*LMA!!!*Puiuti de Randunici 2008 !!(409)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns gecko spune:

nico, ala nu iti e bun pe termen lung. Ca ulterior am vazut aceeasi problema si la cel ce il are acum Sophie. E pana la 18 kilograme. Eu nu stiu ce standarde folosesc astia de produc scaune, dar si scaunul de acum al lui Patrick e bun pana la 18 kile si el are vreo 13+ dar da p'afara din scaunul ala...nu pot sa-i dau doua bluze pe el ca nici nu-i mai pot inchide centurile. De aia am zis ca vreau de 8-26 kg...ca sa stea copilul mai comod pana pe la un 4-5 ani. In linkurile datre de mine asta e...scaun pana la 26 de kile cu centura in 5 puncte doar ca nu stiu daca se fac si pentru Europa. In linkurile date de voi vad ca se sare direct de la maxim 18 kile cu centura in 5 puncte la maxim de 36 de kile cu centura masinii. Pentru mine numele firmei e fix paralel. Eu caut produsul care sa indeplineasca cerintele mele.
Si din cate stiu eu toate scaunule se inclina pe spate inainte de fixarea in masina. Deci nu de genul...copil treaz - scaun ridicam, copil adormit - scaun lasat. Dar eu nu vad asta o problema...ca, daca te uiti la bancheta masinii si la scaunele pasagerilor din fata, toate au o usoara inclinare...un 10 grade acolo, nu te gandi la 45 de grade. E o pozitie de sezut relaxanta atat treaz cat si adormit.

gata, capul la fund...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zozela spune:

Olgaaa,ce fain iti sade cu semnatura noua!! Si ce ma enerveaza ca Sara la noi e dat Si Sara si Sofia si Sonia!! Toate in familie,la rudele de grad 1

Mie ce-mi ramane acum?? Mara? Amalia?? Ana?? Isabel(a)??

Cristina,ar fi grozav sa ajung la 40..41 Poate nasc iar in tandem cu Olga

Mamica lui Mihai si cu la purtator!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zozela spune:

Pai gecko,lasa vrajeala si pozeaza burtoiul odata!!Acum se fac 9 luni si abia ne-ai aratat 2 poze..Las-o incolo de treaba.. Si..eu ti-as dori o nastere naturala..Si..la ce nume va ganditi?Hai zi,poate venim cu ideea magica

Ramo??

Stela!

Mamica lui Mihai si cu la purtator!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Olgutzika spune:

Stela, cu spitalul nu e chiar asa..fiecare medic si-a indrumat pacientele catre alt medic din alt spital, in mare cam asa s-a intamplat. Niciun medic normal la cap nu si-a lasat pacientele de izbeliste, cel putin eu asta stiu. Iar faptul ca au inchis sectia in conditiile in care au tratat ( nu la cererea lor ) doua paciente aflate in soc septic, mi se pare o masura absolut corecta. Realizezi cate alte vieti ar fi putut pune in pericol astfel? Cu sectiile contaminate??! Cati copii, cate mame? Eu ma mir sincer ca a avut asa "oua" directorul medical al spitalului ( Naty, corecteaza-ma daca gresesc, ca tu stii prea bine eroul ) sa inchida doua etaje din Municipal .

De indemnizatie...ce sa zic?!? Ca sunt sortita muncii toata viata. Nu am avut parte de nimic niciodata, decat de bani munciti din greu, de la 14 ani ai mei nu mi-au cumparat o pereche de chiloti. Asa ca sunt obisnuita sa trag cu carca. Sunt curioasa cat de mari sunt economiile facute din reducerea indemnizatiilor, oricum. Si mai sunt curioasa cati copii are Dna Vass si cu ce resurse financiare i-a crescut. Si abia astept sa fie Base bunic, probabil ca le va plati bona nepotilor din chiria de la Mihaileanu sau din dividendele de la fabrica de inghetata. Ca fetele sa se intoarca mai repede la cabinet sau in PE, pentru a plati taxe statului roman. Noah...

