile.
---------------------------------------------------------------------------------------------------
Nu te ingrijora pentru oamenii din trecutul tau. Exista un motiv pentru care ei nu se afla in prezentul tau.
luny spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui gecko [ Bine-nteles ca in bine cunoscutul meu stil deabia astept sa scap de burta dar de data asta imi doresc cu ardoare (indiferent de tipul nasterii) sa fie dupa termen...adica 1 iulie . Explicatia e simpla...aici, toti copiii care fac 6 ani pana in 30 iunie intra la scoala in februarie anul respectiv. Adica, anul asta, la 1 februarie, au intrat la scoala toti copiii care in intervalul 1 iulie 2009 - 30 iunie 2010 au implinit sau vor implini 6 ani. Astfel ca, ala ce e nascut in 28 iunie (termenul meu) e cel mai mic din clasa, ala ce o incaseaza de la toti ...si eu nu vreau asta...mai bine sa se nasca in 1 iulie...sa mai stea un an acasa...si cand merge la scoala sa fie seful sefilorSUNT CEL MAI FRUMOS DIN ORASUL ACESTA!!! ![]() |

bes-ti-a-la logica ta!
am ras la prima ora de m-am spart, desi Muf e virusat(sper doar virusat...) ca lumea, azi noapte cu febra 39, acum 38,6 si alearga p-aici de curg apele pe el, si mucii transparenti ca apa de la robinet

Iubirea mea,
MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)
Life is to precious to worry about stupid Shit!
Nicoleta spune:
Gecko, soacra-ta e mortala! Chiar nu mai vine dintr-atata lucru??
M-am amuzat citind despre viata voastra de cuplu
!
---------------------------------------------------------------------------------------------------
Nu te ingrijora pentru oamenii din trecutul tau. Exista un motiv pentru care ei nu se afla in prezentul tau.
Olgutzika spune:
O, Doamne!!! Bietul copil 
Multa sanatate Micului si putere Simonei, of!
Olga
13s cu Sara si mami de
Ioana-Sofia (25.02.2008 )
dudurutza spune:
Gecko esti de belea cu nume/soacra. Pai pt atata lucru s-a suparat?
Sanatate Mufului si pt Luny
.
Sanatate tuturor puilor bolnaviori
luny spune:
mimo am vazut tanarul cuplu, sunt frumosi si se potrivesc
olgu ce dragut a fost la Iosup![]()
stela nu stiu unde vom dormi, vedem la fata locului.. stam 5-6 zile..
zoze, clau sunt la cm, da??
Zoze, ti-as vinde un pont cu numele de fetita pe care l-as pune eu daca as avea o puiuta, dar nu poci, ca-l iubesc prea mult si daca mi-l iei va trebui sa-mi dai ceva la schimb
, eventual ti-o nasesc
dar Ana mi-ar placea si mie![]()
aoleu, acu citesc si de simo si siluan
, of, bietul puiut...Doamne ajuta sa se faca bine mai repde!

dudu esti profa ma?
.. imi pare rau de studenta ta, sper ca e ok acum
gecko cu viata de cuplu.. nu ma refeream la intimitate sau la momentele numai in 2.. e mai complicat de atat..
Iubirea mea,
MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)
Life is to precious to worry about stupid Shit!