Olga 13s cu Sara si mami de Ioana-Sofia (25.02.2008 )

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nicoleta spune:

Pai da, Gecko, ziceam ca exclus asa, ca la Stefan. Lui nu ii legam capul cu esarfa, sade foarte bine in pozitia inclinat, daca e de dormit ii fixam scaunul dinainte, treaz sta destul de comod si in el asa, inclinat, si cand doarme isi sprijina capul bine, nu ii vine in piept decat la frane foarte bruste (nu e cazul). Si da, si eu as vrea pana pe la 20 si ceva de kg... dar nu am vazut as ceva aici. Sunt fie pana la 18, fie pana la 36... Gheu, gheu maica! Pentru mine este importanta firma pentru calitate (nu de fitze).

---------------------------------------------------------------------------------------------------
Nu te ingrijora pentru oamenii din trecutul tau. Exista un motiv pentru care ei nu se afla in prezentul tau.

Mergi la inceput

Gecko, nu, ma, este asta de exemplu http://scaune-copii.ro/scaun_recaro_young_sport.html , de la 9 la 36 kg. Noi am vrut deliberat doar pana la 18 kg, cel de mai sus mi s-a parut prea mare atunci pentru Sof...Si sa stii ca astea se pot prinde si in centuri ( in Fordul de serviciu il prindem cu centura, are un sistem prin spatele scaunului ), nu sunt exclusiv Isofix.

Are importanta numele firmei, cu cat sunt mai mari cu atat testele efectuate sunt mai de incredere, materialele mai de calitate, executia mai buna. Noi am sovait intre Recaro-Radu si Maxi-Cosi eu. A castigat el, na...

Mergi la inceput

Zoze, din ce ai enumerat, votez cu Mara .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gecko spune:

Olgu, am vazut ce scrie in dreapta mare...dar daca citesti la capitolul siguranta iote colo...

Siguranta: centuri de siguranta in 5 puncte integrate pentru grupul 1 de copii (pana in 18 kg) sau centuri de siguranta in 3 puncte pentru grupurile II si III.

Si nu e musai de kg ci si de inaltime. Patrick are unde la vreo 85-87 de cm...si a depasit deja ultimul nivel pe unde se poate scoate centura la umar.

Acum cu firmele aveti si voi dreptate...doar ca eu nu prea am de unde alege. Si stiu cum se face fixarea in centuri...caci asa o avem noi.

Hai ca intre timp am googalit dupa Recaro alea in Australia...si am gasit doar scaune pentru masini de raliu...ce i-ar place la fi'miu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nicoleta spune:

Olga, atata am suspinat si eu dupa Maxicosi, dar am vrut un scaun in care sa asezam copilul... din pacate in Bv am gasit doar Chicco... e ok, dar uite ca nu merge pe termen lung (adica 18 kg cum scriu ei). Matei are vreo 13 kg, dar 93 cm... Asta este, gasim noi ce sa facem cum el. Scoica la fel, pana la 13 kg cica... aiurea, pe la 7 luni deja ii atarnau putin picioarele, si scoicile Chicco sunt lungute.

---------------------------------------------------------------------------------------------------
Nu te ingrijora pentru oamenii din trecutul tau. Exista un motiv pentru care ei nu se afla in prezentul tau.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cami33 spune:

Simo si Siluan sunt din nou in spital de aseara . Ieri a facut micutul o criza de hernie si s-au internat. Azi e cu perfuzii, trebuie facute 2 pe zi, doctorii vor sa-i tina 21 zile
Cred ca au nevoie de rugaciunile noastre si de ganduri pozitive

_
Cami, mami de Maria Alexandra(02.05.2002) si de Luca Razvan(28.03.2008)

Coincidenta este felul lui Dumnezeu de a ramane anonim (A. Einstein)

Mergi la inceput